Jump to content

toxas

Premium Members
  • Posts

    383
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by toxas

  1. Ο Στάλιν πήρε τη "φτωχή ευρώπη". Στην ουσία οι Αμερικάνοι νίκησαν

    Χωρις την ΕΣΣΔ η ευρωπη θα ηταν γερμανικη αυτοκρατορια.

    Οσες ταινιες κ να γυρισουν οι Αμερικανοι για την Νορμανδία, ο πολεμος κριθηκε στη Ρωσια και ειναι ιστορικο γεγονος.

    Το πως μοιραστηκε ο κοσμος ειναι αλλη δουλεια...

  2. παντως το παιχνιδι για super τιτλος της χρονιας και μαλιστα απο την blizzard δεν θα ελεγα οτι εχει κ τις καλυτερες κριτικες

    παιρνει γυρω στο 85 στα περισσοτερα μεγαλα site, 87 στο μετακριτικ

    Diablo III Critic Reviews for PC - Metacritic

    και οχι τα καλυτερα σχολια απο user reviews

    και αν σκεφτει κανεις οτι το torchlight και το titan quest επαιζαν εκει γυρω, η blizzard μαλλον δεν καταφερε να κανει το "μπαμ" αυτη την φορα.

    Οχι βεβαια οτι ολα αυτα εχουν κ πολυ σημασια απλως περιμενεις μονο κ μονο απο το ονομα να το αποθεωσουν τουλαχιστον οι "υπαλληλοι" τους στoν τυπο και τα sites.

  3. αμα εχει τα glitches που εχουν ολα τα προηγουμενα single player, θα παει απατο.

  4. αμα κανεις τα καταλληλα enchanting μονο τα μεγαλα boss εχουν καποιο challenge.

    Στο lvl 40 ψοφαω με one-handed τσεκουρι Dwarven Centurion Master με 4-6 Hits.:getlost:

    Btw στο fallout τα Deathclaw ειναι πονος σε ολα τα lvl :p

  5. Απο οτι λενε στη DICE μπορει να ειναι το τελος της τριλογιας αλλά δεν ειναι το τελος του παιχνιδιου. Εχει συνεχεια....με οτι αυτο συνεπαγεται....

    Παιδες οσον αφορα το τελειωμα...

    Απο τη στιγμη που χτυπαει η ακτινα του reaper και μετα ειναι καθαρα προσπαθεια indoctrination. Με λιγα λογια ειναι ολα στο μυαλο του.

    Γιαυτο και αν επιλεξεις την καταστροφη στο τελος δειχνει τον/την Sheapard να ξυπναει μεσα ερειπια στο Λονδινο....

    Εξαλλου αν παρατειρησετε ειναι το ιδιο σκηνικο που εχει απο την αρχη στα ονειρα του. Το παιδι ΔΕΝ υπαρχει στην πραγματικοτητα. Απο την αρχη του παιχνιδιου ξεκιναει το indoctrination και κορυφωνεται στο τελος...

    Αυτο το καταλαβα (οχι αμεσως ειναι αληθεια) και γενικα το τελος σαν γενικη ιδεα δεν με χαλαει, αφηνει ερωτηματικα κ τροφη για σκεψη

    ενω το ολο indoctrination "thing" ηταν αρκετα καλο αν το καταλαβεις

    Ειναι καποια σημεια που ειναι μη αποδεκτα ομως (οπως γραφω πιο πανω) δηλ δειχνουν προχειροτητα κ οσο κ υποθεσεις να κανεις υπαρχουν κενα κ πραγματα που δεν συμβαδιζουν με την λογικη.

    Και φυσικα το χειροτερο απ ολα οτι δεν υπαρχουν επιλογες στην πραγματικοτητα, οτι εχεις κανεις κανει δεν εχει νοημα.

  6. Η δικαιολογια με την οποια η reapers αφανιζουν ειδη ειναι ηλιθια δεν εχει να κανει με το αν ειμαι φαντασιοπληκτος η κολλημενος.

    Μπορω να πω οτι ειμαι φαν τον ταινιων που θετουν το συγκεκριμενο φιλοσοφικο ζητημα και ολες δημιουργουν πιο πολλα ερωτηματα απ οτι απαντουν, στην συγκεκριμενη περιπτωση ομως ΟΧΙ δεν υπαρχει καμια δικαιολογια θα ηταν προτιμοτερο να που πουν οτι οι reapers λειτουργουν σαν θεοτητες δινοντας στις μη αναπτυζομενες μορφες ζωης ευκαιρια να αναπτυχθουν.

    Αλλα η δικαιολογια των μηχανων ειναι απλα χαζη, δεν κολλαει και δεν στηριζετε πουθενα.

    Και στην μια και στην αλλη περιπτωση χανετε νοημα της εξελιξης, αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα.

    Btw ο Καμερον ειναι ο σκηνοθετης της πιο γνωστης μεν, πιο επιφανειακης δε, ταινιας που θετει το ζητημα μηχανων - ανθρωπων το Terminator...

  7. To concept μια χαρα βγαζει νοημα, οι Reapers δημιουργηθηκαν (δε ξερουμε ακομα απο ποιον) για να εξαφανιζουν τους αναπτυγμενους πολιτισμους καθε 50,000 χρονια. Ο σκοπος ειναι να μην αναπτυξουν υπερβολικα τις μηχανες κ αυτες να καταστρεψουν/υποδουλωσουν καθε μορφη ζωης. Σεναριακα εχει να μας εξηγησει ακομα μερικα πραγματα το παιχνιδι, κυριοτερο θεωρω την προελευση (δημιουργο) των Reapers.

    Το οτι πεθανε ο Shepard επισης βγαζει νοημα γιατι οι Cerberus τον ειχαν κανει cyborg με τοσα implants. Σεναρικα δεν αφηνει κενο, εκπληρωσε τον σκοπο του.

    Το προβλημα για μενα με το παιχνιδι ειναι, οπως ειπα/ειπαν, οτι δεν υπαρχει διαφορα στο τελος αναλογα με το τι αποφασεις πηρες στην πορεια...

    lol οτιναναι λες...

    1) Καταρχην οι reapers ΕΙΝΑΙ συνθετικοι και στην πραγματικοτητα κυριαρχουν στο συμπαν κανοντας τους αναπτυγμενους οργανικους συνθετικους καθε 50.000 χρονια. Αυτο που κανουν οι reapers βεβαια αποτελει "order" ενω οταν οι αναπτυγμενοι κατασκευζουν ρομποτ αποτελει "chaos"

    2) Πραγματικα δεν υπαρχει νοημα, ειναι οτι πιο χαζο μπορει να σκεφτει καποιος το οτι αφανανιζω ολοκληρα ειδη για να μην φτιαξουν συνθετικα που ΜΠΟΡΕΙ να τους εφανισουν.

    Πραγματικα η το σεναριο ηταν πολυ προχειρο η ο σεναριογραφος εντελως ηλιθιος

    3) Ακομα και ετσι να ειναι, οι Protheans (το λεει καθαρα ο Javik) ΔΕΝ κατασκευαζαν συνθετικους για το φοβο μην επαναστατησουν εναντιον τους, αλλα παρολα αυτα τους εξαφανισαν

    (επισης δεν ειχαν συνθετικους για να μην στραφουν εναντιον τους αλλα τους οργανικους σκλαβους που υποδουλοναν δεν τους φοβοντουσαν δηλ ειναι να τραβας τα μαλλια σου)

    4) Το παιχνιδι, η φιλοσοφια του και η ιδεολογια δεν βασιζετε στo φιλοσοφικο διλλημα τις κυριαρχιας των μηχανων (γ... τον Cameron μου μεσα) παρα μονο σε οτι αφορα τους quarians με τα Geth. Απο που και ως που εγινε κεντρικη ιδεα?

    5) ΟΚ αν επιλεξεις να καταστρεψεις τους reapers το δεχομαι να καταστραφουν τα mass relays (ετσι και αλλιως δεν σε προειδοποιει για αυτην την επιλογη)

    Οταν ομως επιλεγεις να παρεις τον ελεγχο απο τα reapers για πιο λογο καταστρεφονται τα mass relays αφου η τεχνολογια τους υπαρχει ακομη.

    6) Αν ειναι να πεθανουν τρισεκατομμυρια με μερικα δευτερολεπτα δεν ειναι απολυτως λογικο να αφησεις τα πραγματα ως εχουν? Ετσι κ αλλιως οι reapers χρειαστηκαν αιωνες για να αφανιζουν τους protheans

    7) + αυτο που λεει ο DJD πιο πανω

    Πραγματικα μου αρεσε που ειχε "κακο" τελος, απλα δεν υπαρχει λογικη σε τπτ, ουτε στις επιλογες που κανεις, ουτε στις τελικες επιλογες ουτε στο σεναριο.

    Γενικως το παιχνιδι ηταν, αν εξαιρεσεις το action κομματι, μια προχειροτητα σε ολο της το μεγαλειο.

  8. ending spoiler

    Οι Reaper δημιουργηθηκαν για να εμποδισουν τα οργανικα οντα να καταστρεφουν απο τα συνθετικα που δημιουργησαν η θα δημιουργησουν.

    :nothing:

    Επισης αν αυτο γινει χαρακτηζετε απο τα reapers ως "chaos"

    Πραγματικα δεν εχω λογια, απ οπου κ να το πιασεις δεν βγαζει νοημα

  9. τα μισα λεφτα για τα αμυντικα συστηματα της η κορεα ειμαι σιγουρος οτι τα εχει βγαλει απο το gold που εχει πουλησει στα game της.:wall:

  10. Οχι το συστημα μαχης δεν ειναι ιδιο με το 1.

    Οχι το στορυ κανει ηδη κοιλια απο το 2.

    Οχι η αλληλεπιδραση με τους χαρακτηρες που δεν εχεις καποια πιθανοτητα να π... δεν ειναι σε καλα επιππεδα.

    και

    Οχι δεν ειναι action rpg πλεον ειναι action shooter με lvls και upgrades

  11. Δεν παίζω κάτι σταθερό εδώ και πολύύύ καιρό πέραν του να τεστάρω νέα mmorpgs,

    ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΦΡΕΣΚΟ

    ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ GOLDEN AXE/DOUBLE DRAGON/KNIGHTS OF THE ROUND/

    PROBOTECTOR/GAUNTLET LEGENDS/STREETS OF RAGE//FINAL FIGHT/METAL SLUG.

    Μαζευόμαστε κανά Σάββατο παρέα σε σπίτι και πραγματικά δεν βρίσκουμε κάτι που

    να αξίζει να παίξουμε 2πλό. (δεν μας ενδιαφέρουν Fighting/Racing & Wii πίπες) :nothing:

    Dynasty Warriors

  12. Εσένα φίλε μου αυτό σε χάλασε δηλαδή το ότι γίνεται η ''ζωή'' σου πιό εύκολη το θεωρείς αρνητικό;

    Μερικές φορές νομίζω πως γκρινιάζετε μόνο για να γκρινιάζετε τι να πώ. :fist:

    Εγω λεω να εχει κ επιλογη να τερματιζει μονο του να μου κανει την ζωη ακομα πιο ευκολη...

    Ρε σοβαρευτητε ρε...! Μιλαμε για την BIOWARE, για την εταιρια που εχει βγαλει τα baldurs gates και τα neverwinters nights. Αυτο το πραγμα ειναι η απολυτη καταντια, ειναι σαν να σε θεωρουν ηλιθιο οταν ενας απο τους μεγαλυτερους Developer rpg σε ρωταει αν θες να παιξεις το rpg game της, rpg η action, οπως επισης "να σου κανει την ζωη σου πιο ευκολη" αφαιροντας σου τον ελεγχο και αυτοματοποιωντας τα παντα (του στυλ παταω 1 κουμπι κ κανω τα παντα) η αφαιροντας σου απαιραιτητα στοιχεια για το ειδος, οπως το inventory, δινοντας εμφαση στο τι χρωμα θα ειναι η στολη κ αν το κρανος θα φαινετε αρκετα γαματο...

    Σορρυ αλλα δεν ειμαι ουτε 15 χρονων ουτε γκομενα που παιζω sims.

    Οχι οτι εχω τπτ με τις 2 τελευταιες κατηγοριες, απλως η bioware ηταν κατεξοχην εταιρια που αναφερόταν σε ενηλικο κοινο και μαλιστα σε καμμενους του ειδους.

  13. ειδικα το 2 κ το 3 πολυ "βαθυ" gameplay... απλα πατας το space οσο πιο πολυ θα μπορουσες να πατησεις κουμπι σε game. Πηδας, τρεχεις, βαρας, μιλας, ανοιγεις πορτες, καλυπτεσαι ,κανεις κωλοτουμπες ολα με space.

    Αμα ειχε και fighting "επιλογη" στο αρχικο μενου θα εκανες κ shoryuken με space

  14. Κλασσικο diablo ειναι με ανανεωμενα γραφικα και gameplay ειναι...

    Δηλαδη τι περιμενατε, να εχει και λιγο fps μεσα?:p

    Γενικως το hack n' slash δεν εχει κ πολλα περιθωρια εξελιξης και τα 666 παιχνιδια που εχουν βγει μετα το diablo πανω κατω τα ιδια ειναι.

  15. Πρέπει να το χωνέψουμε φίλε μου κι εγώ,κι εσύ και όλοι μας πως το gaming το κρατάνε οι κονσόλες.

    Μεγαλη συζητηση και ναι, το εχω υποψη μου...

    Πρεπει να καταλαβουν ομως οτι καποια ειδη (οπως τα Rpg) θελουν πολλα κουμπια και περιπλοκο χειρισμο αν θελουν να γινονται ρεαλιστικα και να παρεχουν πολλες επιλογες στον gamer. Αν θελουν μετα ας τα απλοποιουν για κονσολες απλα dont mess with my mouse + keyboard superiority.

    Ok το mass effect, γενικα αν κ απλο σαν χειρισμο κ gameplay εχει πολυ δυνατους διαλογους κ story που το κανει να ξεχωριζει, αυτο ομως που δεν καταλαβαινω γιατι παραπανω απλοποιηση? ολα για εφε, τα γραφικα κ το action?

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.