Jump to content

Mainframe

Premium Members
  • Posts

    1.247
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by Mainframe

  1. Τελικά, στον χώρο της πληροφορικής στην Ελλάδα όπου και να κοιτάξεις S.K.A.T.A θα βρεις. Αποτέλεσμα είναι να αγοράζουμε από όπου βρούμε πιο φθηνά γιατί αν σπάσει ο διάολος το πόδι του και πέσουμε στην ανάγκη τους (rma) κλάψτα Χαράλαμπε.

  2. εμενα πάλι οι 175.75 beta σε vista 64αρια με SP1 ολα μια χαρα... ισα που το gaming πετάει, τωρα τι προβληματα λέτε δεν τα πιάνω :hehe:

    Θα συμφωνήσω με το φίλο. ΟΛΑ ΑΠΛΑ SUPER. Ειδικά με τα 4 gb μνήμης απορώ γιατί τόσο καιρό είχα 32bit.....Παιδιά όλα ρολόι σας λέω. Στα παιχνίδια ότι και να έβαλα δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα.....

  3. Με αυτά που διάβασα εδώ, δεν πρόκειται να το βάλω πάνω στο σύστημα μου ούτε για πλάκα! Μα καλά ρε παιδιά μήπως υπερβάλουμε λίγο για τα πρόβλημα του? Πάντως τα γραφικά (από αυτά που έχω δει από εδώ και από κει) δεν μου φαίνονται τόσο μα τόσο επαναστατικά....

  4. Αρχική απάντηση από Wizard! [12-07-2007 15:49]

    Από τα καλύτερα RTS που υπάρχουν. Κατέβασε και χάρτες, υπάρχουν δεκάδες free

    Αν έχεις κάνενα link υπ' όψη σου για πές μας, γιατί έγω που έψαχνα δεν βρήκα κάτι της προκοπής.

    Ευχαριστώ

  5. Αρχική απάντηση από JIMPRO [Χθες, στις 22:54]

    sorry my friend it was only humor!!!

    οχι τωρα χωρισ πλακα σου ζητω δημοσιωσ συγγνωμη φιλε Mainframe!!!

    :sorry: :sorry: :sorry: :sorry: :sorry: :sorry: :sorry: :sorry: :sorry: :sorry: :sorry:

    Όλα εντάξη ;)

  6. jimpro δεν ειμαι καθόλου επιθετικος μαζί σου στην κριτική μου και όπως μπορεί να δει ο καθένας απλά σου είπα καποιες ιδέες. Αν έχω άποψη για την ηχομόνοση ή για οτιδηποτε άλλο ασε να το απαντήσω εγώ. Αν επίσης η ψύξη στις μνήμες είναι γελία δεν σου είπε κανένας να την βάλεις με το ζόρι ούτε νομίζω πως σου εκανα καποιο επιπλέον σχολιο . ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ σου έκανα. Και αν δείς και το όλο θέμα από την αρχή όταν σου είπαν κάποια πράγματα για το pc σου, εγω αντιθετα είπα....εντάξη, το παιδι θα τα φτίαξει΄σιγά σιγα. Εσύ γιατί συμπεριφέρεσε λες και τα ξέρεις όλα?

    Μηπως τελικά έχουν δίκιο τα παλεότερα μέλη του the lab ......? Μην κουραστείς να μου απαντήσεις....Δεν θα ασχοληθώ αλλό με το θέμα σου.

  7. @SirDiman

    Ευχαριστώ.

    1) Τrust με plexy στην περιμετρο όπου φωτίζεται με εσωτερικό μπλε led. Διαθέτει επιπλέον 4 in USB θύρες.

    2) ΕΧώ τραβήξει τις μπαταρίες μέσα απο το κουτί του Hardcano εξω, ώστε να μην χρειάζεται να βγάζω όλες τι συνδέσεις του κάθε φορά που θα πρέπει να τις αλλάζω.

    3) Με αριστά το 10 θα έλεγα αντικημενικά 5. Αλλά και για μόστρα 12 δεν είναι πολλα...χαχαχα

  8. @Customade--- πολύ καλό αν και εγω την υδρόψυξη την φοβάμαι....

    @jimpro----- Να κάποιες προτάσεις (όπως έχω το δικό μου)

    Τα μπροστινα bay έχουν, ενα musketeer της coolermaster (αναλογικα πονεσιμετρα ήχου και ένα που δίχνει την κατάσταση των δίσκων), ενα lian li thermometer, ενα hot swap 3,5 δισκου (για να αλάζεις με τους κολλητού σου data) , 2 dvd rw(εξυπηρετούν στο on the fly copy), ενα hardcano 13 της thermaltake για να ελέγχεις την ταχύτητα σε 4 ανεμηστίρες καθώς και να δουλεύεις με cf, sm, sd/mmc και με ms μνήμες, και τέλος ενα floppy disk (για bios updates, firmwares κλπ)

    hp01cn9.th.jpg

    Από την αλλη πλευρα μπορείς να βάλεις 2 εννιαρια ανεμηστιρια να ΒΓΑΖΟΥΝ ζεστό αέρα....Το λέω μετά από πολλέ δοκημές ότι έτσι είναι το σωστό...ειδικά αν έχεις κάποια πολύ θερμή κάρτα γραφικών και αρκετα ανεβαζμένο το cpu.(πάνω από τ 3,2 ghZ)

    hp02uv6.th.jpg

    Να το ντήσεις με ηχομονοτικό δεδομένου του ότι ειναι τόσο μεγάλο το κουτί που πολλές φορές μπορεί να δουλεύει και σαν ηχείο LOL

    hp03jz2.th.jpg

    Να του βαλεις καλά συστήματα ψύξης (εχεις πολύ χώρο και για αεροψυξη και για υδροψυξη αν θες) και να του βάλεις και καμιά κάρτα τηλεόρασης---έχει φάση. Εδω έχει μια Hauppauge 1100.

    hp04ub6.th.jpg

    Εδω πάνω στην 8800gtx εχω βάλει μια HR03 PLUS της thermalright με ενα 9αρι zalman αθορυβο και αποτελεσματικοτατο. Στο cpu παίζει μια 9700 ΝΤ. Πολύ καλός ο συνδιασμός του

    hp05iy6.th.jpg

    Και φυσικα να το φουλάρεις δίσκους (να είσαι άνετος εδω φιγουραρουνε 1,5 terra) και θέλω και αλλό δίσκο.....Κάνε και κανένα RAID 0. Από την πίσω πλευρά των δίσκων, όπως μπορείς να δεις, μπαίνουν 3 9αρηδες ανεμηστίρες για να βάζουν φρέσκο αέρα στο κουτάκι και να κρατούν τους δίσκους δροσερούς.

    hp06fy0.th.jpg

    Τα παραπάνω ειναι απόλυτα συμβατα και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα...

    Αυτα για να πάρεις καμια ιδέα.....

    Και Φυσικα ξύλωσε του μπροστινούς ανεμηστίρες που έχεις βάλει. :cool:

    @Kostas007

    εμένα μου αρέσει η σαγιoνάρα κάτω από το τραπέζι...CULT.... :clap:

  9. Αρχική απάντηση από gznp [Σήμερα, στις 00:47]

    Εγώ είχα ακούσει ότι αυτό που ετοίμαζαν τώρα ήταν το Diablo 3. Οι λόγοι:

    1) Ψάχναν άτομο να διευθύνει την ομάδα που έφτιαξε το Diablo 2 για τη δημιουργία νέου project.

    2) Αναφορές υπήρχαν ότι η Blizzard έφτιαξε τη μουσική του Diablo 3 από άτομο που δούλευε στην ορχήστρα.

    Για SC2 δεν είχα ακούσει τπτ. ΜΑΚΑΡΙ πάντως να βγει :D :D :D

    DIABLO 3 :jump: :jump: :jump:

  10. Παιδία θα συμφωνήσω για τα ηχεία. Πραγματικά όμως δεν καταλαβαίνω την αναγκαιότητα να πάρει κανείς κάρτα ήχου όταν υπάρχει κάρτα ήχου ενσωματωμένη στην μητρική. Εγώ που τις εχώ ακούσει και τις δύο ( X-Fi XtremeMusic και αυτή της μητρικής μου) δεν καταλάβα κάποια ιδιαίτερη διαφορά. Πραγματικά ήθελα να το ρωτήσω από καιρό αυτό και με την ευκαιρία το είπα. Υπάρχει κάποιος άλλος ιδιαίτερος λόγος που θα πρέπει κανείς να πάρει επιπλέον κάρτα ήχου πέρα αυτή της μητρικής?

  11. Αρχική απάντηση από Tsakonas [Σήμερα, στις 00:27]

    Σχετικα με την εξτρα αποδοση του mainframe (φτου να μη σε ματιαξω) εικαζω πως πρεπει ναναι ο συνδυασμος 680+8800 (linkboost η οτιδηποτε αλλο) που ανεβαζει πολυ το μηχανημα...εδω εγω με 7950gt+το "παναρχαιο" nf4 16 intel οταν εβαλα απτο βιος peg link->faster (peg αντοχω καταλαβει καλα ειναι ο προγονος του linkboost) ειδα αξιοσημειωτη διαφορα στο quake 4(πριν καν βαλω patch+dual core hotfix)...δηλ αποκει που ψιλοαγκομαχουσε σε δυσκολες φασεις ανεβηκε αρκετα και δεν κολωνε...χωρις να δω καποια διαφορα στο 3dmark 2006........καποιος μας λεει "μονο δικες μου καρτες γραφικων" :)....

    Το ίδιο πιστευω και εγω

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.