Jump to content

DIMITRIS56

Premium Members
  • Posts

    528
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by DIMITRIS56

  1. Με ενδιαφέρει να αλλάξω κάρτα γραφικών και να πάω σε RTX 2060 τώρα που τις βλέπω στο skroutz να ξεκινάνε στα 350€. Το ερώτημα μου είναι  οι εταιρίες Palit , gainward, PNY, Inno 3D, Manli, που είναι πιο οικονομικές αξίζουν τα λεφτά τους(value for money), έχουν περιθώρια για overclock( έχω universal waterblock) δεν μιλάω για τρελές επιδώσεις και ένα 10-15% μου κάνει ? Δεν κάνω συχνά αναβαθμίσεις και αλλάζω συνήθως ότι χρειάζεται. Για να καταλάβετε είμαι με μια  gigabyte HD7950  φλασαρισμένη σε R9 280 και οθόνη Dell U2412m. 

  2. Καλησπέρα, έχω αυτό το σταθεροποιητή Μοντέλο τεχνολογίας servo εφτά χρόνια. Το πρόβλημα  είναι ότι πλέον δείχνει στην οθόνη του out put 260 V και στην έξοδο της πρίζα μετράω 200 V. Ενώ έδειχνε και δούλευε στα 230 V. Επίσης στο 260 V που δείχνει αν ανεβεί ακόμα λίγο δουλεύει η ασφάλεια του και κλείνει για προστασία.

    Το ερώτημα είναι αν φτιάχνετε και αν αξίζει να φτιαχτεί; δηλαδή να μου κρατήσει για κάνα 2  χρόνια ακόμα.

  3. Αυτό που δεν είχα προσέξει ήταν πως τα pads από κάτω έχουν ταινία διπλής όψης πολύ λεπτή, με αποτέλεσμα να αφαιρώ ναι μεν το pad αλλά όχι την ταινία και το χειρότερο ήταν ότι το κοίταζα και δεν μπορούσα να το ξεχωρίσω. Επίσης δεν ήθελα να το καθαρίσω τα ίχνη από τις κόλλες που έβλεπα, για να κολλήσω τα pad ξανά αργότερα.

    Σε άλλα ποντίκια που έχω ανοίξει δεν είχαν ταινία και ξεκολλούσαν πολύ πιο εύκολα τα pad και έβλεπες τις βίδες.

  4. Καλησπέρα, έχω το sharkoon Drakonia, πλέον έχει θέμα με το διπλό κλικ. 

    Θέλω να ρωτήσω αν το έχει ανoιξει κάποιος να μου πει τον τρόπο. Ξέρω πως θα φτιάξω το πρόβλημα με το  κλικ, το έχω φτιάξει και σε άλλα ποντίκια.

    Έχω αφαιρέσει τα pads και τα αυτοκόλλητα από το κάτω μέρος και είχε μόνο μία βίδα. Παρόλα αυτά δεν έβγαλα άκρη προς τα που χαλαρώνει- κουμπώνει.

    Ελπίζω να το έχει ανοίξει ήδη κάποιος!

     

    Βρήκα το λάθος μου μπορεί να σβηστεί το θέμα!!

  5. On 8/9/2016 at 1:30 ΜΜ, το μέλος cabdik έγραψε:

    στην ουσια, σου προτεινα και αυτη που πηρα εγω -αν δεν το επιασες-  γιατι ειναι θεωρω το VFM αυτης κατηγοριας χρηματων.  ειναι Smart TV, 100HZ panel, WiFi, media player που παιζει τα παντα, 2χ10w ηχεια αντι 2χ5w των αντιστοιχων LG..........κλπ...

     

    το δυσκολο ειναι να την βρεις πια...!!!!

    για μοιράσου  τις εντυπώσεις σου σε παιχνίδια. Έχει lag? 

  6. έχει βρει κανείς;

    1)πως  ενεργοποιείτε προφίλ όταν είμαι afk?

    2)επίσης πως θα φτιάξω shortcut key για να βάζω to pc se sleep?

    3)και κάτι τελευταίο να ενεργοποιείτε προφίλ όταν θέλω να γράψω κείμενο μήτε σε παιχνίδι μητε σε broswer. γενικότερα όταν αναβοσβήνει ο κέρσορας.

  7. Εχουμε ιδεα ποτε θα το δουμε ελλαδα??Νομιζω το πετυχα στο eshop πριν κανα 10ημερο αλλα δεν ειμαι σιγουρος.

    http://www.e-shop.gr/corsair-gaming-k70-rgb-mechanical-gaming-keyboard-cherry-mx-red-p-PER.549649

    άμεσα διαθέσιμο με το νέο λογότυπο και την νέα τιμή  :(

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.