Jump to content

thanosp

Members
  • Posts

    13
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by thanosp

  1. thanosp

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Καλησπέρα Μαρία, Τα κουπόνια περνάνε και στα εστιατόρια του Campus αλλά και στα σούπερ μάρκετ για τρόφιμα. Εγώ προσωπικά τα χαλάω στο σ.μάρκετ Μια πολύ απλή τυπική εξέταση είναι (βάρος, μάτια, πίεση , ακρόαση με στηθοσκόπιο) και ερωτήσεις του τύπου ιστορικό οικογένειας, εγχειρήσεις, φάρμακα. Μη σε ανησυχεί καθόλου. Ακόμα και τα λεφτά που θα δώσεις (200Kc αν θυμάμαι καλά) τα παίρνεις πίσω απ'την εταιρία. Για το Moravka το είχα επισκεφτεί όταν πρωτοήρθα, αλλά τελικά βρήκα σπίτι και δεν έμεινα εκεί. Καλύτερα να απαντήσει κάποιος που το έζησε. Σαν εικόνα μου φάνηκε μέτριο προς καλό.
  2. thanosp

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    nikolas1989: https://goo.gl/maps/S4xVsmVtsQ52
  3. thanosp

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Καλημέρα, στο τμήμα που εργάζομαι (ΑΤ&Τ Μπρνο) χρειάζονται άτομα με γνώσεις CCNA χωρίς να έχουν απαραίτητα το χαρτί. Η θέση είναι για network support Tier2. Επίσης πολλές θέσεις για Tier 1 με μόνο προαπαιτούμενο την αγγλική γλώσσα. Προσωπικό μήνυμα για λεπτομέρειες.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.