Jump to content

disssconected

Premium Members
  • Posts

    421
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About disssconected

  • Γενέθλια 23/04/1990

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Heraclion city
  • Ενδιαφέροντα
    music, football, pc building.....
  • Επάγγελμα
    student....

disssconected's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. disssconected

    Batman: Arkham City

    σε πολλά site έχει πάρει τις υψηλότερες βαθμολογίες...γραφικά και gameplay απαιχτα...υπόθεση τώρα..τι να σας πω δεν πολυ ψήνομαι για νυχτερίδες τοσο!
  2. disssconected

    Grand Theft Auto IV

    Παίδες τέλος έχασα τις προσδοκίες μου και τις ελπίδες μου για αυτο το παιχνίδι...Rockstar συγγνώμη αλλα δεν θέλουμε να βγάλουμε τα πισιά μας στην παραλία για να δούμε ποιος έχει πιο πολλούς πυρήνες και ραμ, θέλουμε να παίξουμε ενα παιχνιδάκι σαν το vice city & san andreas απλά αν γίνεται με λιιιγο πιο μεγάλο ΧΑΡΤΗ που ούτε αυτον δεν έχει το gta iv. 4gb ram, 2,53ghz dualcore, geforce 9600gt 512 και ακόμα και στα full low ta fps einai 20 maximum!!! Αντε γειά με λίγα λόγια.
  3. disssconected

    Official Windows 7 Thread

    Παιδιά χριστός ανέστη χρόνια πολλά!!! μια ερώτηση...αν βάλω τωρα καποια έκδοση των 7 (την τελευταία ας πούμε) μετά θα μπορώ να την αναβαθμίσω όταν βγούν και επίσημα το 2010?
  4. disssconected

    Official Windows 7 Thread

    παιδια αν βαλω την beta των seven οταν βγει η τελικη εκδοση θα θέλω παλι φορματ?
  5. nod32 in depth scan rulez και εδω για άλλη μια φορα. Απο firewall δεν ξέρω τι να σου προτείνω γιατί έχω του ρουτερ on και windows firewall always activated. Το καλήτερο και πιο ασφαλές firewall που υπάρχει για μένα είναι το sygate. "Ηταν" μάλλον...
  6. disssconected

    World of Warcraft

    δηλαδη τραβάει 1,000 damage στο χαλαρο? και τι? 3,500 critical? και δίνει και +82strenght +74 stamina.....για να είναι σε official server πρέπει να παίζει 22 ώρες την μέρα για όλο το χρόνο (αφαίρεσα και 2 ώρες για χέσιμο με την ησυχία του διαβάζοντας κάποιο class manual, αν δεν έχει καμια χέστρα attached στην καρέκλα)...
  7. disssconected

    World of Warcraft

    έχεις δει 65αρη paladin full epic και ολα τα talent points στο retribution? Μαζί και με την retribution αυρα και μαζί με seal of command κ ο β ε ι. Δεν λέω τίποτα αλλο. 2,000 critical και βάλε.
  8. disssconected

    World of Warcraft

    ε εννοείται. επίσης πρέπει να προσέχεις που δίνεις τα talent points. Π.χ είναι ηλιθιότητα να κάνεις holy paladin ή protection paladin γιατί οι paladins σαν κύριο χαρακτηριστικό τους έχουν το armor αρα πρέπει να δώσεις talent points στο retribution (καλήτερα να τα δώσεις ολα εκει, 0-0-40) γιατί στο damage υστερεί ο paladin. Αυτή η λογική ισχύει για όλα τα class και races. Ο καλητερος paladin δηλαδή είναι εκεινος που είναι retribution lord. btw στον twilights hammer έχει κανεις κανενα char?
  9. disssconected

    World of Warcraft

    κοίτα αμα ξέρεις να παίζεις ένα class δεν στην κάνει κανείς. Δηλαδή έχω φίλο που έχει paladin και τους κόβει όλους όλα τα class όλες τις races. Έχω δεί και 16 gnome warrior να βγάζει 22 human mage γιατι πολύ απλά ο τύπος με τον mage ήταν καρα Noobas. Αμα ξέρεις δηλαδή να παίζεις δεν έχουν σημασία ούτε τα races ούτε τα class. Είναι όλα μελετημένα έτσι που το κάθε race και class έχει τα δικά του Prons and cons.
  10. disssconected

    World of Warcraft

    dranei warlock για pvp με τρελό dps. Αν θες pve (που βασικά δεν μου πολυαρέσει η ιδέα) τότε κάνε dranei paladin. Όμως εγώ προσωπικά σου προτείνω να μείνεις μακρυα απο alliance (αν το δεις και ηθικά δηλαδή δεν λέει μιας και προδώσαν τα high elves ενώ οι horde έχουν πιο μεγάλο κύρος και ήθος). Blood elf paladin λοιπόν για να μην το μετανιώσεις. Εξάλλου δεν υπάρχουν "καλοί" και "κακοί" όπως εσφαλμενα νομίζουν αρκετοί. Δηλαδη ακούω μερικούς να λενε "ααα ξερεις εγώ είμαι human paladin...με τους καλούς" ή ακούω αλλον να λέει "εγώ πάλι είπα να παω με τους κακούς...tauren shaman". Και οι horde και οι alliance πολεμάνε για το αυτονόητο...για την σωτηρία τους.
  11. disssconected

    World of Warcraft

    Αρνιέστε επιμελώς να αναγνωρίσετε την νέα πραγματικότητα....Blood elf paladins are the BEST. FOR THE HOOORDE. DEATH to ALLIANCE DEATH TO THE TRAYTORS.
  12. disssconected

    World of Warcraft

    βασικα για να γινω πιο ειδικος επι του θεματος ποσοι εχουν κανει blood elf (paladin κυριως)...
  13. disssconected

    World of Warcraft

    blood elf paladin for ever. Με την ταχυτητα του warrior και τα spell του palladin. Πόσοι απο σας εχουν περάσει σε horde μετα το BC?
  14. Απο τι φαίνεται δεν έχουμε νέα ποστ σχετικά με ιους...χμμμ...αρα τα κενά ασφαλείας έχουν μειωθεί στο ελάχιστο. software hacking is dead...Bill's hacking gains power...
  15. disssconected

    World of Warcraft

    Τι παίζεται με το burning crusade? λειτουργεί ως αναβάθμιση του ήδη υπάρχοντος λογαριασμού ή απλά ενα exp σαν ενα μεγάλο patch ας πούμε? (δηλαδη μπορώ να εγκαταστήσω το burning crusade σε 2 υπολογιστές?) Κατι άλλο. Θα δημιουργηθούν νέεοι servers ή θα μείνουν ως έχει?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.