Jump to content

wesker

Premium Members
  • Posts

    2.816
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

Είδηση Comments posted by wesker

  1. On 11/5/2022 at 8:42 ΜΜ, το μέλος astrolabos έγραψε:

    Μέχρι το iphone είχε λόγο ύπαρξης. Μετά απλά ήταν συμπληρωματικό προϊόν.

    Μέχρι να βγει το iPhone ναι συμφωνώ. Εγώ μιλάω για τώρα, που ακόμα και το κινητό των 150€ παίρνει το spotify. Και όχι μονο το iPod, κανένα mp3 player δεν εχει πλεον λόγο ύπαρξης.

    • Like 1
  2. πριν 4 ώρες, το μέλος ΓιαγκΤ έγραψε:

    Αυτά είναι παραμύθια για να μας αποπροσανατολίσουν από το τσιπάκι του εμβολίου που θα μας παρακολουθεί

    Και θα αλλοιώσει το εξευγενισμένο ΔΙ-ΕΝ-ΕΙ μας...

    • Haha 1
  3. Μία ώρα πριν, το μέλος gdp77 έγραψε:

    Προσωπικά θεωρώ ότι ακόμα και 400-500€ για 1080p gaming είναι η απόλυτη κοροϊδία και αισχροκέρδεια. Ακόμα και σε αυτή την τιμή, βρίσκομαι απέναντι από όσους θα τα δώσουν για να την πάρουν. Βεβαίως δικαίωμά τους, αλλά η άποψή μου είναι ότι παρασέρνουν την αγορά σε ακόμα πιο τραγικές μέρες...

    Πιθανόν. Υπάρχουν ομως ακόμα αυτοί που ειναι με κάρτες 10-15ετίας και δεν μπορούν (ή και δεν θέλουν - και πολύ καλά κανουν) να δώσουν 1500-2000 για μια 3080/3080ΤΙ και θέλουν να αναβαθμίσουν. Αυτοί θα πούνε απο το ολοτελα θα δώσω 500€ για να εχω μια νεα κάρτα και να δω τα νεα παιχνίδια.

    • Like 1
  4. πριν 2 ώρες, το μέλος icy20 έγραψε:

    Το θεμα ειναι γιατι δεν σε αφηνει να αγορασεις την απλη. Εχω την εντυπωση οτι θα εχει στοκ στην αρχη.

    Εγω θα το έψηνα για την Hydro Copper. Tωρα οταν ανοιξει δεν ξερω αν θα εχει διαθεσιμότητα η θα σε πάει σε Notify q.

  5. πριν 2 λεπτά, το μέλος gdp77 έγραψε:

     

    Χαίρομαι. Άλλωστε και εγώ προτείνω nvidia για μοναδική εμπειρία ray tracing και DLSS. Ελπίζω όλοι σας να αγοράζετε μόνο Nvidia

     

      Reveal hidden contents

    Έτσι θα μπορέσω εγώ να βρω πιο φτηνά κάρτα γραφικών από AMD/INTEL που να καλύπτει τις ανάγκες μου --> 144FPS 1080p

     

    Ενώ τώρα που ολοι στρέφονται στην Nvidia για mining, βρίσκεις τις 6800/6900 σε αφθονία και τιμές χώμα...

    • Like 1
    • Haha 3
  6. πριν 12 λεπτά, το μέλος gdp77 έγραψε:

     

    Ναι αλλά τον κάνουν με πλάγιους τρόπους και αυτό είναι που εξοργίζει. Ας βγουν να πουν ότι αυτό είναι το target group τους. Ας πουλήσουν με διαφανείς διαδικασίες και όχι από την πίσω πόρτα και μετά να μας παραμυθιάζουν για δήθεν μεγάλη ζήτηση. Ας μην διαφημίζουν τις κάρτες για gaming αλλά για mining. Μπορώ να συνεχίσω επί μακρόν, αλλά καταλαβαίνεις τι εννοώ. Είναι δικαίωμα της κάθε Nvidia να βγάζει κέρδος. Πρέπει όμως να ξεκαθαρίζει τη στάση της. Ο λόγος που δεν το κάνει είναι γιατί θέλουν "δεμένο τον γάιδαρό τους" καθώς αν τα πράγματα με το mining αλλάξουν, θα ξαναγυρίσουν στην πελατειακή τους βάση που τους "αγαπάνε πολύ".

    Kαμία εταιρία ποτέ δεν κέρδισε "με τον σταυρό στο χέρι". To θεμα ειναι, οτι ολο και πιο πολλοι βαζουν το bitcoin και τα crypto ως τροπο πληρωμής, οποτε in my point of view, τα crypto θα μπουνε για τα καλά στην ζωή μας. Ειδικά μετα απο όσα ακουγονται για το "ψηφιακό ευρώ".

    Πέρα απο αυτό, δεν εχεις και πολλές επιλογές σε κάρτες γραφικών. Νvidia και AMD. Την Intel την βγαζω απ'εξω μιας και "ακομα δεν τον ειδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε". Οπότε ναι, αν τα πραγματα δεν πανε καλα με τα crypto (που πολύ αμφιβάλλω), η μεγαλύτερη μερίδα θα ξαναγυρίσει στην Nvidia.

  7. On 16/4/2021 at 5:04 ΜΜ, το μέλος gdp77 έγραψε:

    Ούτε εγώ έγραψα κάτι επικριτικό για τους miners. Τη δουλειά τους κάνουν. Αν κατηγορώ κάποιον, είναι τις εταιρείες που με ανήθικες πρακτικές πουλάνε σε αυτούς και κοροϊδεύουν την ιστορική πελατειακή τους βάση. 

    Πιο πολλά ομως βγαζουν απο τους miners παρα απο εμενα και απο εσένα....

  8. πριν 16 ώρες, το μέλος gdp77 έγραψε:

    Ούτε καν.... 

     

    Δεν είναι θέμα γενιάς καρτών γραφικών, αλλά θέμα παραγωγής καρτών γραφικών που με κάποιον τρόπο να είναι ασύμφορες/άχρηστες για mining. Και φυσικά δεν εννοώ με κάποιο software κλείδωμα. Πρέπει ο σχεδιασμός να είναι τέτοιος που να μην κάνουν mining. Φυσικά επίσης αυτό δεν θα γίνει ποτέ, εφόσον δεν είναι τρελές οι AMD και Nvidia να χάσουν τα υπερκέρδη που έχουν τώρα.

     

    Το πραγματικό πρόβλημα θα το ζήσουμε όταν σε 1-2 χρόνια αρχίσουν να ψοφάνε οι παλιές κάρτες γραφικών μας.... Εκεί να δεις πώς θα μας γλεντήσουν οι scalpers....

    Δεν ειναι αποκλειστικα προβλημα το mining. To προβλημα ειναι η μειωμενη παραγωγή. Αν βγαινουν πχ 1000 κάρτες απο την παραγωγή, η ζήτηση είναι 1000 καρτες, και τις 950 τις παιρνουν οι miners, μαντεψε ποιος εχει το προβλημα. Εικάζω οτι τελη του ετους αρχες του επομενου, θα εχει αυξηθεί η παραγωγη.

    • Like 2
  9. πριν 4 ώρες, το μέλος antonis έγραψε:

    το πότε θα πάρουμε κάρτα σε νορμάλ λεφτά μας νοιάζει όχι να πάρουμε κάρτα στην τριπλή τιμή .

    Μάλλον οταν βγει η επομενη σειρά.

  10. πριν 7 ώρες, το μέλος gdp77 έγραψε:

    Αν δεν μπει επιπρόσθετο καπέλο από τους μεταπωλητές, οι τιμές (αυτή τη χρονική στιγμή) είναι σούπερ για αυτά που προσφέρονται

    Με 500€ αντίστοιχο gaming pc δεν παίρνεις ούτε με σφαίρες.

     

     

    Να δούμε πώς θα τιμολογηθούν και οι τίτλοι.

    Ολα τα καταστηματα εχουν βγαλει τιμες στα 499€ την κανονική έκδοση και 399€ την Digital. Δεν αφηνει η Sony περιθωρια να κανουν οτι θελουν οι μεταπωλητες και καλα κανει. Τωρα για τα παιχνιδια δεν νομιζω να πεσουν πολλοι τιτλοι κατω απο το 70άρι. Τωρα για τα digital δεν ξερω πως θα κυμανθουν οι τιμές τους.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.