Jump to content

bsakel

Premium Members
  • Posts

    209
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by bsakel

  1. Δεν την δοκιμασα ακομα αλλα ευχαριστω πολυ για την οθονη!
  2. Ενδιαφερομαι εγω για τον laser printer samsung ml 2010pr(ειναι ιδανικος για να κοβω αποδειξεις κλπ και για bulk εκτυπωσεις)
  3. Καλημερα, Αν υπαρχει ακομα ενδιαφερομαι για μια απο MONITOR CRT 17" IBM + Philips + Viewsonic (3τμχ. συνολικά) Παραλαβή από Αθήνα (ανατολικά προάστια - Μετρό Δουκ. Πλακεντίας) μενω και κοντα οποτε αν ειναι ενημερωσε με. Ευχαριστω.
  4. bsakel

    Project ''Bista''. Part -15 ( Vga ram cooler)

    Ενταξει ολο ειναι απαιχτο αλλα εδω εχεις περασει σε αλλο επιπεδο... Μπραβο εισαι απλα απιστευτος!
  5. bsakel

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Ε τωρα τι να σου πω τωρα ειναι δυνατον να πιστευεις οτι τα καλα μας ΜΑΤ μπορει να εκαναν κατι τετοιο; Αλλωστε τι οφελος θα ειχαν; Τι μπορει να ασχοληθηκαν για να διαλυσουν μια τοσο μικρη συγκεντρωσουλα; Σιγα μην ασχοληθουν...
  6. bsakel

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Η ΓΣΕΕ δεν εχει πει και για σημερα πορεια;
  7. bsakel

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Τι ακουτε θα εχει κοσμο οπως χθες;
  8. bsakel

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Αυτοι που ψηφισες τι εκαναν; Εγω απο την αλλη για τους λογους που λες φταιω μια φορα. Αρα με αυτη την λογικη: Εσυ δεν φταις. Εγω φταιω πολυ λιγο. Ο Μεγαλο μου ξαδερφος φταιει αρκετα(εχει ψηφισει πιο πολλες φορες για να δει τις ελπιδες του να αποδεικνυονται φρουδες). Ο πατερας μου φταιει παρα πολυ Ας μην πουμε για τον παπου μου... Δεν παει ετσι φταιμε ειτε για τους ψηφιζουμε ειτε για τους ανεχομαστε. Αν εμεις, που ειμαστε και νεοι ολοι, ψηφιζουμε απο τους αχρηστους τον λιγοτερο, παντα αχρηστους θα εχουμε να μας κυβερνανε... Εννοειτε οτι δεν μιλαω για σενα προσωπικα, δεν σε ξερω προσωπικα και δεν σε κρινω προσωπικα απλα εξεφρασες περιεκτικα μια παγιωμενη νοοτροπια.
  9. bsakel

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Δικαιωμα σου να εισαι αριστερος και δικαιωμα σου να στηριζεις οποιον θες. Οπως και δικαιωμα μου να πιστευω οτι θελω. Να κανω λαθος ειναι πιθανο. Επειδη κατι λεγεται στα μμε δεν ειναι εξ ορισμου λαθος ουτε εξ ορισμου σωστο. Ναι οτι λεω το εχουν πει και διαφοροι "σοφοι" στα μμε αλλα δεν σημαινει οτι και ειναι και λαθος. Στην κοινη μου λογικη μερικα εχουν βαση αλλα παλι οχι. Αυτα που ειπα πριν εχουν βαση παντα κατ εμε. Εγω απο τα λιγα που εχω δει να γινονται στην "πολιτικη" εχω δει και περιπου ποια ειναι τα "οπλα" που χρησιμοποιει η "πολιτικη"... Η καθυστεριση να καταδικασεις με στοχο να παρεις με το μερος σου ειναι ενα απο αυτα. Μπορει και να κανω λαθος παντα αλλα πολλα απο οσα λεει ο συριζα και το κκε και το πασοκ και η νδ μου φαινονται καπως... Εχεις δικιο. Η αριστερα δεν ειναι η μονη που φταιει για την κατασταση μας(οικονομικα κοινωνικα). Φταιμε ολοι. Σιγουρα δεν φταιει για τα μετρα.
  10. bsakel

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Σορρυ Εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. Πραγματικα εκανα λαθος ολοι φταιμε ναι για τους ψηφιζουμε κλπ. Και σε αυτο συμφωνω απολυτα. Απο την στιγμη που ειδα σε ενα ΤΕΙ πως ακριβως δουλευουν τα κομματα(απο μεσα) ειδα το ποσο λαθος ειναι αυτο το πολιτικο σκηνικο. Πανω σε αυτο εγραφα εχθες οτι δεν παει αλλο αυτο το συστημα. Πρεπει να αλλαξει αυτο το σκηνικο. Θελει νεα προσωπα σε καθε χωρο. Προσωπα που δεν θα κρυφτουν πισω απο τιποτα, απλα θα βγουν μπροστα και θα πουν αληθεια και θα ξεπερασουν τον εαυτο τους για να πεισουν και τους αλλους να το κανουν.
  11. bsakel

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Να προτρεπει για επεισοδια ποτε τον ακουσα; Αληθεια τωρα στην πολιτικη για πες μου ποια ειναι η διαφορα αναμεσα στο "αργω να καταδικασω" με το "σιωπηλα συμφωνω", που αλλωστε ακριβως με αυτη την πολιτικη σκοπιμοτητα το εκαναν. Ηθελαν απλα να κερδισουν πολιτικα απο την οργη του κοσμου(κυριως το εκαναν την περιοδο του δεκεμβριου 2008), να πουν στον κοσμο "εμεις ειμαστε οι πολιτικοι που ψαχνετε εμεις διαφωνουμε με ολο το συστημα" και "εμεις μπορουμε να σας εκπροσωπισουμε". Ποσοι θεωρεις οτι χρειαζονται για να καταστρεψουν μια πορεια οπως αυτη που λενε ολοι οτι ηταν η χθεσινη(δεν λεω οτι εχθες φταιει ο συριζα); Λεω ομως οτι οταν σπερνεις ανεμους θα θερισεις θυελες. Και ποιος ειπε οτι φταιει μονο ο ΣΥΡΙΖΑ; ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ. Ας το πω παλι πιο εντονα ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ Οι μισοι φταινε για αυτα που εκαναν και μας φερανε εδω και οι αλλοι μισοι για αυτα που ειπαν ή δεν ειπαν.
  12. bsakel

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Ποτε και κανενας δεν λογοδοτησε και θα λογοδοτησει με αυτες τις συνθηκες. Ειναι ειρωνια να λεει ο ΣΥΡΙΖΑ για τους προβοκατορες, οταν τοσα χρονια απλα ριχνει λαδι στη φωτια και ουσιαστηκα προτρεπει για επεισοδια. Οταν αναψε ομως ολοι τον κ*** τους κοιτανε να σωσουν και φρυδια τους ολα τα αλλα...
  13. bsakel

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Ακουγεται σε ολα τα blog και στο bbc...
  14. bsakel

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Απο την μια κακως γιατι σταματανε την πληροφορια που ειναι κακο. Αλλα απο την αλλη αν οτι γραφει το τροκτικο και η ζουγκλα συμβαινει οπως τα γραφουν καλυτερα να μην το βλεπουμε μεσω ιντερνετ για να μην το βλεπει και ολος ο υπολοιπος κοσμος... Πολυ φοβαμαι τα καινουργια μηχανηματα(κατι τανκσ για πολη με κανονια νερου) της "ΕΛΑΣ"(πολυ παραξενο ονομα με δεδομενο τι κανει η υπηρεσια) θα τα χρησιμοποιησει ο υπουργος...
  15. bsakel

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Ενταξει δεν ειναι και τοσο ευκολο. Σιγουρα παντως δεν εννουσα αυτο. Δεν ειναι το θεμα να πιεσεις τον αλλον να κανει κατι που δεν θελει. Το θεμα ειναι να τον πεισεις οτι αυτο που λες ειναι το σωστο και να σε ακολουθησει στην δυσκολια που θα περασετε μαζι. Χρειαζεται καποιος που μπορει να ξεπερασει τον εαυτο του για να δωσει το παραδειγμα στους αλλους να το κανουν και αυτοι.
  16. bsakel

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    τωρα δειχνει ενα τοιχο η καμερα....
  17. bsakel

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Ακριβως αυτο ειναι που με απωθει εμενα απο τις περισσοτερες συγκεντρωσεις. Προσωπικα πιστευω οτι το πολιτικο μας συστημα ειναι ολο λαθος. Δεν εχει σημασια ποιος εκανε τα χειροτερα. Ολοι ηταν εκει οταν γινονταν και ολοι συμμετειχαν ειτε ενεργα ειτε απλα μην συμμετεχοντας... Δεν ξερω τι μπορει να γινει αλλα ελπιζω να γινει κατι για να αλλαξει λιγο αυτη η κατασταση και θεωρω την οικονομικη κριση μια θαυμασια ευκαιρια για να αναδειχθει κατι νεο. Δεν εννοω νεο υπο την εννοια "τι καλα που θα ηταν να ειχαμε παντου κομμουνισμο" αλλα νεο υπο την εννοια να φυγουν αυτοι και να βρουμε καποιον να μπορει να μαζεψει τον κοσμο πισω του. Να τον πεισει να δουλεψει για κατι. Να το εμπνευσει οτι αξιζει να δουλεψει. Χωρις το παραπανω δεν βλεπω εξοδο απο αυτο που προσωπικα θεωρω τον "Συγχρονο Μεσαιωνα". Δεν βλεπω για ποιο λογο να δεχτει ο κοσμος μια αλλαγη στον τροπο ζωης του, η οποια προωθειται απο τους ιδιους που: τοσα χρονια τρωνε (λιγο ή πολυ) τον ξεγελασαν και του εφαγαν τις οικονομιες μιας ζωης(εμμεσα βαζοντας τον να παιξει σε ενα παιχνιδι που δεν ηξερε πχ χρηματιστηριο) τοσα χρονια απλα τον αποκοιμηζουν μεχρι την στιγμη που πλεον αλλο ψεμα δεν χωραει φαινονται αναξιοι να βγαλουν ενα ολοκληρωμενο προγραμμα για να διορθωθει η κατασταση και λειτουργουν με την λογικη "δοκιμασε αυτο και ελα σε μια βδομαδα να δουμε"(εδω ταιριαζει και η αλλαγη πολιτικου σκηνικου στην οποια ελπιζω γιατι κανενας, απο τους υπαρχοντες, δεν θεωρω οτι μπορει να βγαλει ολοκληρωμενη προταση Ειλικρινα δεν ξερω πως μπορει να γινει αλλα πραγματικα ελπιζω σε αυτη την αλλαγη. Απλα πρεπει να ειναι αλλαγη και οχι "ανασχηματισμος" των ιδιων.
  18. bsakel

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Στο ζουγκλα γρ υπαρχει αλλα δεν δειχνει και πολλα.
  19. bsakel

    Dell PERC5/i SAS RAID Controller

    Καλημερα! Πηρα πριν απο μερικες μερες ενα perc κι εγω. Ολα καλα τον βλεπει το mobo κλπ αλλα βγαζει ενα multi-bit error στην ram και μου λεει να αλλαξω το dimm. Το εχει πετυχει κανενας αλλος αυτο το προβλημα; Ξερετε που μπορω να βρω dimmακι;
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.