Jump to content

axlvaled

Members
  • Posts

    49
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by axlvaled

  1. axlvaled

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    LINEAGE LINEAGE LINEAGE (NECRO RULEZZZ) Μέχρι να βγεί το C5
  2. axlvaled

    World of Warcraft

    χαχαχαχα ok μετά το κατάλαβα οτι έγραφα greeklish τόση ώρα. ΏΡΕ καταραμένο chating με έκανες να ξεχάσω την μητρική μου γλώσσα και αντι για "ξ" να γράφω "κσ"
  3. axlvaled

    World of Warcraft

    1) Δεν έχω να προσθέσω τίποτα αλλο. 2) Το πόσο rep έχεις στις άλλες μεγάλες πόλεις του Alliance (αν είσαι Human, Dwarf κλπ) ή του Horde αν έχεις horda αντίστοιχα, εκτός απο την έκπτωση που έχεις στις τιμές των items (όταν φτάνεις honored) μπορείς να πάρεις και τα Mount τις κάθε περιοχής εκτός απο κάποιες εξαιρέσεις (πχ οι human δεν μπορούν να πάρουν το μηχανικό πουλί των Gnome). Αλλα για να μπορέσεις να πάρεις το moutn των Elf αν είσαι Human πρέπει να φτάσεις στο μεγαλύτερο βαθμό του reputation στο Darnasus. Αυτό μπορείς να το καταφέρεις δίνοντας materials (συνήθως Runecloth) σε NPCs στο Darnasus με αντάλλαγμα reputation points. 3) Τα γκρί quests να τα κάνεις μόνο αν δίνουν κάποιο καλό reward ή αν είναι αλυσίδα με κάποια άλλα quest τα οποία δίνουν καλό xp και καλά rewards. Για να δείς ποιά quests είναι αλυσίδες έχει πολλές σελίδες στο internet. Η σελίδα που με βοήθησε τις περισσότερες φορές είναι www.thottbot.com 4) Όχι δεν μπορείς να πάς στο άλλο νησί κολυμπώντας. Το λέει και η Blizzard. Εγώ πάντως το δοκίμασα κιόλας και με φάγαν τα σκυλόψαρα. 5) Το καλύτερο UI είναι αυτό που σε βολέυει περισσότερο και σε βοηθάει στο πως παίζεις το game. Το http://ui.worldofwar.net/ αλλά και το www.curse-gaming.com θα καλύψουν πιστεύω όλες σου τις ανάγκες. 6) Κοίτα δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει στους PvE servers αλλα δεν πιστεύω να έχουν διαφορά στο gameplay απο τους υπόλοιπους. Όλα τα instances είναι free να πάει όποιος θέλει. Τώρα το πώς θα πάς σε μερικά απο αυτά (stockades που είναι μέσα στο SW, ή και το άλλο το μικρό που είναι μέσα στην Oggrimar) έιναι άλλη υπόθεση . Δεν υπάρχει περιορισμός Horde- Alliance στα instances. Επίσης μπορείς να πας όπου γουστάρεις Όρεξη να έχεις και λεφτά για repears. Αν είσαι rogue βέβαια (60 lvl) Τα πράγματα είναι πολύ πολύ πιο εύκολα. Stealth FTW 7) Για τα Γκρί/Πράσινα/Μπλέ έχει ένα πολύ καλό addon το wow που σου λέει πόσο κάνει το καθένα αν το πουλήσεις στον NPC. Δεν θυμάμαι όμως πως λέγεται το addon. Ένα addon που θα σε βοηθήσει πολύ είναι το Auctioneer. Τέλος τις τιμές στο AH τις καθορίζουν οι players (καλώς ή κακώς). Μπορεί λοιπόν να βρείς και ενα πράσινο δαχτυλίδι 10g αν έχει καλό fire resistance εξ'αιτίας του απαιτούμενου Fire resistance που πρέπει να έχεις μέσα στο Molten Core 8) Πρέπει δυστυχώς να βρείς ένα αρκετα Active Guild για να μπορείς να πας στα μεγάλα instances
  4. axlvaled

    World of Warcraft

    Ναι ρε συ. Και αν προχωρήσεις στο Quest του αγίου βαλεντίνου σε ακολουθεί και ένα Goblin με φτερά και τόξο (σε στυλάκι του θεού έρωτα, ξέρεις το μικρό αγγελάκι που σε παουνιάζει με τα βέλη το έρωτα). Πάντως χθές και σήμερα δεν φτάναν μόνο οι καρδιές αλλα γέμισε και ο τόπος με κεριά (ειδικά μέσα στη SW). Τεσπα παιδία Χρόνια πολλά σε όλους τους ερωτευμένους και να γουστάρουν ατελείωτες ώρες με το ταίρι τους.
  5. axlvaled

    World of Warcraft

    Δεν νομίζω να εκανε κατι η Forthnet. Anyway μετα το τελευταιο update του WOW όντως τα πράγματα είναι μια χαρα (όπως πρέπει να είναι).
  6. axlvaled

    World of Warcraft

    Ρε σεις από ότι είδα τοπρόβλημα είναι γενικό σε όλους τους server. Ρώτησα και στο Forum της Blizzard και είδα κάτι τρελά post με χιλιάδες εγγραφές για το ίδιο πρόβλημα. Δεν ξέρω τι να πώ. Ακόμα βέβαια δεν με πολυχαλάει το lag (δεν κάνω πολλά PVP είμαι μικρούλης) αλλά το κόβω στο μέλλον να τα πέρνω άσχημα. Anyway απάντηση από το Forum της Blizzard δεν πείρα ακόμη αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
  7. axlvaled

    World of Warcraft

    Έχω μια ερώτηση ρε παιδιά. Έχω forthnet και τισ τελευταίες μέρες από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 1 περίπου το βράδυ το ping μου είναι 900-1200. Μήπως κανένας ξέρει τι μπορεί να φταίει??? Download κάνω κανονικά με κανονικές ταχύτητες. Επίσης μην μου πείτε να δοκιμάσω άλλο παροχέα (δοκίμασα Tellas και πάλι το ίδιο). το πρόβλημα δεν το έχω μόνο εγώ αλλα και άλλοι γνωστοί μου. Αν μπορει κάποιος να με βοηθήσει θα είναι ότι καλύτερο. Έψαξα και να ανοίξω πόρτες και τις έχω ανοιχτές όλες όσες λένε οι τις Blizzard.
  8. axlvaled

    Θόρυβος από το ''κουτί''

    Χμμμμ. Κοίτα να δείς. Δουλεύω τεχνικός σε ένα μαγαζί και έχω πετύχει πολλές φορές θόρυβο στο PC. Κατα 99% ο θόρυβος προέρχεται απο ανεμιστήρα (αν είναι βουητό αυτό που ακούς.) Τις μισές φορές είναι ο ανεμηστήρας το τροφοδοτικού (χάνει στροφές) και ανεβάζει θερμοκρασία και καίγεται) και τις άλλες μισές είναι του Motherboard και τις κάρτας γραφικών (Περισσότερες φορές είναι του Motherboard). Αν ο θόρυβος δεν είναι βουητό τότε δες το CD ROM σου (αν κανει θόρυβο όταν έχεις CD μέσα ανεβάζει πολλές στροφές, το παθαίνουν τα CD rom στα Quest τα μηχανάκια)
  9. axlvaled

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Χμμμμ. Τι να πούμε τώρα. Όλα τα games που προαναφέρθηκαν ειναι οκ (εκτός απο το civilization IV μου την δείνουν τέτοιου είδους games). Τα games που μου άρεσαν τον τελευταίο καιρό είναι : 1) F.E.A.R. single play μιλάμε για πραγματικό φόβο (ααααχχχχ αυτά τα κοριτσάκια στις ταινίες, παιχνίδια τρόμου) 2) NFS Most Wanted πραγματικά ακόμη μια νεα επιτυχία στα street (και οχι μόνο) racing games (το μόνο πραγμα που με πείραξε είναι οτι δεν υπάρχει DRIFFFFTTTOO, αλλά νομίζω ότι η ατμόσφαιρα του παιχνιδίου σε αποζημειώνει) 3) GUN ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ με horseback riding ΥΕΑΗ 4) FAMBLE the lost chapters Μιλάμε για πολύ απλό RPG game αλλά με πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και εύκολο χειρισμό (Kαι ας μην ξεχνάμε τα SUPERWOW SPELLS) και φυσικά στο τέλος έχουμε τα old time classic Games (Lineage2, Dota, Warhammer 40000+Winter assault) Ελπίζω να κάλυψα τις απορείες ας.......
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.