Jump to content

ang3l

Premium Members
  • Posts

    439
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About ang3l

  • Γενέθλια 22/03/1983

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
  • Ενδιαφέροντα
    take me to the strippers
  • Επάγγελμα
    Φοιτητής

ang3l's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ang3l

    The Philips 200WP7ES & 200WB7ES Thread

    Δεν έχει σκοπό να βγάλει άλλα κομμάτια η Philips? Δηλαδή όποιος πάει για RMA από δω και πέρα θα παίρνει επισκευασμένο κομμάτι (refurbished)?
  2. ang3l

    The Philips 200WP7ES & 200WB7ES Thread

    Ήρθε κι η δική μου σειρά, εμφανίστηκε ένα πρόβλημα παρόμοιο με των παιδιών από πάνω. Όταν κάνω restart η οθόνη μπαίνει σε stand by, και ξανανάβει όταν φτάσει στην οθόνη του login των windows! Δεν βλέπω τίποτα από ασπρόμαυρα δηλαδή, ούτε τα στοιχεία της κάρτας γραφικών, ούτε POST, ούτε τπτ..
  3. ang3l

    Δείξτε το κουτί σας...

    @perp πολύ μούρη το γραφείο σου, perfect
  4. ang3l

    Δείξτε το κουτί σας...

    Κι εσύ μας τύφλωσες
  5. ang3l

    Δείξτε το κουτί σας...

    Με το φίλτρο σε ανεμιστήρα exhaust εμποδίζεις την μηδαμινή ποσότητα σκόνης που θα μπορούσε να ΒΓΕΙ απ' το κουτί. Δεν σου ζητήσαμε να βάλεις κανένα πόδι στον τάφο, απλά παρατηρήσαμε ότι είναι δώρον άδωρον. Στο κάτω κάτι αν νομίζεις ότι έτσι δεν μπαίνει σκόνη μέσα, άφησε το εκειπέρα
  6. ang3l

    Δείξτε το κουτί σας...

    Διαφωνώ καθέτως ότι ο πάνω δωδεκάρης δεν προσφέρει και τίποτα, ίσα ίσα αυτός βγάζει τον θερμό αέρα που κυκλοφορεί στο κουτί (και ανεβαίνει επάνω). Επίσης κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει να πετσοκόβεις τα cfm του ανεμιστήρα για να προστασία όταν είναι κλειστό.. Η σκόνη που βλέπεις στο εσωτερικό των κουτιών μετά από κανένα χρόνο ακαθάριστου hardware, είναι απ' την κίνηση του αέρα κι όχι από τις σκόνες που πέφτουν και κατακάθονται. btw, ωραία δουλειά :worship:
  7. ang3l

    Δείξτε το κουτί σας...

    Έχω μια απορία, σ' αυτή τη foto φαίνεται να έχεις φίλτρο στον πίσω-πάνω ανεμιστήρα εξαγωγής ...γιατί?
  8. ang3l

    Δείξτε το κουτί σας...

    Εγώ έχω τους SilenX με τα 14db και ένα fan controller, μιλάμε για πολύ ησυχία!
  9. ang3l

    Δείξτε το κουτί σας...

    Δυό δυό? Κυριλέ
  10. ang3l

    The Philips 200WP7ES & 200WB7ES Thread

    Έβγαλα και ξανάβγαλα μέχρι η foto να ανταποκρίνεται όσο περισσότερο γίνεται στην πραγματικότητα (ότι βλέπουν τα μάτια μου). Έχουμε και λέμε λοιπόν με την σειρά που εμφανίζονται: 1. Backlight Leaking? 2. En Face 3. Profile εξ αριστερών 4. ’ποψη.
  11. ang3l

    The Philips 200WP7ES & 200WB7ES Thread

    Παιδιά μόνο αν οι φωτογραφίες ήταν τραβηγμένες με την ίδια φωτογραφική θα ήταν άμεσα συγκρίσιμες. Τώρα τί να κάνουμε εγώ κι ο georgeadams με μια compact σε σύγκριση με την επαγγελματικιά του Dagalidi? Θα τραβήξω κι εγώ καναδυό με την Sony P100 από το καινούριο μου απόκτημα και θα τις ανεβάσω Δεν είχα παλιότερα LCD @ home (είναι η πρώτη) οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη συγκριτικά με κάποια. Η προηγούμενή μου οθόνη ήταν μια CRT Sony 17άρα που την δούλευα σε 1280x1024. Αυτό που μπορώ να πώ για την παρούσα είναι ότι με έχει αφήσει άναυδο, μπορώ να κάθομαι και να την χαζεύω για ώρες!
  12. ang3l

    The Philips 200WP7ES & 200WB7ES Thread

    Mόλις ήρθα σε επαφή με κατάστημα που την έχει ετοιμοπαράδοτη στην Θεσσαλονίκη και φεύγω πετώντας να πάω να την αγγαλιάσω
  13. ang3l

    The Philips 200WP7ES & 200WB7ES Thread

    Για πιό μαγαζάκι μιλάμε αδερφέ αν επιτρέπεται? Από πμ σίγουρα επιτρέπεται
  14. ang3l

    Δείξτε το κουτί σας...

    - UPS was meant to be PSU, υπάρχει μεγάλη διαφορά στην σειρά των γραμμάτων - 4 x 8cm in the front? κοιμάται στο ίδιο σπίτι με το pc? Από εμφάνιση είναι όμορφο, αν και όχι του γούστου μου με ένα μεγάλο μείον το ότι είναι γυαλιστερό.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.