Jump to content

tragikos

V.I.P.
  • Posts

    7.529
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    3

Είδηση Comments posted by tragikos

  1. Λοιπόν έκανα εγκατάσταση τον launcher και ξεκίνησα την εγκατάσταση του GTAV (μια χαρά ταχύτητα πιάνει), σταμάτησα στα 100ΜΒ και έκλεισα τον launcher. Mετά πέταξα στον φάκελο εγκατάστασης τα αρχεία από την εγκατάσταση του Steam και όταν ξεκίνησα ξανά τον launcher της epic έκανε verify, install και τέλος. Μια χαρά!

    • Like 4
  2. πριν 11 ώρες, το μέλος minast έγραψε:

    Όλα δείχνουν ότι είναι "απλά" το free game της εβδομάδας από το Epic Store, παρ' όλο που μερικοί γράφουν από κεκτημένη ταχύτητα ότι πρέπει να το κατεβάσεις.

    Σχεδόν σίγουρα αρκεί να το προσθέσεις στη βιβλιοθήκη σου. Τούτου λεχθέντος, αν θέλεις να είσαι 100% σίγουρος, τί είναι 100GB ?.

    Μωρέ το έχω ήδη στο Steam και ήδη κατεβασμένο εκεί... Προς το παρόν στο Epic Store απλά φτιάχνω δωρεάν συλλογή :p

     

    Τι να πω όμως μου φαίνεται τρελό, γιατί βρίσκω αντίστοιχες απόψεις εδώ:
     

    Παράθεση

    We recommend that after adding the game to your library, just download it once to your PC, to ensure that you have it for a lifetime in your account. Once you install, you can either keep it or delete it depending on your preference. Sometimes free games like these if not downloaded are removed by the game client.

     

    • Like 1
  3. πριν 16 ώρες, το μέλος b1gboss έγραψε:

    Τι να πω, αδυνατώ να κατανοήσω πως το ότι προσβάλει μόνο 32-bit windows δεν είναι σημαντικότατη πληροφορία και επίσης δεν απαιτεί γνώση σε θέματα ασφαλείας. Στην δική σου περίπτωση τότε θα πω πως δεν διάβασες το blog και μάλλον έκανες μετάφραση από το verge ή κάποιο άλλο μεγάλο. Στην περίπτωση των forbes,verge κλπ θα πω ότι μάλλον αρέσει η δημιουργία τρόμου γιατί θέλω να πιστεύω πως πλέον η συντρηπτική πλειοψηφία τρέχει x64 OS... 

    Αν κάποιος χρειάζεται περισσότερες πληροφορίες μπορεί να ανατρέξει στις πηγές ή να το ψάξει μόνος του. Το Guru3d από μόνο του μπορεί να σταθεί ως πηγή για κάποιον newsposter και στο συγκεκριμένο site δεν αναφέρεται κάτι περισσότερο. Όταν ένα site δεν είναι αρκετό, τότε καλό είναι να εξακριβώνουμε μία είδηση και σε κάποια άλλα.

     

    Όπως και να έχει, οι παρατηρήσεις είναι ευπρόσδεκτες όσο γίνονται καλόβουλα και με ωραίο τρόπο. 

    • Like 1
    • Agree 1
  4. πριν 12 ώρες, το μέλος gorg έγραψε:

    Aspect ratio ελεϊνό, μή αποσπώμενη μπαταρία (και μάλλον μικρή), καμπυλωμένες πλευρές, no hard buttons.

    Τις αποσπώμενες μπαταρίες τις έχουμε ξεχάσει από όλους πλέον στα flagships. Για τα πλήκτρα μόνο το home button έφυγε που ήταν hard...

  5. πριν 3 ώρες, το μέλος yanni έγραψε:

    Όποιος σκοπεύει να το προ παραγγείλει/αγοράσει και έτυχε πέρσι να έχει πάρει και το Note 7, ας ρίξει κανένα τηλέφωνο στην Samsung να δει τι παίζει με αυτό εδώ

    Galaxy Note 8 will come with a discount for Note 7 owners - CNET

    Έχω την εντύπωση ότι αν ισχύει το bold όπως το σκέφτομαι, η έκπτωση δεν απευθύνεται αποκλειστικά σε αυτούς που κράτησαν το Note 7 μέχρι σήμερα.

    https://www.engadget.com/2017/08/23/samsung-galaxy-note-7-discount-note-8/

    Δυστυχώς:

    Παράθεση

    this announcement is just for customers in the US

     

    • Like 1
  6. Καταλαβαίνω αυτούς που λένε ότι είναι ένα S8+ αλλά διαφωνώ. Έχει πενάκι και δύο κάμερες (με OIS και οι δύο). Οπότε έχει να κάνει με το τι θεωρεί κάποιος ότι διαχωρίζει τη σειρά Note από τις άλλες. Εξ ορισμού, η διαφορά τους είναι το πενάκι και η μεγαλύτερη οθόνη για τη χρήση αυτού. Το ότι παλιότερα θεωρούταν και σημαντική αναβάθμιση σε specs είναι άλλο θέμα. Δυστυχώς για τους Note fans και ευτυχώς για τους S fans απλά αποφάσισαν να έχουν πολύ δυνατή σειρά S οπότε το κενό έχει μικρύνει.

     

    Όπως και να έχει θεωρώ πολλά τα λεφτά και δυστυχώς με τέτοια αρχική τιμή, δύσκολα θα κατέβει σε πιο λογικά επίπεδα του 500άρικου όπως οι παλιές σειρές στο εξάμηνο. Οπότε γλυκοκοιτάζω για άλλη μία φορά το FE αν καταφέρει να έρθει Ελλάδα στα 450€-500€.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.