Jump to content

JohnG85

Premium Members
  • Posts

    1.157
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by JohnG85

  1. Η συγκεκριμένη ενέργεια τρέχει ακόμη. Εχει μετατραπεί σε κάτι σαν ιδιωτική σχολή με δίδακτρα. Έχει κάποιος άποψη επί του θέματος απο κάποιον γνωστό του ή οτιδήποτε σχετικά με ποιότητα σπουδών, αποκατάσταση κλπ; Τι παίζει γενικά με τους τύπους.
  2. JohnG85

    ΝΙΚΗΤΕΣ - Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2017

    Βασικά λόγω δουλειάς δεν μπαίνω πολύ τακτικά και όσες φορές μπήκα δεν παρατήρησα ότι ειχα ειδοποίηση
  3. JohnG85

    ΝΙΚΗΤΕΣ - Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2017

    Μόλις πήρα χαμπάρι ότι κέρδισα Να ευχαριστήσω πάρα πολύ μέσα από την καρδια μου για το δώρο και να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά γεμάτη υγεία!
  4. JohnG85

    Ποδηλατό-thread v2.0

    Χαιρετώ τους ποδηλατοjunkies. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα καινούριο ποδήλατο καθότι αυτή τη στιγμή είμαι με ένα noname μεταχειρισμένο σαπάκι. Έχω να ασχοληθώ αιώνες με το σπορ της αγοράς και έχω καταλήξει εντελώς άσχετος. Οι διαδρομές είναι 80% άσφαλτος, 20% χώμα και είμαι 1,76m. Υποθέτω χρειάζομαι κάτι σε trekking με 28άρες. Budget όχι πολλά, θα ήθελα προτάσεις της τάξεως των 350€ max. Σημαντική λεπτομέρεια μένω στο Μόναχο οπότε δε με πειράζει να είναι και on line μαγαζί αφού δεν μπορώ να αγοράσω από Ελλάδα.
  5. JohnG85

    Eνσυμα Βουλγαρίας

    Σύνταξη ανάλογα με τη μισθοδοσία σου αλλά κάτι που θα επαρκεί για να επιβιώνεις στην Ελλάδα το ξεχνάς. Αναφορικά με την ασφάλιση θα έχεις μια ευρωπαική κάρτα υγείας όπου με αυτή μπορείς να πηγαίνεις στα ελληνικά νοσοκομεία αλλά καμιά φαρμακευτική κάλυψη. Τέλος πάντων, με δύο λογια δεν αξίζει αλλά και τι να κάνεις..
  6. JohnG85

    Τι πρέπει να κάνεις για να φτιάξεις μόνος σου ένα website (2ο μέρος)

    Πολύ ωραίος ο οδηγός σου. Περιμένουμε το τελευταίο τμήμα
  7. JohnG85

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

    Εμένα το τελευταίο δίμηνο μου συνέβη στα 3 από τα 4 λάπτοπ που φόρμαρα! Lenovo, Dell, LG.
  8. JohnG85

    espressακι κανεις; (CoffeeLab)

    Το μόνο θέμα με τη συγκεκριμένη (την έχει φίλη) είναι ότι αναδύει μια μυρωδιά πλαστικού το δοχείο νερού. Έντονη όμως και μερικές φορές, (δεν ξέρω μπορεί να είναι και η ιδέα μου επειδή με επηρέασε) το νιώθεις και στον καφέ. Κατά τα άλλα στην παρασκευή του καφέ έχει συμπεριφορά ακριβότερης.
  9. JohnG85

    Πότε κάνατε τελευταία φορά format;

    Long live the King Original Install Date 29/12/2009 14:38 Από τότε με Windows 7 Ultimate 64bit (FTW) στον SSD απροβλημάτιστα. Το PC γενική χρήση αλλά κυρίως παιχνίδια. Αυτό για 2 μήνες ακόμη που θα αναβαθμιστεί γιατί πια δεν παίζει παιχνίδια
  10. JohnG85

    #labxmas2014 day 17 gift 29

    Space Invaders
  11. JohnG85

    Ταξιδιωτικά Tips

    Οκ, οπότε για την μεταφορά καλύφθηκα. Oyster και εβδομαδιαία για ζώνες 1 και 2. Ξέρω είναι υποκειμενικό αλλά για πείτε γνώμες: London Dungeon, αξίζει χρόνο και χρήμα ή μούφα?!
  12. JohnG85

    #labxmas2014 day 8 gift 13

    6 Αυγούστου 2012
  13. JohnG85

    #labxmas2014 day 1 gift 2

    Μάλλον 705mhz
  14. JohnG85

    Ταξιδιωτικά Tips

    Dolly εξαιρετικές οι πληροφορίες σου, σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Μελετάω και επανέρχομαι με απορίες αν υπάρχουν!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.