Jump to content

EvilRyu

Premium Members
  • Posts

    172
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

EvilRyu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. EvilRyu

    Official Windows 7 Thread

    Ξέρει κανείς τι παίζει με την επιλογή "safely remove hardware" στα windows 7; Στα XP λειτουργούσε διαφορετικά (και πιθανόν ασφαλέστερα) Ας εξηγηθώ Έχω ένα flash drive turbo-x 2GB το οποίο όταν το συνδέσεις ανάβει κόκκινο φωτάκι. Στα XP όταν κάνεις safely remove hardware σβήνει πάντα το φωτάκι ενώ στα 7 ποτέ. Επίσης έχω έναν εξωτερικό της western digital 2.5 inches ο οποίος έχει και αυτός φωτάκι όταν τον συνδέσεις στην USB. Στα XP όταν έκανες safely remove hardware δεν έσβηνε το φωτάκι άλλα όταν τον έβγαζες δεν έκανε απολύτως κανέναν θόρυβο. Στα 7 όμως κάνει θόρυβο σαν να τον σταματάς απότομα ένα πράγμα. Τις removable devices τις έχω πάντα σε quick removal και επίσης δεν έχω ενεργοποιημένο το ready boost.
  2. EvilRyu

    USB MOUSE OCing Guide

    Είσαι μαγκίτης Ποτέ δεν μου άρεσε το CPL mouse fix (βασικά διαφορά ουσιαστική δεν έβλεπα) και απλά απενεργοποιούσα το "Enhance Pointer Precision" Αυτό εδώ όμως τα "σπάει" Προσωπικά συνιστώ την έκδοση του aion, καθώς από ότι είδα το patch είναι πιο "καθαρό" από του anir. Από ότι κατάλαβα του anir patchαρει το win32k.sys ενώ του aion φορτώνει έναν μικρό driver στο παρασκήνιο ονόματι "wcafix.sys" ο οποίος είναι μόλις 4kb. Όπως και να χει απορώ γιατί κάθομαι και ασχολούμαι με τέτοιες "elite" ρυθμίσεις καθώς δεν παίζω σχεδόν καθόλου FPS ούτε είμαι πωρωμένος, σαν τον κύριο παρακάτω μοιάζω για να καταλάβετε που δεν πολυπαίζει FPS:hehe:
  3. EvilRyu

    Dead Space

    Καλό παιχνιδάκι με χειρισμό+κάμερα επηρεασμένα σαφώς από το Resident Evil 4. Chapter 5 είμαι τώρα και αρχίζει και μου αρέσει όλο και πιο πολύ.
  4. EvilRyu

    The nVidia ForceWare Driver Thread

    Ξέρει κάνεις πως ενεργοποιείται σωστά το Vertical Sync στα Vista? Ενώ επιλέγω Force On αυτό δεν ενεργοποιείται. Το καταλαβαίνω αυτό διότι στο PES 6 μου προκαλεί έντονο Tearing με το Vertical Sync off. Χρησιμοποιώ τους 158.18 32-Bit drivers και την Ge-Force 6600.
  5. Πω πω φιλε σε καταλαβαινω μου χε κολλησει και εμενα ιος στο MBR του δισκου πριν χρονια οταν ειχα ξεκινησει με τους υπολογιστες και παιδευτηκε πολυ ο τεχνικος για να το λυσει. Και μετα σου λεει ο αλλος blaster κτλ. αυτοι ειναι οι πιο μαμησε τα ιοι που σου χτυπανε το hardware.
  6. Ναι πιθανον το kaspersky στην αντιμετωπιση ιων να ειναι λιγο καλυτερο αλλα επελεξα NOD32 λογω ταχυτητας.Βασικα το μονο κριτηριο ητανε αυτο Αλλα εμενα μου την δινουν τα fanboys που τα ισοπεδωνουν ολα.Π.Χ. το ESET fanboy θα πει οτι το kaspersky ειναι αχρηστο και το αντιστροφο.Ετσι επειδη χρησιμοποιουν αλλο προγραμμα. Και αλλωστε δεν υπαρχει καλυτερο 'η και χειροτερο συνολικα antivirus απλα υπαρχουν τα καλα και τα κακα antivirus και ο καθενας διαλεγει αναλογα τις αναγκες του και τα γουστα του.
  7. Υστερα απο πολλες αλλαγες και δοκιμες εγω κατελειξα παντως στα εξης Antivirus --------- Εμπορικα NOD 32 (Το γρηγοροτερο και ελαφρυτερο antivirus που εχω χρησιμοποιησει.Ειναι γραμμενο σε Assembly για αυτο.Καντε μια δοκιμη με αυτο να τρεχει στο παρασκηνιο και φορτωστε ενα απαιτητικο παιχνιδι.Σε μενα δεν κανει καμια παρεμβολη απολυτως και εχω σχετικα αδυναμο συστημα.) Kaspersky Antivirus 6 (Πολυ καλο αλλα δεν ειναι τοσο ελαφρυ οσο το NOD32) Free AOL Active Virus Shield Free Avira Antivir Free Version AVG 7.5 Free Version Firewall ---------- Εμπορικα Kaspersky Anti-Hacker (Ελαφρυ και απλο χωρις πολλες επιλογες και ενα σωρο περιττες προστασιες.Ενα καθαρο firewall.) Outpost Firewall Pro (Οτι θες εχει αυτο το προγραμμα.Το τιμημα ειναι οτι γινεται βαρυ) Free Comodo Jetico Personal Firewall 1 ΟΧΙ την Βετα!(Ειναι δυσκολο το ρημαδι αλλα για εναν εμπειρο χρηστη ειναι οτι πρεπει.Ελαφρυτατο και αποτελεσματικο.) Spyware ----------- AD-Aware SE Spybot Search & Destroy AVG Anti-Spyware Ολα τα spyware στις free εκδοσεις τους και ολα τα real time απενεργοποιημενα.Εγω ετσι τα χρησιμοποιω.Οσον αφορα τα webroot spy sweeper και spyware doctor ενω ειναι πολυ αποτελεσματικα ειναι και πολυ βαρια οποτε δεν...
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.