Jump to content

hellbound

Premium Members
  • Posts

    112
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by hellbound

  1. hellbound

    Δείξτε το κουτί σας...

    @M@rkos: αρκετά όμορφό το case σου, αν και εγώ ζηλεύω του Ups σου. Όσο για το γραφείο, παιδιά, όντος είναι πολύ άνετο ,λόγω του μεγέθους του, και το μόνο που του λείπει είναι συρτάρια που αν θυμάμαι καλά τα έχει το ΙΚΕΑ απλά τα χρεώνει ξεχωριστά. Πάντως εγώ που το πήρα πριν από 3,5 χρόνια δεν το μετάνιωσα.
  2. hellbound

    Δείξτε το κουτί σας...

    ΣίγουραΓιατί όπως λέει και ο λαός ο εχθρός του καλού είναι τα καλύτερο.:giveup: Το θέμα είναι ότι ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με το θέμα των καλωδίων. Οπότε μάλλον θα το αποφύγω για την ώρα, ίσος το καλοκαίρι αν με πιάσουν οι βαρεμάρες μου να προσπαθήσω να κάνω μια καλύτερη τοποθέτηση καλωδίων.
  3. hellbound

    Δείξτε το κουτί σας...

    Οκ, απλά ρώτησα για να είμαι καλυμμένος! Το αγόρασα λοιπών από το Τεχνόραση στη Θεσσαλονίκη 40euro. Site: http://www.texnorasi.gr/main.html
  4. hellbound

    Δείξτε το κουτί σας...

    Το αγόρασα από κάποιο μαγαζί από Θεσσαλονίκη, κάνει να πω το όνομα????? , εννοείτε κατόπιν παραγγελίας.
  5. hellbound

    Δείξτε το κουτί σας...

    Παιδία τελικά το έβγαλα το case από τη θέση του και τράβηξα κάποιες fotos από κάθετη θέση.
  6. hellbound

    Δείξτε το κουτί σας...

    Σ αυτό το σημείο το μέταλλο είναι της τάξεως των 9cm.
  7. hellbound

    Δείξτε το κουτί σας...

    Λογικά θα βλέπεις σχεδόν τα πάντα, ότι δηλαδή μπορεί να φανεί (αν έχεις το κουτί μπορείς να καταλάβεις), αφού δημιουργεί ένα άνοιγμα περίπου 41Χ41,5cm ενώ ολόκληρο είναι περίπου 51Χ54cm.
  8. hellbound

    Δείξτε το κουτί σας...

    Το έχω υπόψη και θα το κάνω μόλις βρω χρόνο γιατί για μια καλή foto πρέπει να βγει όλο το case από το σημείο από όπου βρίσκεται, εκτός αν θες μια foto μόνο το παράθυρο.
  9. hellbound

    Δείξτε το κουτί σας...

    Θα ξαναπροσπαθήσω μπας και βγάλω καλύτερες foto, αν και είναι λίγο δύσκολο γιατί από το pc μέχρι τον τοίχο η απόσταση είναι μικρή.
  10. hellbound

    Δείξτε το κουτί σας...

    Σας ευχαριστώ και τους δυο σας για τα καλά λόγια @houla ναι η zalman είναι, από απόδοση δεν έχω κανένα παράπονα όσο για τον θόρυβο εξαρτάτε σε πόσες στροφές θα δουλεύεις τον ανεμιστήρα, στις 2500 κάνει σχετικά θόρυβο ενώ στις 1600 αμελητέο, το μόνο αρνητικό για μένα είναι ότι πρέπει να βγάλεις το mobo για να την τοποθετήσεις.
  11. hellbound

    Δείξτε το κουτί σας...

    fotos from my pc
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.