Jump to content

Astrix

Members
  • Posts

    28
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Astrix

  • Γενέθλια 19/05/1978

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Athens

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Astrix's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Astrix

    EasyBuyWorld (EBW) και προβλημα στην αγορα

    διαβασα τις 3 πρωτες σελιδες και ξενερωσα παντως απο το σκρουτζ εχει αρκετες καλες κριτικες... τωρα το σκεφτομαι αρκετα γιατι η καρτα κανει 288 ευρω.. αλλα ειναι μακρα η καλυτερη τιμη.. η επομενη καλυτερη ειναι σχεδον κατα 30 ευρω μεγαλυτερη ... :/
  2. Astrix

    EasyBuyWorld (EBW) και προβλημα στην αγορα

    δλδ παιδια να το ξεχασω που θελω να αγορασω απο εκει μια R9 290 GAMING 4G ? την εχει σε πολυ καλη τιμη.. δεν εχω ξαναψωνισει απο το συγκεκριμενο μαγαζι..
  3. Astrix

    The nVidia ForceWare Driver Thread

    τι ακριβως κανει αυτο το προφιλ? πως το χρησιμοποιουμε? ανεβαζει επιδοση στα παιχνιδια που αναφερει ?
  4. Astrix

    Dead Space

    παιδια το παιχνιδι ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Φοβερη ατμοσφαιρα.. φοβερα γραφικα.. απιστευτος ηχος! τα controls θελουν λιγο συνηθεια, αλλα αυτο δεν ειναι τπτ μπροστα στην εμπειρια του παιχνιδιου! βασικα ΔΕΝ ειναι να το παιζεις βραδυ με ακουστικα :shout: το μονο μειον που διαβασα απο αλλα site ειναι οτι και καλα δεν εχει η ιστορια του πολυ βαθος.. το οποιο το θεωρω γελοιο.. με τετοιο παιχνιδι το τελευταιο που κοιτας ειναι το ποσο ψαγμενη ειναι η ιστορια του.. εξαλου το παιχνιδι ερχεται με φοβερα πραγματακια μαζι.. εχει την animated ταινια η οποια εναι γαμάτη.. εχει artwork, εχει και νουβελα.. τοχουν ψαξει πολυ το πραγμα..
  5. Astrix

    Dead Space

    :jump:
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.