Jump to content

themis_

Premium Members
  • Posts

    78
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Athens

themis_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. themis_

    Πρόβλημα με οθονη

    Πριν κάτι μέρες έβγαλε το μπλε π είχα σε φώτο στο αρχικό μου ποστ και από τότε μπαίνει κανονίκα στα Windows με τον ήχο το καταλαβαίνω σ λέω η οθονη φωτίζει αλλά είναι μαυρίλα χωρίς να φαίνεται τπτ!
  2. themis_

    Πρόβλημα με οθονη

    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σου! Θα σε ενημερώσω αν γίνει κάτι πάλι!
  3. themis_

    Πρόβλημα με οθονη

    Ωραία θα το έχω στο νου μ φίλε μου! Να έχω στο νου μ μήπως φταίει για τα κόλπα στην οθόνη και η παστα να βάλω η' δεν παίζει ρόλο; Πιστεύω πριν το παρόν έκανε δουλειά το πιστολάκι..
  4. themis_

    Πρόβλημα με οθονη

    Τελευταίο και ολοκληρωμένο τεστ και από το Intelburntest Αναμένω νέα σου, να μου πεις τι μπορεί να φταίει! Μέχρι τώρα δν μου έχει ξανά παρουσιάσει τπτ η οθονη..
  5. themis_

    Πρόβλημα με οθονη

    Σου παραθέτω και άλλη εικόνα από furmark μετά από 2.5 ώρες.
  6. themis_

    Πρόβλημα με οθονη

    Σου παραθέτω τα τεστ φίλε μου! Χωρίς να έχω κάποια από τα προγραμματα Με intelburntest Με furmark Όλα τα διέκοψα, δεν τα άφησα πολύ γιατί δεν ήξερα πόσο θέλει..
  7. themis_

    Πρόβλημα με οθονη

    Νάσαι καλά για την βοήθεια σου!
  8. themis_

    Πρόβλημα με οθονη

    Έλυσα όλο το λαπτοπ γιατί είχε χαλάσει το dc jacker. Μετά δν μ άνοιγε κ το ξανά έλυσα πάλι μήπως έκανα κάποια γκάφα. Τελικά διάβασα εδώ στο φόρουμ για την πάστα. Με το που έβγαλα την ψυχτρα από τον επεξεργαστή πρέπει να έφυγε η παστα, πάντως με τ ζεσταμα με το πιστολάκι πήρε κατευθειαν κ φόρτωσε τα Windows. Με την κάρτα γραφικών το έκανε κ πριν το λύσιμο, έβγαζε από με μπλε στην οθόνη κ μετά όταν το πήρα στα χέρια μ το λαπτοπ καθώς δεν είναι δικό μ, μ έβγαλε την φώτο π είδες πιο πάνω κ το άλλο σαν σκαλοπάτια. Αν μ τύχει θα στο βγάλω πάλι. Σήμερα θα κάνω τα παραπάνω π μ είπες για να δω. Χθες πάντως 4 ώρες π το άφησα δν μ έκανε τπτ απολύτως! Μετά τ ζεσταμα κ στην ψυχτρα των γραφικών.
  9. themis_

    Πρόβλημα με οθονη

    Θα τα δοκιμάσω όλα σήμερα και θα σε ενημερώσω φιλε μου! Ο υπολογιστής είναι παλιός, ένας Acer aspire 5520.
  10. themis_

    Πρόβλημα με οθονη

    Δν υπάρχει πρόβλημα, δν έχω παρατηρήσει να είναι ζεστό στην εξωτερική τ επιφάνεια.λες να δοκιμάσω με κάποιο πρόγραμμα;
  11. themis_

    Πρόβλημα με οθονη

    Ζεστανα με το πιστολάκι την κάρτα γραφικών και δν μου έχει παρουσιάσει κάτι εδώ και τέσσερις ώρες. Λέτε να πάρω παστα και να βάλω; Είχα και πρόβλημα με τον επεξεργαστή και δεν μου άνοιγε και μου εκανε επανεκκινησεις σε 2 δεύτερα χωρίς να προλάβαινει να ανάβει η οθονη . Με πιστολάκι το έκανα από πάνω από τον επεξεργαστή, έξι εφτά λεπτά κ τώρα είναι κομπλέ. Μάλλον η λύση είναι παστα και σε κάρτα γραφικών και σε επεξεργαστή, τι λέτε;
  12. Καλησπέρα σας, Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την οθόνη μου αλλά δεν ξέρω μήπως φταίει και η κάρτα γραφικών. Μπαίνω κανονικά στα Windows και ξαφνικά μου βγάζει αυτή την φώτο που έχω κάνει επισύναψη ή άλλες φορές ασπρη οθόνη με μαύρες ρίγες οριζόντιες αλλά όχι ίδιες, κάτι σαν σκαλοπάτια. Αν μου το βγάλει ξανά θα το φωτογραφήσω και θα το ανεβάσω.μπορεί να με βοηθήσει κανείς;
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.