Jump to content

Saber_Rider

Premium Members
  • Posts

    497
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Saber_Rider

  • Γενέθλια 16/05/1984

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Saber_Rider's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Γιατί δεν τα στέλνεις στην Kingston; Το πολύ σε έναν μήνα θα έχεις νέες RAM πίσω. Είχα κάνει την διαδικασία παλιά με κάτι G Skill DDR1 500MHz που είχα πάρει από ebay. Οι μνήμες απλά πετάγαν σφάλματα μετά από μερικές ώρες σε mem test ενώ έδειχναν να λειτουργούν κανονικά χωρίς να έχω blue screen. Άρχισα την διαδικασία του RMA από την σελίδα της G Skill στέλνοντας και screenshots από το mem test, τις ταχυδρόμησα στην Ταϊβάν και σε έναν μήνα είχα πίσω καινούριες (μόνο που ήταν με άλλο χρώμα ψύκτρας). Σημειωτέον πως οι μνήμες ήταν τουλάχιστον 5ετίας και μου τις αντικατέστησαν κανονικά λόγω εγγυήσεως εφ' όρου ζωής... Δεν πιστεύω ότι αξίζει να τις πουλήσεις.
  2. Όσοι ανήκουν στην μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης μπορούν να μιλήσουν και να διαβάσουν ελληνικά για να κατανοήσουν τις πινακίδες και τις από μεγαφώνου ανακοινώσεις στο κατάστημα. Επομένως δεν υπήρχε λόγος να βάλει και στα τουρκικά τις πινακίδες. Άλλωστε στα σχολέια διδάσκονται και τις δύο γλώσσες. Ο μόνος λόγος που ίσως υπήρχε είναι να γίνει αρεστός στο τουρκικό προξενείο και από κει να πέσει σήμα στο μέρος της μειονότητος στο οποίο ασκεί επιρροή το προξενείο έτσι ώστε να ψωνίζουν από το Jumbo και όχι από αλλού. Δεν μπορεί ο Βακάκης των Jumbo ή οποιοσδήποτε άλλος να παίζει έτσι με την ευαίσθητη περιοχή της Θράκης προωθώντας τα σχέδια του προξενείου για εκτουρκισμό. Επίσης από την μουσουλμανική μειονότητα ένα μεγάλο μέρος είναι Πομάκοι και μιλάνε τα πομάκικα και ένα άλλο μέρος είναι Ρομά (αθίγγανοι) και μιλάνε τα ρομανί. Δεν είδα όμως να έχει επιγραφές και στις δικές τους γλώσσες. Επίσης μην χρησιμοποιείς τον υποτιμιτικό χαρακτηρισμό "μεμέτια", μουσουλμανική μειονότητα Θράκης λέγονται!
  3. Η συλλογή υπογραφών γίνεται για το ζήτημα με τις τουρκικές πινακίδες. Συμφωνώ για την επιχείρηση, δεν αξίζει κανείς να αγοράζει από 'κεί πέρα!
  4. Το blog φτιάχτηκε προφανώς με αφορμή αυτό που κάναν τα Jumbo. Λογικό είναι να ασχολείται με αυτό προς το παρόν.
  5. Στο νέο κατάστημα της Jumbo στον Ίασμο του νομού Ροδόπης χρησιμοποιήται σε όλες τις πινακίδες (και στις από μεγαφώνου ανακοινώσεις), παράλληλα με την ελληνική και η τουρκική γλώσσα. Διαβάστε σχετικά εδώ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Τα ...δώρα του Jumbo στον τουρκικό εθνικισμό! Το θέμα είναι πολύ σοβαρό, παρακαλείται όποιος συμφωνεί με τις θέσεις του κειμένου να υπογράψει!
  6. Στο νέο κατάστημα της Jumbo στον Ίασμο του νομού Ροδόπης χρησιμοποιήται σε όλες τις πινακίδες (και στις από μεγαφώνου ανακοινώσεις), παράλληλα με την ελληνική και η τουρκική γλώσσα. Διαβάστε σχετικά εδώ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Τα ...δώρα του Jumbo στον τουρκικό εθνικισμό! Το θέμα είναι πολύ σοβαρό, παρακαλείται όποιος συμφωνεί με τις θέσεις του κειμένου να υπογράψει!
  7. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516337 στα 205 ενώ το πιό κλοκαρισμένο μοντέλο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516358 στα 204 παίζει κάτι που δεν βλέπω;
  8. Saber_Rider

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Oblivion ξανά μανά
  9. Saber_Rider

    Show your desktop

    Αυτό το taskbar σε στυλ mac πώς λέγεται;
  10. Αλήθεια Edifier το αντίστοιχο με τα z5500(δεν θυμάμαι model) το βρίσκουμε καθόλου Ελλάδα;
  11. Saber_Rider

    PWM fans??

    Ευχαριστώ παιδιά.. Η mobo μου δεν έχει θέσεις για PWM fans. Επομένως ο μόνος τρόπος να ρυθμίσω έναν τέτοιον και να μην δουλέυει μόνιμα στις μέγιστες στροφές του είναι να πάρω ένα fan controller για pwm;;
  12. Saber_Rider

    PWM fans??

    Ναι όμως στα 3 pin fans το 3ο είναι αυτό που μετράει τις στροφές!! Στο bios της mobo μου για παράδειγμα σε κάποιες θέσεις 3 pin ανεμιστήρων (π.χ. του cpu, chipset) υπάρχει ρύθμιση στροφών με δύο όρια, Fully Off και Fully On Temperetures για την ταχύτητα του ανεμιστήρα και όντως σύμφωνα με αυτά τα όρια δουλεύουν... Επομένως τι διαφορετικό προσφέρει ένας 4 pin ανεμιστήρας;
  13. Saber_Rider

    PWM fans??

    Θα ήθελα κάποιος που ξέρει να μου εξηγήσει τι ακριβώς είναι οι PWM ανεμιστήρες με τα 4 pins και ποιές οι διαφορές τους με τους κλασικούς των 3 pins; Όσο κι αν έψαξα στο google δεν κατάλαβα τι παίζει!! Επίσης τι θα γίνει στην περίπτωση που συνδέσουμε έναν PWM Fan πάνω σε μητρική με 3 pins αφήνοντας το 4ο κενό;
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.