Jump to content

houla

Premium Members
  • Posts

    61
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About houla

  • Γενέθλια 27/03/1971

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Μή ορισμένο
  • Περιοχή
    Περιστερι
  • Ενδιαφέροντα
    Υπολογιστες...
  • Επάγγελμα
    Αυτοκινητα

houla's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. houla

    Στησιμο νεου υπολογιστη μεχρι 550€ Max

    Ωραία σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια,λέω να πάω προς xeon μεριά, και θα αφήσω την gpu για αργότερα.!
  2. houla

    Στησιμο νεου υπολογιστη μεχρι 550€ Max

    Δεν μιλαμε για κατι ιδιαιτερο στην επεξεργασια βιντεο, απλα υπαρχει και αυτο μεσα στις απαιτησεις αλλα οπως το ειπες Σε freemake επιπεδο. Το μπατζετ ειναι δυστηχως περιορισμενο. Σε 256gb ssd ποιον προτεινεις, Δωστε και καμια συνθεση με gpu μεσα να δω τελικα που θα καταληξω αν και προτιμώ να αφησω την αγορα της για αργοτερα.
  3. houla

    Στησιμο νεου υπολογιστη μεχρι 550€ Max

    Αυτο δειχνει για αρκετά δυνατότερο συστημα !! Ποια η διαφορα του xeon απο ενα i5? ετσι εγκυκλοπαιδικά ρωταω, Γιατι οχι εναν δυνατοτερο i5 ας πουμε. (Πρεπει να διαβασω περισσοτερο μου φαινεται)
  4. Γειά σας ηρθε η ωρα για νέο υπολογιστή μιας και ο παλιός μας άφησε χρόνους, Βεβαια απο τον παλιό θα κρατήσω το κουτί το τροφοδοτικό 600w τους σκληρούς κτλ. Συγκεκριμένα μιλάμε γιά αγορά επεξεργαστή i5, μητρικη, μνήμες 8gb, ssd 128gb και κάρτα γραφικών. Μιλάμε για γενική χρήση όπου θα γινεται και καποια επεξεργασία βιντεο αλλα και παιχνίδια όπου δεν με ενδιαφερουν ultra ρυθμισεις απλα να ειναι αξιοπρεπής και να αντέξει ισως 2-3 χρόνια. Overclock δεν με ενδιαφερει θα έλεγα και ισως καρτα γραφικών θα μπορουσα να την αφησω για κανα τρίμηνο Αργότερα ωστε τα χρήματα αυτά να τα ρίξω στο κυρίως σύστημα. Ελπίζω να μην σας κούρασα, περιμένω τις προτάσεις σας...
  5. houla

    Το pc δεν βλεπει τους σκληρους

    Τελικα οι δισκοι ειναι ενταξει! Τα εχει παιξει ο sata controler της μητρικης τελικα.
  6. houla

    Το pc δεν βλεπει τους σκληρους

    Ευχαριστώ θα τα δοκιμασω αν και τσεκαρα τα ρευματα με πολυμετρο και ειναι οκ, Ελπιζω και εγω να παιζει κατι με την μητρική, το προτιμώ απο το να χασω τους σκληρους..
  7. Γεια σας παιδια, Χθες κολησε το pc και αναγκαστηκα να κανω restart απο το κουμπακι Και απο εκεινη την στιγμη το pc δεν αναγνωριζει τους 2 σκληρους sata, Τοποθετησα εναν ide σκληρο και περασα τα windows ωστε να ανοιξει ο υπολογιστης μπας και βγαλω ακρη αλλα τιποτα, τους δυο σκληρους δεν τους βλεπει πουθενα ουτε στο bios. Εχω Κουμπωςει τους σκληρους στις αλλες υποδοχες της μητρικης, εχω βγαλει την μπαταρια για ωρες, εχω βγαλει και βαλει ram αλλα τιποτα, δεν βλεπω ουτε μυριζω κατι καμμένο και γενικα εχω δοκιμασει διαφορα που εχω διαβασει στο διαδικτυο. Δεν μπορω να καταλαβω αν πεθαναν οι σκληροι η εχει προβλημα η μητρικη, Το συστημα ειναι παλιο, η μητρικη ειναι μια MSI K8N diamond με AMD 64 x2 στα 2200 Αν εχει καποιος καμιά ιδεα για το τι μπορει να φταιει η αν μπορω να δοκιμασω κατι αλλο για να βρω τι φταιει Θα του ημουν ευγνωμων..
  8. houla

    Δείξτε το κουτί σας...

    Πολυ ομορφο !! Η ψυκτρα ειναι Zalman?? ειναι αποδοτικη ?? ησυχη ?? ρωταω γιατι ψαχνομαι...
  9. houla

    Δείξτε το κουτί σας...

    Το κουτι ειναι δεξια μου (αριστερα δεν χωραει ετσι και αλλιως) αλλα δεν μπορω να καταλαβω τον σχεδιαστη εχει παραθυρο στην αριστερη πλευρα του κουτιου σαν να σου λεει θα το βαλεις δεξια σου ετσι ωστε να βλεπεις μεσα, αλλα το πορτακι θα ανοιγει απο δεξια προς τα αριστερα. Και ετσι δεν βλεπω ευκολα ουτε το πανελ που εχω μπροστα αλλα και το ανοιγμα το dvd ειναι αβολο.
  10. houla

    Δείξτε το κουτί σας...

    Χμμ, παω να το τσεκαρω
  11. houla

    Δείξτε το κουτί σας...

    Ναι εχεις δικιο οι προεκτασεις αυτες δεν ειναι ιδαιτερα βολικες, αλλα αυτο που μου εχει σπασει τα νευρα ειναι που το εμπρος πορτακι ανοιγει αναποδα απο δεξια προς τα αριστερα δηλαδη εχουν το παραθυρο απο την αριστερη πλευρα του κουτιου, αλλα για να βαλεις ενα cd η για να δεις το panel δεν βολευει καθολου. τι σοι λογικη ειναι αυτη δεν μπορω να καταλαβω
  12. houla

    Δείξτε το κουτί σας...

    Αυτο το κουτακι to nemesis ηθελα να παρω και εγω ειναι πολυ ομορφο, αλλα τοτε δεν το ειχαν σε μαυρο, και ετσι χτυπησα το tsunami. Απο χωρους πως τα παει;
  13. houla

    Δείξτε το κουτί σας...

    Thanks !! Τις φωτο τις εριξα σε ποιοτητα ειναι και μικρες και δεν βοηθουν πολυ...
  14. houla

    Δείξτε το κουτί σας...

    Και τελος...
  15. houla

    Δείξτε το κουτί σας...

    #2
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.