Jump to content

Mainframe

Premium Members
  • Posts

    1.247
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Mainframe

  1. Mainframe

    Δείξτε το κουτί σας...

    Μπραβο και από μενα......Εγώ από την άλλη δεν έχω κουράγιο ούτε έναν δίσκο να βάλω πανω στο κουτι.....
  2. Mainframe

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Ξανα ---->Dark Messiah of Might and Magic
  3. Mainframe

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Μετά το νεο demo του Project Offset δεν θέλω να παίξω τίποτα! Πότε μα πότε θα βγεί? :-O
  4. Mainframe

    ΠΛΑΙΣΙΟ - Παράπονα

    Τελικά, στον χώρο της πληροφορικής στην Ελλάδα όπου και να κοιτάξεις S.K.A.T.A θα βρεις. Αποτέλεσμα είναι να αγοράζουμε από όπου βρούμε πιο φθηνά γιατί αν σπάσει ο διάολος το πόδι του και πέσουμε στην ανάγκη τους (rma) κλάψτα Χαράλαμπε.
  5. Mainframe

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    το Brothers in Arms Hells Highway λέει τίποτα η τσάμπα θα φύγει το 50€?
  6. Mainframe

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    και εγώ μια από τα ίδια
  7. http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=880094&page=4&category=69977771&catalog=20 75 € είχε και τώρα που είναι ΕΥΚΑΙΡΙΑ πάλι 75€ έχει....Τι είδους ευκαιρία είναι αυτή?
  8. Mainframe

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    ΑΠΛΑ :clap::clap::clap:
  9. Mainframe

    The nVidia ForceWare Driver Thread

    ...........και καλά θα κάνεις...............
  10. Mainframe

    The nVidia ForceWare Driver Thread

    Θα συμφωνήσω με το φίλο. ΟΛΑ ΑΠΛΑ SUPER. Ειδικά με τα 4 gb μνήμης απορώ γιατί τόσο καιρό είχα 32bit.....Παιδιά όλα ρολόι σας λέω. Στα παιχνίδια ότι και να έβαλα δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα.....
  11. Mainframe

    Δείξτε το κουτί σας...

    Τι ανακόντα (http://www.infotechart.com/jalbum/records/slides/anaconda.jpg) είναι αυτά μέσα στο κουτί? .....Ωραίος
  12. Mainframe

    Call Of Duty 4: Modern Warfare

    Απλά κορυφή παιδία....
  13. Mainframe

    Bioshock

    Με αυτά που διάβασα εδώ, δεν πρόκειται να το βάλω πάνω στο σύστημα μου ούτε για πλάκα! Μα καλά ρε παιδιά μήπως υπερβάλουμε λίγο για τα πρόβλημα του? Πάντως τα γραφικά (από αυτά που έχω δει από εδώ και από κει) δεν μου φαίνονται τόσο μα τόσο επαναστατικά....
  14. Mainframe

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Αν έχεις κάνενα link υπ' όψη σου για πές μας, γιατί έγω που έψαχνα δεν βρήκα κάτι της προκοπής. Ευχαριστώ
  15. Mainframe

    Δείξτε το κουτί σας...

    Όλα εντάξη
  16. Mainframe

    Δείξτε το κουτί σας...

    jimpro δεν ειμαι καθόλου επιθετικος μαζί σου στην κριτική μου και όπως μπορεί να δει ο καθένας απλά σου είπα καποιες ιδέες. Αν έχω άποψη για την ηχομόνοση ή για οτιδηποτε άλλο ασε να το απαντήσω εγώ. Αν επίσης η ψύξη στις μνήμες είναι γελία δεν σου είπε κανένας να την βάλεις με το ζόρι ούτε νομίζω πως σου εκανα καποιο επιπλέον σχολιο . ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ σου έκανα. Και αν δείς και το όλο θέμα από την αρχή όταν σου είπαν κάποια πράγματα για το pc σου, εγω αντιθετα είπα....εντάξη, το παιδι θα τα φτίαξει΄σιγά σιγα. Εσύ γιατί συμπεριφέρεσε λες και τα ξέρεις όλα? Μηπως τελικά έχουν δίκιο τα παλεότερα μέλη του the lab ......? Μην κουραστείς να μου απαντήσεις....Δεν θα ασχοληθώ αλλό με το θέμα σου.
  17. Mainframe

    Δείξτε το κουτί σας...

    @SirDiman Ευχαριστώ. 1) Τrust με plexy στην περιμετρο όπου φωτίζεται με εσωτερικό μπλε led. Διαθέτει επιπλέον 4 in USB θύρες. 2) ΕΧώ τραβήξει τις μπαταρίες μέσα απο το κουτί του Hardcano εξω, ώστε να μην χρειάζεται να βγάζω όλες τι συνδέσεις του κάθε φορά που θα πρέπει να τις αλλάζω. 3) Με αριστά το 10 θα έλεγα αντικημενικά 5. Αλλά και για μόστρα 12 δεν είναι πολλα...χαχαχα
  18. Mainframe

    Δείξτε το κουτί σας...

    @Customade--- πολύ καλό αν και εγω την υδρόψυξη την φοβάμαι.... @jimpro----- Να κάποιες προτάσεις (όπως έχω το δικό μου) Τα μπροστινα bay έχουν, ενα musketeer της coolermaster (αναλογικα πονεσιμετρα ήχου και ένα που δίχνει την κατάσταση των δίσκων), ενα lian li thermometer, ενα hot swap 3,5 δισκου (για να αλάζεις με τους κολλητού σου data) , 2 dvd rw(εξυπηρετούν στο on the fly copy), ενα hardcano 13 της thermaltake για να ελέγχεις την ταχύτητα σε 4 ανεμηστίρες καθώς και να δουλεύεις με cf, sm, sd/mmc και με ms μνήμες, και τέλος ενα floppy disk (για bios updates, firmwares κλπ) Από την αλλη πλευρα μπορείς να βάλεις 2 εννιαρια ανεμηστιρια να ΒΓΑΖΟΥΝ ζεστό αέρα....Το λέω μετά από πολλέ δοκημές ότι έτσι είναι το σωστό...ειδικά αν έχεις κάποια πολύ θερμή κάρτα γραφικών και αρκετα ανεβαζμένο το cpu.(πάνω από τ 3,2 ghZ) Να το ντήσεις με ηχομονοτικό δεδομένου του ότι ειναι τόσο μεγάλο το κουτί που πολλές φορές μπορεί να δουλεύει και σαν ηχείο LOL Να του βαλεις καλά συστήματα ψύξης (εχεις πολύ χώρο και για αεροψυξη και για υδροψυξη αν θες) και να του βάλεις και καμιά κάρτα τηλεόρασης---έχει φάση. Εδω έχει μια Hauppauge 1100. Εδω πάνω στην 8800gtx εχω βάλει μια HR03 PLUS της thermalright με ενα 9αρι zalman αθορυβο και αποτελεσματικοτατο. Στο cpu παίζει μια 9700 ΝΤ. Πολύ καλός ο συνδιασμός του Και φυσικα να το φουλάρεις δίσκους (να είσαι άνετος εδω φιγουραρουνε 1,5 terra) και θέλω και αλλό δίσκο.....Κάνε και κανένα RAID 0. Από την πίσω πλευρά των δίσκων, όπως μπορείς να δεις, μπαίνουν 3 9αρηδες ανεμηστίρες για να βάζουν φρέσκο αέρα στο κουτάκι και να κρατούν τους δίσκους δροσερούς. Τα παραπάνω ειναι απόλυτα συμβατα και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα... Αυτα για να πάρεις καμια ιδέα..... Και Φυσικα ξύλωσε του μπροστινούς ανεμηστίρες που έχεις βάλει. @Kostas007 εμένα μου αρέσει η σαγιoνάρα κάτω από το τραπέζι...CULT.... :clap:
  19. Mainframe

    Δείξτε το κουτί σας...

    Μην του τι λέτε βρε του παιδιού και τον κομπλαρετε. Σιγα σιγα θα το γεμίσει.θα συμφωνήσω στα εξωτερικά φανακια.....Απλά δεν του πάνε...
  20. Mainframe

    Starcraft 2

    DIABLO 3 :jump:
  21. Παιδία θα συμφωνήσω για τα ηχεία. Πραγματικά όμως δεν καταλαβαίνω την αναγκαιότητα να πάρει κανείς κάρτα ήχου όταν υπάρχει κάρτα ήχου ενσωματωμένη στην μητρική. Εγώ που τις εχώ ακούσει και τις δύο ( X-Fi XtremeMusic και αυτή της μητρικής μου) δεν καταλάβα κάποια ιδιαίτερη διαφορά. Πραγματικά ήθελα να το ρωτήσω από καιρό αυτό και με την ευκαιρία το είπα. Υπάρχει κάποιος άλλος ιδιαίτερος λόγος που θα πρέπει κανείς να πάρει επιπλέον κάρτα ήχου πέρα αυτή της μητρικής?
  22. Mainframe

    Δείξτε το κουτί σας...

    πολυ ωραίο
  23. Mainframe

    Δείξτε το κουτί σας...

    Πολύ ωραίο, αλλά κρύψε τη λάμπα οποσδήποτε.
  24. Mainframe

    S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernoby:πείτε τα όλα

    Σε αυτή την ανάλυση αξίζει
  25. Mainframe

    S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernoby:πείτε τα όλα

    Το ίδιο πιστευω και εγω
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.