Jump to content

JohnG85

Premium Members
  • Posts

    1.157
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by JohnG85

  1. Η συγκεκριμένη ενέργεια τρέχει ακόμη. Εχει μετατραπεί σε κάτι σαν ιδιωτική σχολή με δίδακτρα.  Έχει κάποιος άποψη επί του θέματος απο κάποιον γνωστό του ή οτιδήποτε σχετικά με ποιότητα σπουδών, αποκατάσταση κλπ; Τι παίζει γενικά με τους τύπους.

  2. Χαιρετώ τους ποδηλατοjunkies. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα καινούριο ποδήλατο καθότι αυτή τη στιγμή είμαι με ένα noname μεταχειρισμένο σαπάκι. Έχω να ασχοληθώ αιώνες με το σπορ της αγοράς και έχω καταλήξει εντελώς άσχετος. Οι διαδρομές είναι 80% άσφαλτος, 20% χώμα και είμαι 1,76m. Υποθέτω χρειάζομαι κάτι σε trekking με 28άρες. Budget όχι πολλά, θα ήθελα προτάσεις της τάξεως των 350€ max. Σημαντική λεπτομέρεια μένω στο Μόναχο οπότε δε με πειράζει να είναι και on line μαγαζί αφού δεν μπορώ να αγοράσω από Ελλάδα.

  3. Σύνταξη ανάλογα με τη μισθοδοσία σου αλλά κάτι που θα επαρκεί για να επιβιώνεις στην Ελλάδα το ξεχνάς. Αναφορικά με την ασφάλιση θα έχεις μια ευρωπαική κάρτα υγείας όπου με αυτή μπορείς να πηγαίνεις στα ελληνικά νοσοκομεία αλλά καμιά φαρμακευτική κάλυψη. Τέλος πάντων, με δύο λογια δεν αξίζει αλλά και τι να κάνεις..

    • Like 1
  4. Πέρασα Windows 8.1 και παρατήρησα ότι η επιφάνεια εργασίας που μου βγάζει μόλις ανοίγω το PC είναι στο C:\Users\Public\Desktop  :huh:

     

    Επίσης πρώτη φορά βλέπω να χρειάζεται να περάσω τους driver της κάρτα δικτύου για να έχω internet.

    Όλες τις υπόλοιπες φορές που έχω κάνει format και σε PC αλλά και σε laptop είχαν αμέσως internet. WTF Asus ?! Δηλαδή δεν σκέφτεσαι εμάς μου δεν έχουμε DVD drive; 

     

    Εμένα το τελευταίο δίμηνο μου συνέβη στα 3 από τα 4 λάπτοπ που φόρμαρα! Lenovo, Dell, LG.

  5. Το μόνο θέμα με τη συγκεκριμένη (την έχει φίλη) είναι ότι αναδύει μια μυρωδιά πλαστικού το δοχείο νερού. Έντονη όμως και μερικές φορές, (δεν ξέρω μπορεί να είναι και η ιδέα μου επειδή με επηρέασε) το νιώθεις και στον καφέ. Κατά τα άλλα στην παρασκευή του καφέ έχει συμπεριφορά ακριβότερης.

  6. Οκ, οπότε για την μεταφορά καλύφθηκα. Oyster και εβδομαδιαία για ζώνες 1 και 2. Ξέρω είναι υποκειμενικό αλλά για πείτε γνώμες: London Dungeon, αξίζει χρόνο και χρήμα ή μούφα?! :p

  7. Κάπου εκεί θέλω να το ισορροπήσω και εγώ, ίσως προς το λίγο παραπάνω κούραση. Όπως και να έχει επειδή σκέφτομαι να δω 5-6 αξιοθέατα και όχι παραπάνω (δεν παίζει να προλαβαίνω για παραπάνω) και με το κάθε αξιοθέατο να παίζει στις 25-35 λίρες το LondonPass που έχει 80 θεωρώ συμφέρει. 

    Αφήστε αυτό όμως!

    Το θέμα μου είναι η μετακίνηση και ρωτάω εδώ επειδή πολύς κόσμος μένει ή έχει πάει Αγγλία. Σίγουρα το να αγοράζω ένα ένα τα εισιτήρια δεν αξίζει οπότε οι γνωρίζοντες τι λένε?

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.