Jump to content

antreas9

Premium Members
  • Posts

    223
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About antreas9

  • Γενέθλια 11/05/1979

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Likovrisi

antreas9's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. antreas9

    bootmgr is missing, win7

    λοιπόν, το πρόβλημα λύθηκε. με iso windows 7 ultimate, καταφερα να μπω στο system repair. απο εκει command prompt. και εκεί, με την εντολή bootrec.exe /REBUILDBCD. στο επόμενο restart, άνοιξε ο υπολογιστής, και ενημέρωσε ότι δεν ειναι genuine. Ετσι, θυμήθηκε ο αδερφός μου ότι όλα είχαν ξεκινήσει πριν καμιά 15αρια ημέρες, που κατεβασε 20 "important" updates, ενα εκ των οποίων προφανώς τον μάζεψε. thanks σε όσους απαντησαν!!!
  2. antreas9

    bootmgr is missing, win7

    sorry για τα greeklish. μπήκα με ubuntu και δεν έχει ελληνικά. λοιπόν, το system restore, δε δουλεύει (κρασάρει πριν να φτάσω στο system repair, βγάζει μήνυμα ότι είτε usb θύρα is destroyed, είτε ο σκληρός έχει κρασάρει). ψάχνω μέσα στο δίσκο των windows, που είναι τα bookmarks του "mozilla", και τα passwords. στο path: documents&settings/user/appData/Local/Mozilla, έχει ένα folder |"profile" , size 750Mb. Μπορεί να είναι εκεί μέσα? που αλλου να ψάξω, αν όχι?
  3. antreas9

    bootmgr is missing, win7

    ερώτηση. αν κανουμε ενα cd με ubuntu, μπορούμε να μπούμε mozilla και να πάρουμε τα bookmarks+passwords?
  4. Ο υπολογιστής του αδερφού μου εδώ και 2 ημέρες κάνει διάφορα περιεργα (κυριότερο, έχασε ξαφνικά τη ρύθμιση του κόμματος στο excel, και το εμφανιζε σαν τελεία, χωρίς να έχουμε αλλάξει κάτι, και αλλαξε format σε ωρα και ημερ/νια). Σημερα, εβγαλε το κλασσικό μήνυμα: bootmgr is missing (εκδοση windows 7 home premium). Το κλειδί είναι απο τον θείο όμως. το πρόβλημα είναι, ότι θέλουμε, πριν να κάνουμε φορματ στο συγκεκριμένο partition, Να μπούμε να ανακτήσουμε 2-3 αρχεία-σωσμένα στο desktop-, και όλα τα bookmarks και passwords από τον firefox. Ερώτηση...Λύση για κάτι τετοιο, παίζει? αν πχ, πάμε να βάλουμε αλλη εκδοση windows από πάνω, είτε τα ultimate, είτε κατι αλλο, χωρίς φορμάτ, θα μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε αυτα που χρειαζόμαστε? και μετά να κάνουμε καθαρό φορμάτ?
  5. antreas9

    Ομαδική αγορά monitor calibration tool #3

    και όμως, γιατί να μη γίνει η ομαδική?? γιατί να υπάρχουν συνέχεια γκρίνιες? στο κατω κατω, αν κάποιος δε θέλει να περιμένει, μπορεί να το αγοράσει μόνος του, να καλιμπράρει, και μετά να το πουλήσει σε 10% μικρότερη τιμή απο αυτή που το αγόρασε. Σκεφτόμουν να μπω κ εγώ μέσα, κυριότερα γιατί γουστάρω την ομαδική σκέψη (καταναλωτικά), αλλά τελικά αποφάσισα όχι. Πάντως, προσωπική άποψη, είναι ότι κάτι που καινούργιο αξίζει 100, μεταχειρισμένο 70, και με ομαδική 5, αξίζει την αναμονή ακόμα και 3 μηνών...
  6. αλλη προταση,θα ηταν καποιος γνωστης του αντικειμενου,να φτιαξει ενα θεμα,σχετικα πχ με τους επεξεργαστες που κυκλοφορουν τωρα στην αγορα απο την ιντελ,τι θερμοκρασιες εχουν με τις ψυκτρες τις...μαμισιες,κ τι θορυβο κανουν,τις cache τους,αλλα κ τις μετρησεις ταχυτητας των επεξεργαστων (ολα αυτα δεν εχω ιδεα πως γινονται,γιαυτο δεν το κανω εγω)!απλα θα βοηθουσε ολους εμας τους ασχετους,να μη ρωταμε ολο τα ιδια κ τα ιδια! (κ παλι βεβαια δεν ξερω ιτ δουλεια απαιτειται για αυτο)! ή ακομα καλυτερα να γινει αυτο για τις μητρικες,οπου εγω προσωπικα,νιπτω τας χειρας μου,καθως δεν μπορω να καταλαβω βλεποντας τα χαρακτηριστικα της καθε μιας,ποια ειναι "καλυτερη",κ καταληγω να αγορασω συμφωνα με την τιμη κ την προταση του πωλητη του καταστηματος...
  7. ενταξει, σε αυτο εχεις δικιο. ετσι κ αλλιως απολυτη αξιοπιστια δεν υπαρχει! ειναι κατι σχετικο! μου εχει τυχει σε site δημοπρασιων αλλωστε,ατομο με 168 θετικες κ μια αρνητικη, να μου στειλει αλλο σκληρο απο αυτον που πουλουσε κ αγορασα! τιποτα δεν ειναι πανακεια λοιπον! το τι δουλεια θελει απο πισω δεν το ξερω καθολου,μπορει να ειναι κατι πολυ δυσκολο κ να κρινουν τα παιδια που θα ασχοληθουν οτι δεν αξιζει τον κοπο να το φτιαξουν! απλα,ειναι ενας ακομα τροπος προστασιας των μελων ενος φορουμ,αυτο εννοουσα! (αν κ παλι,δεν ξερω,αν εχω αξιολογηση πχ -5, και αλλαξω username,λογικα δε θα μπορει να καταλαβει το συστημα οτι ειναι η ιδια ip, οποτε θα μου δωσει αξιολογηση 0 σωστα?)?
  8. καλα ντε,μη βαρατε,το ξερω οτι εδωσα μονος μου την απαντηση,απλα επειδη εχω αγορασει δεκαδες πραγματα μεταχειρισμενα,και καποια λιγα εξ αυτων δεν ηταν σε καλη κατασταση, θεωρησα οτι θα επρεπε καποιος τροπος να μπορω να προειδοποιησω αλλους χρηστες να μην εμπιστευονται καποιον συγκεκριμενο χρηστη... (επειδη καθε φορουμ ειναι μια κοινοτητα,αυτο σημαινει κ προστασια των μελων του φορουμ απο κακοβουλες ενεργειες)!! anyway,απλα εξεθεσα την αποψη μου...
  9. μια προταση για "σχετικη" προστασια ολων των μελων, ειναι καποιου ειδους αξιολογηση σε οσους βαζουν αγγελιες,απο τους πωλητες-αγοραστες τους! ενταξει,δεν ειναι site δημοπρασιων,αλλα ειναι ενα στοιχειο που θα υποχρεωσει καποιους να ειναι πιο προσεχτικοι...
  10. ηρθε ενας νεος γιαννακης! (καλα,ουτε νεος,ουτε γιαννακης ειμαι),αλλα ειναι νεος χρηστης,με αποριες,κ ορεξη να τις λυσει...οποτε ετοιμαστειτε κ χαλαρωστε,γιατι σκοπευω να σας σπασω τα νευρα! (j/k) αλλα παντως...θα σας τα σπασω!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.