Jump to content

scooterlord

Members
  • Posts

    16
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

scooterlord's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. scooterlord

    i7-4790k Θερμοκρασίες / Ρεύματα.

    Αυτο σημαίνει, ότι ούτε καν η intel δεν προορίζει τη cpu για τέτοια benchmarks. Αρα είναι φυσιολογικό και για μενα να έχω μεγάλες θερμοκρασίες. Αυτό ήθελα να μάθω εξαρχής. θα σου πω όταν κάνω το τεστ πάντως.
  2. scooterlord

    i7-4790k Θερμοκρασίες / Ρεύματα.

    Δεν το δοκίμασα, αλλά θα σου κάνω το χατήρι λίγο αργότερα. Έχω προθεσμία να παραδώσω renders (γιαυτό έκανα και την αναβάθμιση) και δεν ξέρω αν θα προλάβω σήμερα. Αφού χτυπάει το δικό σου 100άρες, σημαίνει για μένα ότι δεν πρέπει να ανησυχώ! Τι cooler έχεις; Μαμά;
  3. scooterlord

    i7-4790k Θερμοκρασίες / Ρεύματα.

    ε, στοχος μου δεν ειναι να το διαλύσω, είναι να είμαι σίγουρος ότι δε θα έχω πρόβλημα.
  4. scooterlord

    i7-4790k Θερμοκρασίες / Ρεύματα.

    Παιδιά καλημέρα σας. ...γράφω σε περίπτωση που παρακολουθεί κάποιος το thread, να έχει ολοκληρωμένη εικόνα. Χτες και ανάμεσα σε renders για δουλειά, βρήκα λίγο χρόνο κι έτρεξα το inter burn test. Μου έβγαλε max 85 C στο standard τεστ. Πολύ χαμηλότερο από τους 90+ που χτυπούσε. Οπότε ή τη δεύτερη φορά που έβαλα τη θερμοαγώγιμη πάστα έκατσε καλύτερα, ή απλά ήθελε...'στρώσιμο'. Ήταν και βράδυ μεν, ίσως και η ambient θερμοκρασία να ήταν λίγο χαμηλότερη, αλλά όχι τόση ώστε να δικαιολογεί 5+ βαθμούς στη cpu. Παρόλα αυτά παρήγγειλα και 2 case fans, και, αφού έψαχνα όλη μέρα, κατέληξα σε 2 nanoxia, ένα 80mm για να ρουφάει δίπλα από τη cpu κι ένα 120mm γα να φυσάει ΠΡΟΣ τη cpu. Τέλος καλό, όλα καλά, σιγά σιγά θα αρχίσω να πακετάρω το pc και να το βάζω στη θέση του...
  5. scooterlord

    i7-4790k Θερμοκρασίες / Ρεύματα.

    αυτό σκοπεύω.. ψάχνω να αγοράσω αθόρυβους case fans... silenx εχω και δε βρίσκω εδώ... γκρρ
  6. scooterlord

    i7-4790k Θερμοκρασίες / Ρεύματα.

    έλα εσύ...ειδικέ
  7. scooterlord

    i7-4790k Θερμοκρασίες / Ρεύματα.

    εχμ = undervolt! αμέσως εσείς! αχχαχχαχαα
  8. scooterlord

    i7-4790k Θερμοκρασίες / Ρεύματα.

    ...δηλαδή ρε παιδιά, παίζει να δουλέψει απόλυτα φυσιολογικά και με underclock?
  9. scooterlord

    i7-4790k Θερμοκρασίες / Ρεύματα.

    Λοιπόν, ...το κουτί μου είναι lian li pc-c32, η κατεύθυνση του cooler είναι η μόνη επιτρεπόμενη και η πιο σωστή (παράλληλα τα fins με την έξοδο), θερμοκρασία δωματίου.. καλή (χεχε, ξέρω γω; 28-29;) Το cooler είναι nh-c12p se14 (το δεύτερο), έχω επίσης ένα ανεμιστήρι κουτιού SilenX, κι αυτό με adaptor για χαμηλές στροφές. Αυτό που διαπιστώνω είναι ότι μάλλον πρέπει να προσθέσω ένα ακόμα στο πίσω μέρος του κουτιού να ΤΡΑΒΑΕΙ αέρα από το κουτί και τελείωσε η υπόθεση. Το ανεμιστηράκι φυσάει στη gpu βασικά και διώχνει τον αέρα από τον δίσκο (που σήμερα θα αντικασταθεί με τέρας). Επισυνάπτω εικόνες από το κουτί να ζηλέψετε!
  10. scooterlord

    i7-4790k Θερμοκρασίες / Ρεύματα.

    ευχαριστώ carrion, θα το μελετήσω λίγο καλύτερα. Τσάμπα να μην ανησυχώ δηλαδή!
  11. scooterlord

    i7-4790k Θερμοκρασίες / Ρεύματα.

    Ευχαριστώ για την απάντηση. υπάρχει περίπτωση σε εφαρμογή να δούμε συμπεριφορά IBT? Αν όχι τσάμπα να μην παιδεύομαι. Το πιο απαιτητικό που κάνω είναι το render, αν δεν ανεβάζει αυτό τι να πω. Να βάλω αυτόματες στροφές αποκλείεται, δε θέλω να ακούω τίποτα από το pc. Η ψύκτρα επίσης είναι άψογα τοποθετημένη και το ίδιο και η πάστα. Αυτό που μου κάνει εντύπωση και έχω ρωτήσει σε 2 φόρουμ είναι ότι ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ CPU στο ibt και να ποστάρει τα αποτελέσματα. Δηλαδή θερμοκρασίες render=θερμοκρασίες ibt?
  12. scooterlord

    i7-4790k Θερμοκρασίες / Ρεύματα.

    Καλημέρα παιδιά. Μπορεί κάποιος παρακαλώ να μετρήσει τη δική του cpu με το intel burn stress test και να μου πει αν βλεπει κατι διαφορετικό στις θερμοκρασίες από ότι βλέπει στο render πχ?
  13. scooterlord

    i7-4790k Θερμοκρασίες / Ρεύματα.

    ...o maxwell render δείχνει 9+ ώρες... edit: slalom, σταθερες στροφές έχω το cooler για να είναι αθόρυβο. Απλά μου φαίνεται αφύσικο στο render να έχει χαμηλή θερμοκρασία και να τσιτώνεται στο stress test
  14. scooterlord

    i7-4790k Θερμοκρασίες / Ρεύματα.

    το render έχει 100% cpu utilization σε όλους τους πυρήνες... και η ταχύτητα να σας πω.. φαίνεται! Πάει αρκετά γρήγορα σε σχέση με το προηγούμενο pc (i7 960). Θα μου πείτε τι σχέση έχει.. θέλω να πω ότι δε φαίνεται να υπολειτουργεί..
  15. scooterlord

    i7-4790k Θερμοκρασίες / Ρεύματα.

    ...motherboard έχω το asrock z97 xtreme 4 και έχω ήδη αναβαθμίσει στην τελευταία έκδοση του BIOS... μόλις τελειώσω το render θα δω τι γινεται με το voltage. ..στο ενδιάμεσο αν μπορεί κανένας να ελέγξει το δικό του 4790k με το burn test θα ήμουν πραγματικά ευγνώμων.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.