Jump to content

jumaru99

Premium Members
  • Posts

    611
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Είδηση Comments posted by jumaru99

  1. 1 λεπτό πριν, το μέλος icy20 έγραψε:

    Το οτι κοροιδευω την κατασταση σου περασε απο το μυαλο;

    Μήπως δεν έγινε με τον καλύτερο τρόπο; Γνωρίζεις την ιδιαιτερότητα του γραπτού λόγου, δεν γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας ώστε να γνωρίζουμε τον τρόπο με τον όποιο εκφράζεσαι. Το μήνυμά σου από κάποιον τρίτο, μεταφράζεται ως ειρωνικό και θα μπορούσε μέχρι και να αποθαρρύνει κάποιον, με αποτέλεσμα αντίθετο του επιθυμητού.

     

    Τέλος πάντων, καταλάβαμε και οι δύο πλέον.

  2. 1 λεπτό πριν, το μέλος icy20 έγραψε:

    Μηπως απλα εισαι εμπαθης? Λεω εγω... Το να μου κανεις προσωπικη επιθεση δεν βγαζει καν νοημα αλλα οκ θα το γραψω εκει που γραφω τα παντα απο το internet με ολους τους keyboard warriors.

    Καθόλου, ίσα ίσα που μου είσαι και συμπαθής. Αλλά όταν βλέπω ειρωνείες που δεν βοηθάνε στο ελάχιστο και απλά δικαιολογούν καλύπτοντας άλλους, ε αυτό παραπάει. Θα μπορούσες να πεις πως ήταν ένα ατυχές σχόλιο. οκ. Αν όχι, λυπάμαι για λογαριασμό σου.

  3. 4 hours ago, icy20 said:

    Παρε κουκουλιτσα και δωσε

    Από πότε η καταγγελία μιας παράνομης ενέργειας, όπου ο κάθε από εμάς οφείλει να καταγγέλει για το ευρύτερο καλό, επιδέχεται την ειρωνεία της "ρουφιανιάς" με ότι αυτό συνεπάγεται για αυτόν που προβαίνει σε αυτό (συγκάλυψη, συνέργεια κτλ); Θίχτηκες μήπως προσωπικά ή ενδεχομένως τα φιλαράκια σου;

    • Like 1
  4. Μία ώρα πριν, το μέλος yanni έγραψε:

    Από τότε που στέλνει τον 8700Κ.

    Amazon.com: Intel Core i7-8700K Desktop Processor 6 Cores up to 4.7GHz Turbo Unlocked LGA1151 300 Series 95W BX80684i78700K: Electronics

    Προσωπικά τσέκαρα τον 8700Κ πριν κάτω το προηγούμενο ποστ. Μπορούσες να το τσεκάρεις και εσύ πριν μπεις να πεις ότι λέμε ότι θέλουμε. :)

     

    Άλλαξε πολιτική, συγνώμη τότε, αδιάβαστος busted!

    Βλέπω πάντως πως δεν είναι ούτε στο βρετανικό site, οπότε μάλλον δεν είναι θέμα μόνο Ελλάδας.

    • Like 2
  5. On 9/6/2018 at 12:01 ΜΜ, το μέλος yanni έγραψε:

    Intel’s Core i7-8086K CPU Now on Sale

    Όχι μόνο δεν μπορείς να τον κερδίσεις στον διαγωνισμό της Intel, ούτε να τον παραγγείλεις από κατάστημα μπορείς. Αν ήμουν Ιντελάς θα στράβωνα.

    Amazon.com: Intel BX80684I78086K i7-8086K Limited Edition Processor: Computers & Accessories

    Κι από πότε το Αμερικάνικο Site του Amazon έστελνε Ελλάδα δηλαδή και δεν στέλνει τώρα;;; Μην λέμε ότι θέλουμε...

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.