Jump to content

naikala

Members
  • Posts

    10
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

naikala's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. naikala

    Intel SSD

    Παλευα ωρες να λυσω αυτο το προβλημα που εβγαζε και σε μενα 1)Ο δισκος πρεπει να ειναι σε IDE 2)Αλλαξε θεση στα sata ports τον δισκο...βαλτον στο πρωτο
  2. naikala

    Intel SSD

    Οταν λετε restore points?
  3. naikala

    Intel SSD

    Η αναβαθμιση καλυτερα να γινει με IDE?
  4. naikala

    Intel SSD

    Αυριο περιμενω εναν 80αρη SSD απο e-shop :clap::clap: Εκτος απο τα κλασικα "κολπακια" που χρειαζονται για την βελτιστη αποδοση των SSD ειναι καποια πραγματα που δεν εχω καταλαβει... 1)Ειχα κανα 2μηνο εναν velociraptor σε IDE και για εντελως τυπικους λογους το γυρισα σε AHCI...τα windows δεν bootαρανε οποτε εκανα το κολπακι που προτεινει ο michalos παραπανω(αλλαγη ενος 0 σε 3 στην registry) και τα windows ξεκινουσαν κανονικα... Τωρα που θα παω να κανω φρεσκια εγκατασταση των windows 7 και θα την κανω εξαρχης με τον SSD σε AHCI,θα υπαρχει καποιο προβλημα??Η θα χρειαστει να κανω την εγκατασταση με IDE και αφου εγκατασταθουν τα windows,να το γυρισω σε ACHI?? 2)Τα windows 7 κατα την εγκατασταση διημουργουν ενα κρυφο partition αν θυμαμαι καλα 100MB...ετσι δεν ειναι??Αυτο θα πρεπει να γινει και στον SSD?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.