Jump to content

nicksoti

Premium Members
  • Posts

    204
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by nicksoti

  1. nicksoti

    AMD OC Database

    Έχω τον ίδιο, στα 3200 24/7, με 1.52, και πολύ λογικές θρμοκρασίες με καλό αέρα. Για 3250, θέλει 1.58 για να είναι σταθερός, αλλά εκεί οι θερμοκρασίες αρχίζουν και ανεβαίνουν πολύ. Πιστεύω γενικά, οι brisbane G2 stepping σηκώνουν λιγάκι παραπάνω τάση από τους G1, εγώ με τον 4800 στα 3.2 1.52V, βλέπω ίδιες θερμοκρασίες με τον 3600@2850 1.44V. Πιστεύω κάπου 1.5-1.55 τάση μπορείς να δώσεις μάξιμουμ για 24/7 και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Γενικά, οι ΑΜD, και ειδικά οι brisbane, σου δείχνουν από μόνοι τους πόσο περίπου είναι το ασφαλές όριο, κάπου φτάνεις και βλέπεις ότι για 50 mhz, θές 0.05 volts και ανεβαίνει η θερμοκρασία 6-7 βαθμούς, οπότε μένεις εκεί που είσαι. Πάντως, και στους 2 brisbane που έχω δοκιμάσει, το cpuz δείνχνει χαμηλότερη τάση από αυτή που βάζω στο bios, οπότε μην βασίζεσαι μόνο στην ένδειξη αυτή.
  2. nicksoti

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Τα ίδια μωρέ πάνω-κάτω. Για το ΑΑ, δες τις εικόνες που έχω ανεβάσει και σύγκρινε: http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=31439
  3. nicksoti

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Πάντως πολύ χρήσιμο είναι το "overdrive 3" των tray tools. Δεν χρειάζεται να σταματήσεις το hotkey pooler service, δουλεύει κανονικά σαν το overdrive των catalyst, αλλά χωρίς περιορισμό ρολογιών, και περιλαμβάνει και ρύθμιση τάσης πυρήνα (στην επόμενη έκδοση θα έχει και για μνήμες).
  4. nicksoti

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Aυτοί οι Catalyst όλα bugs είναι. Ανεξαρτήτως έκδοσης. Μερικά που έχω αντιμετωπίσει με την 6.9. -Σε dual view, έχεις 50% πιθανότητες, να σου αναγνωρίσει το 1ο monitor σαν 2o κλπ, ανάλογα την εγκατάσταση. - Στην 1900gt, η επιλογή "οverdrive", μια στο τόσο δεν εμφανίζεται καθόλου. - Στο call of duty2, αν ορίσεις από control center AA, συχνά δεν εφαρμόζεται. - Το μενου του Hydravision, που εμφανίζεται με δεξί κλικ στη μπάρα του παράθυρου (move to monitor 2 κλπ) δεν εμφανίζεται καθόλου στα παράθυρα του windows explorer
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.