Jump to content

jumaru99

Premium Members
  • Posts

    611
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About jumaru99

  • Γενέθλια 28/05/1985

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Μή ορισμένο
  • Περιοχή
    Athens

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

jumaru99's Achievements

  1. jumaru99

    Assetto Corsa Competizione

  2. jumaru99

    Assetto Corsa Competizione

    Αργεί, αλλά είναι έτοιμο. Ναι κατά όπως όλα δείχνουν θα 'ναι το τελευταίο. Ναι, έφυγε ο Άρης, να ηρεμήσει και να πάρει κάνα "φράγκο" παραπάνω. Άφησε πίσω guides για τους επόμενους. Δύσκολο να βρεθεί αξιόλογος αντικαταστάτης. Και άλλαξε ριζικά το BOP στο τελευταίο update.
  3. jumaru99

    Assetto Corsa Competizione

    Loading...
  4. jumaru99

    Αποτελέσματα: Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2022!

    Χρόνια πολλά! Καλά Χριστούγεννα σε όλους!
  5. jumaru99

    Οι Scalpers περνάνε δύσκολες ώρες με την RTX 4080

    Αν διαφωνούσαμε, μπορεί να κάναμε και καμιά κόντρα στο ACC. Όσο για την μάχη των fps είναι και της ταμπέλας η μακ@κία είναι ανίκητη.
  6. jumaru99

    Οι Scalpers περνάνε δύσκολες ώρες με την RTX 4080

    Μήπως δεν έγινε με τον καλύτερο τρόπο; Γνωρίζεις την ιδιαιτερότητα του γραπτού λόγου, δεν γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας ώστε να γνωρίζουμε τον τρόπο με τον όποιο εκφράζεσαι. Το μήνυμά σου από κάποιον τρίτο, μεταφράζεται ως ειρωνικό και θα μπορούσε μέχρι και να αποθαρρύνει κάποιον, με αποτέλεσμα αντίθετο του επιθυμητού. Τέλος πάντων, καταλάβαμε και οι δύο πλέον.
  7. jumaru99

    Οι Scalpers περνάνε δύσκολες ώρες με την RTX 4080

    Καθόλου, ίσα ίσα που μου είσαι και συμπαθής. Αλλά όταν βλέπω ειρωνείες που δεν βοηθάνε στο ελάχιστο και απλά δικαιολογούν καλύπτοντας άλλους, ε αυτό παραπάει. Θα μπορούσες να πεις πως ήταν ένα ατυχές σχόλιο. οκ. Αν όχι, λυπάμαι για λογαριασμό σου.
  8. jumaru99

    Οι Scalpers περνάνε δύσκολες ώρες με την RTX 4080

    Από πότε η καταγγελία μιας παράνομης ενέργειας, όπου ο κάθε από εμάς οφείλει να καταγγέλει για το ευρύτερο καλό, επιδέχεται την ειρωνεία της "ρουφιανιάς" με ότι αυτό συνεπάγεται για αυτόν που προβαίνει σε αυτό (συγκάλυψη, συνέργεια κτλ); Θίχτηκες μήπως προσωπικά ή ενδεχομένως τα φιλαράκια σου;
  9. jumaru99

    Το Doom πλέον μπορεί να τρέξει από το Notepad των Windows

    Γιατί νομίζω πως rendάρει κάθε frame του παιχνιδιού με ASCII χαρακτήρες και απλά το κάνει copy/paste στο Notepad? Δεν εκτελείται στην πραγματικότητα εκεί.
  10. jumaru99

    rFactor 2

    Πρεμιέρα χθες για το νέο UI που είναι πλέον μονόδρομος για όλους. Δύσχρηστο θα έλεγα, αλλά συνήθεια και γούστα θα μου πεις. Οι servers με το νέο UI για κάποιο λόγο δεν δουλεύουν με την νέα έκδοση, πρέπει να κάνεις rollback στην παλιά. Στο επίσημο discord τους, ακόμα αναρωτιούνται γιατί συμβαίνει αυτό... Do not update until it's necessary! Και να 'ταν το μόνο τους πρόβλημα...
  11. jumaru99

    Assetto Corsa Competizione

    Update 1.6 και DLC 2020 Η εξέλιξη του ελαστικού συνεχίζεται. Η αίσθηση πλέον του φορτίου στο ελαστικό είναι πολύ καλή! Τα ελαστικά πλέον σε "κρύες" συνθήκες μέχρι να πιάσουν σωστές θερμοκρασίες και πιέσεις δεν το κρατάνε το αμάξι. Πλέον πρέπει να είμαστε ακόμη περισσότερο προσεκτικοί στην εκκίνηση του αγώνα και σε παρόμοιες συνθήκες. Η νέα γόμα του 2020, δείχνει να κρατά καλύτερα και φαίνεται όπως αναφέρεται να έχει και μειωμένο wear. Αναμένεται περαιτέρω διερεύνηση στον τομέα αυτό. Ελπίζω προς το τέλος της ζωής τους το drop να μην είναι θανατηφόρο. DLC - Η Ferrari είναι κτήνος! Πολύ δύναμη ο κινητήρας! Στο Aggresive είναι με map 3-4 κ tc 5. Στο 1 σκοτώνει. Η Mercedes ακόμη πιο γρήγορη, ανοίγει το στόμα και σε καταπίνει! Για άλλη μια φορά δεν καταλαβαίνει τίποτα, περνά από τα kerb σαν να μην υπάρχουν! Imola... αχχ Imola... αγάπη μεγάλη! Τιμή dlc σε τιμή kunos, 9€ για Ferrari 488 Evo, Mercedes AMG GT3 2020 κ Imola.
  12. jumaru99

    Simcam s1

    Πιθανά επειδή στο υπόγειο είναι τα θεμέλια της οικοδομής, έχεις μεγαλύτερες απώλειες. Έχεις σκεφτεί τη λύση μέσω powerline αν είναι στο ίδιο ρολόι βέβαια οι χώροι. Φαντάζομαι δομημένη καλωδίωση δεν θα μπορούσε να μπει στο πρόγραμμα.
  13. jumaru99

    Flight Simulator 2020 και κλάμα...

    Φαντάζομαι όταν αναφέρεσαι σε Αθήνα/Θεσσαλονίκη αναφέρεσαι στα αεροδρόμιά τους και όχι στις περιοχές τους. Κανένα διαφημιστικό του FS2020 δεν ανέφερε πως θα έχει handmade αεροδρόμια, ίσα-ίσα που ανέφεραν σε σχετικό βίντεο ποια εξ αυτών θα είναι. Τα αεροδρόμια ωστόσο έχουν όλα τα απαραίτητα. Taxiways, ramps, parking spots κτλ όπως θα έπρεπε. Κάτι που το fsx δίχως add-ons ούτε κατά διάνοια. Όντας χρήστης όπως λες από το 95, ξέρεις πολύ καλά πως αυτές οι πλατφόρμες επί της ουσίας στηρίζονται σε 3rd party developers για περαιτέρω στοιχεία στον κόσμο. Το fsx έχει πεθάνει εδώ και χρόνια. Όσοι ασχολούνται με την πλατφόρμα αυτή έχουν μεταπηδήσει στο Prepar3d( εκτός ίσως από κάποιους πεισματάριδες γεροξεκούτιδες, παρόμοιας νοοτροπίας με τους υπέρμαχους του "τα Windows XP είναι τα καλύτερα και τα χρησιμοποιώ ακόμα"), που από τη στιγμή που έγινε 64bit έλυσε σε μεγάλο βαθμό προβλήματα που είχε για χρόνια. Όσο για το content. Όλες οι μεγάλες εταιρίες του χώρου, έχουν δηλώσει πως θα μεταφέρουν τα προϊόντα τους στο FS2020. Ήδη η ORBX άρχισε όπως αναφέρθηκε παραπάνω, όπως και η pmdg έχει ανακοινώσει πως θα φέρει όλο το fleet της ξεκινώντας από το NGX. Αν τώρα κάποιος έχει χτίσει όλα αυτά τα χρόνια μια βιβλιοθήκη με add-ons και πίστευε ότι με την έλευση του FS2020 δεν θα τα είχε ανάγκη, κοιμάται όρθιος. Βέβαια λόγω αυτής της μεγάλης βάσης χρηστών, δεν είναι εύκολη η μεταπήδηση σε νέα πλατφόρμα. Εκτός αν κάποιες εταιρίες παρέχουν "δωρεάν" updates σε αυτή ή έκπτωση, ώστε μελλοντικά να μεταφερθεί μεγάλη μερίδα αυτών. Όσο για την απόδοση, όσα χρόνια ασχολούμαι προσωπικά δεν περίμενα κάτι διαφορετικό. Είναι κλασσικό φαινόμενο των sims να πατάνε κάτω κάθε pc ειδικά όταν πρωτοκυκλοφορεί. Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό ξαφνιάζει έναν χρήστη με 25ετή εμπειρία πάνω σε αυτό... Να φανταστώ στο fsx μετά από 15 χρόνια που κυκλοφόρησε, σε ένα σημερινό σύστημα με όλα τα add-ons και ένα Premium αεροσκάφος τρέχει με 200+ fps? Ας πάμε μια βόλτα στο JFK με add-ons για το ίδιο το αεροδρόμια και τα άλλα 3 περιφερειακά, αυτό της πόλης της NY με full traffic, max out και ένα PMDG 737/747/777 με GSX, REX, Active Sky και να δούμε τι απίδια πιάνει ο σάκος του. Spoiler alert! Θα έχει crashάρει ήδη από το loading! Εν κατακλείδι βλέπω τον τίτλο του thread "FS 2020 και κλάμα..." και συμπεραίνω πως μάλλον θέλει να επικεντρωθεί κυρίως στην τελευταία λέξη αυτού και όχι στο προϊόν αυτό καθ' αυτό, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Κλασική περίπτωση βλάβης.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.