Jump to content

wesker

Premium Members
  • Posts

    2.814
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

About wesker

  • Γενέθλια 19/04/1984

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Αθήνα-Πεύκη
  • Ενδιαφέροντα
    Η/Υ, Cinema
  • Επάγγελμα
    Λογιστής

Πρόσφατοι Επισκέπτες

3.170 Εμφανίσεις προφίλ

wesker's Achievements

  1. wesker

    Οι αγορές μας..!!

    Με τι κάρτα την έχεις;
  2. wesker

    Οι αγορές μας..!!

    Όχι θα τα πετάμε για android phones.... :P
  3. Πωλείτε σε άριστη κατάσταση πλήρως λειτουργικό και με όλα του τα παρελκόμενα, σετ gaming περιφερειακών το οποίο αποτελείται από τα εξής: 1) Πληκτρολόγιο Corsair RBG K68 Mechanical Gaming Keyboard Cherry MX, με υπόλοιπο εγγύησης εώς 29/01/23 https://www.corsair.com/us/en/Categories/Products/Gaming-Keyboards/k68-config-na/p/CH-9102010-NA 2) Ποντίκι Logitech G502 Hero, με υπολοιπο εγγύησης έως 18/12/22 https://www.logitechg.com/el-gr/products/gaming-mice/g502-hero-gaming-mouse.910-005471.html 3) Headset Creative Soundblaster X H6, εκτός εγγύησης https://gr.creative.com/p/sound-blaster/sound-blasterx-h6 Το πακέτο πωλείται λόγω αλλαγής σε πλήρως ασύρματο setup Τιμή πακέτου 100€ με τυχόν μεταφορικά να βαρύνουν τον αγοραστή Το πακέτο δεν σπάει παρά μόνο αν βρεθούν αγοραστές για όλα τα προϊόντα.
  4. wesker

    Asus Rog Strix RTX2080 Watercooled set

    Δυστυχώς όχι φίλε μου, έφυγε όλο μαζί σαν πακέτο...
  5. wesker

    Οι αγορές μας..!!

    Μια απο τα ίδια και εδώ. Κάτοχος iPhone απο το 2g, έχουν περάσει πολλά απο τα χέρια μου, τώρα είμαι με ενα iPhone 11, και περιμένω stock σε 14 pro για να το αλλάξω, δεν τα αλλάζω με τίποτα και έχουν περάσει ενα σωρό Android σαν εταιρικά απο τα χέρια μου. Δεν με εχει περιορίσει πουθενά, δεν εχει κολλήσει ποτέ (όταν με ακριβά android δεν λαμβανα μνμ καi κλήσεις και ήθελαν restart για να ισιώσουν). Η μετάβαση απο το παλιό μου iPhone στο καινουριο γίνεται απλά βάζωντας τα 2 τηλέφωνα πλαι-πλαι, σύνδεση με όλο το οικοσύστημα της Apple ευκολα και απλά. Κάνω οτι θέλω, την στιγμή που το θέλω. Οταν το συνηθήσεις δε θα θελεις να δουλέψεις με άλλο τηλέφωνο.
  6. Άλλος ένας λόγος για να μην ασχοληθώ με αυτό το Μουντιαλ. Ο πρώτος είναι το ΑΝΤ1+.
  7. wesker

    Asus Rog Strix RTX2080 Watercooled set

    Νέα τιμή 470€!
  8. wesker

    Αυτοκίνηση

    Aν η κατάθλιψη είχε πρόσωπο θα ήταν η Πέτρου Ράλλη.....
  9. wesker

    Η ακύρωση της Intel Arc GPU είναι πλέον ειλημμένη απόφαση

    Νομίζω οτι λίγο-πολύ οι περισσότεροι το περιμένανε.
  10. wesker

    Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

    Αυτό σε πείραξε, όταν εδώ έχουμε κάτι τέτοιο:
  11. wesker

    Οι αγορές μας..!!

    Τι ακριβώς είναι αυτό ρε αγόρι;
  12. wesker

    Οι αγορές μας..!!

    Αξίζει το TV Βοχ. Εγω το σκεφτόμουν για μικρή τηλεορασούλα στο υπνοδωμάτιο, αλλά η TCL που πήραμε έχει μέχρι και το app της Cosmote TV, και το Plex οπότε το εγκατέλειψα σαν ιδέα.
  13. wesker

    Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

    Ρωτάς σοβαρά; Αν ρωτάς σοβαρά, τα περισσότερα μωρομάντηλα πλεον φτιάχνονται απο κυτταρίνη και πολυπροπυλένιο, οπότε θεωρώ οτι δεν επιρεάζονται απο την βιομηχανία χαρτιού.
  14. Πωλείται η κάρτα του τίτλου, ASUS ROG STRIX 2080, πακέτο με το block της Alphacool Eisblock GPX Aurora και το ψυγείο Alphacool NeXxos ST 25 συν ρακόρ για την κάρτα. Η κάρτα δέν έχει δουλέψει δουλέψει πέρα από τα εργοστασιακά της ρολόγια, και πωλείται λόγο μετάβασης σε άλλο setup. To πακέτο αποστέλεται σε όλη την Ελλάδα μέσω courier με τα μεταφορικά να βαρύνουν τον αγοραστή. Alphacool Eisblock GPX Aurora: https://www.aquatuning.us/water-cooling/gpu-water-blocks/gpu-full-cover/eisblock-gpx/25185/alphacool-eisblock-aurora-acryl-gpx-n-rtx-2080/2080ti-fe-2070-2080-super Alphacool NeXxos ST 25: https://www.alphacool.com/shop/radiatoren/radiatoren-aktiv/240-mm/26767/alphacool-nexxxos-st25-full-copper-240mm-radiator Τιμή: 500€ η οποία αφορά όλο το πακέτο Quick Specs Οικογένεια GPU: NVIDIA Επεξεργαστής γραφικών: GeForce RTX 2080 Ποσότητα Μνήμης: 8 GB Μέγιστη ανάλυση: 7680 x 4320 pixels Ποσότητα θυρών HDMI: 2 Έκδοση HDMI: 2.0b
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.