Jump to content

fjsc

Members
  • Posts

    47
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Ζωγράφου

fjsc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και από εδώ τον φίλο dpolal για τον εκτυπωτή. Ευγενικότατος, όπως και η σύζυγός του.
  2. Θα μπορούσες να δοκιμάσεις κάτι τέτοιο: Ξεβουλώστε τα μπεκ του Canon σας . Αν πάλι δεν έχεις χρόνο/διάθεση να ασχοληθείς θα ήθελα να κάνω μια προσπάθεια να τον αναστήσω.
  3. Όντως τα 1,3,4 με ενδιέφεραν και έχω στειλει ήδη π.μ.!
  4. Αν τελικά για κάποιο λογω δεν το πάρει ο φίλος θα με ενδιέφερε.
  5. Με ενδιαφέρει και εμένα αν υπάρχει ακόμα
  6. Βρήκα μια κάρτα για ιντερνετ Vodafone mobile broadband on demand που είχα ξεχασμένη στο συρτάρι. Δίνει 10 μέρες πρόσβαση με μέγιστο όγκο 10gb. Δεν ξέρω αν λειτουργεί (λήγει στης 28/2/2013). Αν κάποιος θέλει να τη δοκιμάσει, του στέλνω τον κωδικό με Pm.
  7. Δεν είναι λειτουργικός. Χρησιμοποίησα την πλακέτα του μήπως διορθώσω τον δικό μου αλλά δεν έγινε κάτι. Παρόλα αυτά με την πλακέτα αυτήν δούλεψε ο δικός μου όπως και με την δική του (έβγαζε κάτι μικροπροβλήματα που μάλλον δεν είναι θέμα πλακέτας) άρα μάλλον η πλακέτα είναι εντάξει.
  8. Έχω αυτόν τον επεξεργαστή AMD Athlon 1000 - A1000AMT3B από την μητρική που ανέφερα παραπάνω δεν ξέρω αν είναι λειτουργικός, καθώς επίσης και έναν σκληρό δίσκο seagate st3500320as (δεν είναι λειτουργικός, νομίζω όμως πως η πλακέτα του είναι εντάξει) που είχα πάρει από έναν φίλο εδώ μήπως και διορθώσω έναν ίδιο που είχα αλλά δεν... Διαθέσιμα σε όποιον τα θέλει
  9. Πριν λίγο καιρό πήρα από τον φίλο hayabusa ένα τροφοδοτικό για ένα pc που προοριζόταν για την αδερφή μου, νόμιζα ότι είχε καεί μόνο το τροφοδοτικό αλλά τελικά είναι καμένη και η μητρική. Αν δεν γίνομαι ενοχλητικός και δεν αντιβαίνω κάποιο κανόνα του site θα ήθελα αυτά: A8N-VM-CSM VER 1.10G με AMD FX-55 CPU
  10. fjsc

    Τι ψύξη έχετε στο κύριο PC σας;

    Αέρα και εγώ με στοκ ψήκτρα αλλά μάλλον σύντομα θα πάω σε κάτι ποιο αθόρυβο.
  11. fjsc

    Πλακέτες σκληρών δίσκων

    Υπάρχει αυτός αν θες να δοκιμάσεις την πλακέτα Seagate 500GB SATA ST3500320AS S/N9QM5PLMS έχουν άλλο s/n αλλά ποτέ δεν ξέρεις.. Ζωγράφου είμαι.
  12. fjsc

    Total War: Rome II

    Το Rome 1 απλά το έλιωσα, το 2 απλά δεν αντέχω να το περιμένω άλλο!!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.