Jump to content

funfix

Premium Members
  • Posts

    134
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About funfix

  • Γενέθλια 08/12/1981

funfix's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. funfix

    Diablo 3

    hc!!!! ούτε για πλάκα να φάω κάνα dc και να καώ στην κόλαση!!!!! Ήδη μετράω 2 ποντίκια και 1 keyboard!! προτιμώ να παίξω κλασσική dota.....
  2. funfix

    Diablo 3

    επιτέλους......Και τώρα που δεν πάω τους άλλους heros τι κάνω?
  3. funfix

    Diablo 3

    ξέρω ότι έχει ειπωθεί ξανά άλλα πως κάνουμε PC SCREEN στο diablo?
  4. funfix

    Diablo 3

    fury. 2 βάρβαροι, Μονκ και μάγος. πάνω κάτω μας πήγαν τα ελιτε.
  5. funfix

    Diablo 3

    μπορούσες να πουλήσεις χρυσό τόσο καιρό?ANYWAY ο χρυσός έπεσε για περισσότερα Τιμές Χρυσής Λίρας λολ. Το καλό είναι ότι είναι εύκολα τώρα και μέχρι να βγουν τα νέα items θα είναι καλά...!! χθες σε πάρτι με 4 f έπεσε πολύ κυνήγι τόσο που τα παράτησα και έπεσα για ύπνο!!!!
  6. funfix

    Diablo 3

    θα διακoψω την όμορφη και επιστημονική τοποθέτηση σας και θα ρωτήσω πόσο είναι το CAP στο mag find!!
  7. funfix

    Diablo 3

    να πω και εγώ με την σειρά μου οτι diablo παίζεις γιατί σου αρέσει εαν είναι <dead> και τα λοιπά μην παίζεις τόσο απλα. Αλλά αυτό δεν σου δίνει το δικαίωμα να κράζεις το παιχνίδι σε κάποιους που το παίζουν. Τουλάχιστον οχι σε sub-forum που έχει γίνει για να βοηθάει τα παιδιά που το παίζουν. Αν παλι γουστάρεις να κράξεις το game κανε ένα που να λέει κράξτε το diablo. Εγώ δεν κόβω φλέβες με το game αλλά 1-2 ωρες με χαλαρώνουν αφάνταστα με κανα δυο ποτάκια..... Ο καθένας με τα γούστα του. Άλλα επειδή ξέρω έπαιξαν για να βγάλουν λεφτά το game μέσα μου γελάω μαζί τους ακόμα και για τους φίλους μου που το έχουν σταματήσει εδώ και καιρό.
  8. funfix

    Diablo 3

    που θα πει?Πως βγαίνει τόσο μεγάλο? ή είναι το last hit?
  9. funfix

    Diablo 3

    vana - Community - Diablo III αυτά έχω όλα από drop!!!
  10. funfix

    Diablo 3

    θα δοκιμάσω ΣΚ. Κάτι ακόμα ο wd σε κάποιες στιγμές μου βγάζει 1,000,000+ crit σπάω το κεφάλι μου να βρω πως γίνεται!!!!!Οκ παίρνει 50% boost από το feast αλά τι που πως? Μήπως μαζεύει όλα τα poison και τα κάνει σούμα? Θα ανεβάσω sc...
  11. funfix

    Diablo 3

    όχι ο wd ο βάρβαρος πάει 100 σιγά μην πάω πότε τον wd 100 ίσως σε 3-4 χρόνια!!!!! Μαζεύει πολύ εύκολα gold και λογικά σε πάρτι πρέπει να μετράει αλλά δεν ξέρω ακόμα. Αν δεν έχω σωματική επαφή δεν το ευχαριστιέμαι όποτε monk/barb μόνο!!!!!
  12. funfix

    Diablo 3

    Γενικό πρόβλημα δλδ..... παλιά δεν κολλούσε πάντως αν και είχα λιώσει αλκαιζερ runs το άλλαξα. Θέλω xp runs όμως για να 100αρισω μετά βλέπουμε....
  13. funfix

    Diablo 3

    Θα τα δοκιμάσω το απόγευμα. Το πρόβλημα μου είναι στα party όπου το Mass confusion δεν κολαει με τπτ με το stun/frozen. Κατι άλλο τώρα με το weapon damage του γιουρι είναι καλύτερο το cc ή το damage? Να βάλω ρουμπινακι ή σμαράγδι? ΥΓ έχω μια 7750 σε 1080 στο rakkis από πίσω προς τα μπρος τρώω lag μετα τα σκαλοπάτια.... Σίγουρα κάρτα είναι? Τα αλλα ειναι fx6300/8G RAM/ssd
  14. funfix

    Diablo 3

    καλημέρα παίδες παίζει κάνεις με WD ΘΕΛΩ help σε build και items διότι με τα drops έφτιαξα έναν αλλά με το κώλυμα μου με τον βάρβαρο δεν μπορώ να τον παίξω άνετα...!!Ο παιχτουρας ειναι: vana - Community - Diablo III .Το μόνο καλό που βλέπω είναι το μάζεμα gold Α και δεν είμαι για μεγάλες σπατάλες.....THANKS!!!!
  15. funfix

    Diablo 3

    και εγώ μέσα γιατί άρχισε να γίνετε βαρετό το game.Αν και θα πάω 100 σύντομα (89) μετά τι θα κάνω? Ίσως να ανεβάσω και τους άλλους χαρακτήρες....?Για ποιο λόγο όμως ?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.