Jump to content

Sayan

Premium Members
  • Posts

    100
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Sayan

  • Γενέθλια 02/04/1986

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    λαρισα
  • Ενδιαφέροντα
    fps games
  • Επάγγελμα
    φοιτητης

Sayan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ''But according to us, the GTX 780 Ti may have 2880 Cuda cores while having a 384-bit memory interface and up to 12GB GDDR5 memory'' But according to ME it may have 24gb GDDR6 memory 52GHZ effective... Εγκυρες πηγες λεμε:clap: Ηταν που ηταν ΤΡΑΓΙΚΑ τα 6 της Τατιανας ποιος λογικος ανθρωπος πιστευει οτι θα βαλουν 12 γιγα σε μια καρτα που δεν μπορει ουτε να κλασει στα 4k (απο δυναμη) απο μονη της? 2 τατιανες και παλι δεν ειναι αρκετες για ολα τα games στις πολυ μεγαλες αναλυσεις
  2. Sayan

    Shadow Warrior

    Bρισκομαι chapter 10. Πολυ διασκεδαστικο παιχνιδι, και νομιζω οτι εχει περασει λιγο στο ντουκου. Το gameplay αν και ειναι επαναλαμβανομενο (ειδικα με τους ιπταμενους δαιμονες εχω βαρεθει) ειναι εθιστικο με το σπαθι. Για τα γραφικα τι γνωμη εχετε? Ειμαι ο μονος που του φαινονται οτι ειναι αναμεσα στα κορυφαια?
  3. Sayan

    AMD R9 2x0Χ Καθ'οδόν !!

    Αν για σενα η 770 ειναι αδυναμη, δε νομιζω οτι η 780 θα σε σωσει... Η κανε sli η περιμενε την επομενη γενια. 5-10 frames παραπανω δεν ειναι μεγαλη διαφορα. Απο την αλλη οπως ειπε και ο πιο πανω ειναι καθαρα θεμα του τι γουσταρεις να κανεις και ποσα λεφτα μπορεις να διαθεσεις. Υπαρχουν ατομα εδω μεσα που καθε χρονο αγοραζουν την νεα top καρτα. Κατα την αποψη μου παντως για games εισαι μια χαρα με την 770 (high end καρτα εχεις)
  4. Sayan

    AMD R9 2x0Χ Καθ'οδόν !!

    Και εδω που τα λεμε το λογικο μετα απο 2 χρονια θα ηταν το 290 να εριχνε ενα 25% στην 780. Ζηταμε προοδο στις επιδοσεις, οχι refresh και νεες τιμες που πανε να το κανουν μοδα τελευταια.
  5. Sayan

    AMD R9 2x0Χ Καθ'οδόν !!

    Το ελαχιστο που μπορει να κανει η amd για να δικαιολογησει τη σειρα R9 ειναι να παιζει λιγο πιο πανω απο 780 και ταυτοχρονα πιο φτηνο απο αυτο. Διαφορετικα καλοριζικο το refresh
  6. Sayan

    AMD R9 2x0Χ Καθ'οδόν !!

    Καλα αυτοι εχουν ηδη απαξιωθει και απο την 780 στα λεφτα που ειναι ακομη και σημερα
  7. Sayan

    AMD R9 2x0Χ Καθ'οδόν !!

    Η Τατιανα παει μουσειο
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.