Jump to content

themis_

Premium Members
  • Posts

    78
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by themis_

  1. Πριν κάτι μέρες έβγαλε το μπλε π είχα σε φώτο στο αρχικό μου ποστ και από τότε μπαίνει κανονίκα στα Windows με τον ήχο το καταλαβαίνω σ λέω η οθονη φωτίζει αλλά είναι μαυρίλα χωρίς να φαίνεται τπτ!

  2. Σου παραθέτω τα τεστ φίλε μου!

    Χωρίς να έχω κάποια από τα προγραμματα

    928c26f604f7e4ca7daab4dd7f04af1d.jpg

    Με intelburntest

    539f367f5227a730068d6dfa56316b2b.jpg

    Με furmark

    1b147897aedae1215f02a607fba10230.jpg

    Όλα τα διέκοψα, δεν τα άφησα πολύ γιατί δεν ήξερα πόσο θέλει..

  3. Έλυσα όλο το λαπτοπ γιατί είχε χαλάσει το dc jacker. Μετά δν μ άνοιγε κ το ξανά έλυσα πάλι μήπως έκανα κάποια γκάφα. Τελικά διάβασα εδώ στο φόρουμ για την πάστα. Με το που έβγαλα την ψυχτρα από τον επεξεργαστή πρέπει να έφυγε η παστα, πάντως με τ ζεσταμα με το πιστολάκι πήρε κατευθειαν κ φόρτωσε τα Windows. Με την κάρτα γραφικών το έκανε κ πριν το λύσιμο, έβγαζε από με μπλε στην οθόνη κ μετά όταν το πήρα στα χέρια μ το λαπτοπ καθώς δεν είναι δικό μ, μ έβγαλε την φώτο π είδες πιο πάνω κ το άλλο σαν σκαλοπάτια. Αν μ τύχει θα στο βγάλω πάλι. Σήμερα θα κάνω τα παραπάνω π μ είπες για να δω. Χθες πάντως 4 ώρες π το άφησα δν μ έκανε τπτ απολύτως! Μετά τ ζεσταμα κ στην ψυχτρα των γραφικών.

  4. Ζεστανα με το πιστολάκι την κάρτα γραφικών και δν μου έχει παρουσιάσει κάτι εδώ και τέσσερις ώρες. Λέτε να πάρω παστα και να βάλω; Είχα και πρόβλημα με τον επεξεργαστή και δεν μου άνοιγε και μου εκανε επανεκκινησεις σε 2 δεύτερα χωρίς να προλάβαινει να ανάβει η οθονη . Με πιστολάκι το έκανα από πάνω από τον επεξεργαστή, έξι εφτά λεπτά κ τώρα είναι κομπλέ. Μάλλον η λύση είναι παστα και σε κάρτα γραφικών και σε επεξεργαστή, τι λέτε;

  5. Καλησπέρα σας,

    Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την οθόνη μου αλλά δεν ξέρω μήπως φταίει και η κάρτα γραφικών. Μπαίνω κανονικά στα Windows και ξαφνικά μου βγάζει αυτή την φώτο που έχω κάνει επισύναψη ή άλλες φορές ασπρη οθόνη με μαύρες ρίγες οριζόντιες αλλά όχι ίδιες, κάτι σαν σκαλοπάτια. Αν μου το βγάλει ξανά θα το φωτογραφήσω και θα το ανεβάσω.μπορεί να με βοηθήσει κανείς;

    post-4988-1416078923,2318_thumb.jpg

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.