Jump to content

seph1roth

Premium Members
  • Posts

    380
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by seph1roth

  1. seph1roth

    TheLab v2 - Προβλήματα

    Αυτό μάλλον είναι το πρόβλημα με τα encodings. Αν έχεις στον browser σου iso-8859-7 βάλε cp-1253. Γίνεται το site να δίνει στον browser το σωστό encoding? Γιατί και σε μένα iso-8859-7 ήταν. Έγω αντιμετώπισα το παρακάτω σε FF 3-beta3. Δεν ξέρω αν είναι bug, αλλά όλο το πλαίσιο "Απάντηση στο Θέμα" φαίνεται σε μένα να φεύγει στα δεξιά. Θα δοκιμάσω και με άλλο browser, για να δω αν συνδέεται το πρόβλημα. Φυσικά gratz για την δουλειά σας και το νέο look.
  2. seph1roth

    Show your desktop

    Πάνω: ObjectBar με θέμα το inspired νομίζω (από deviantart) Κάτω: ObjectDock. Στον explorer για πολλαπλά tabs qttabbar και δεξιά το FindeXer.
  3. seph1roth

    Show your desktop

    Many thanks eleozz. Αλλά το δεύτερο με την πατούσα τι το 'θελες
  4. seph1roth

    Show your desktop

    Will do sir! ...Done! (Ή να τις μικρύνω κι άλλο?)
  5. seph1roth

    Show your desktop

    Ωραίο wallpaper:) Υπάρχει link? Ας ποστάρω κι εγώ τα desktop μου: Το καθημερινό μου debian με KDE 4.0:happy: Και μετά το φιάσκο των Vista:p ξαναπήγα στα XP και είπα να τα tweak-άρω λίγο
  6. seph1roth

    Linux distro chooser

    Από ubuntu σε debian δεν είναι και τόσο δύσκολη η "μετακόμιση". Απλώς πρέπει να προσέψεις σε δύο τρία πράγματα κατά την εγκατάσταση και μετά είσαι μιά χαρά. Μην φανταστείς και την τεράστια διαφορά, αλλά αν ξέρεις τι ακριβώς θες στο debian γλιτώνεις την πολλή σαβούρα που έχει το ubuntu (το ubuntu βασίζεται στο debian) Επίσης καλή και παρόμοια σε κάποια πλαίσια με το debian διανομή είναι το arch. Για το gentoo δεν το έχω βάλει αλλά σίγουρα θέλει πιο πολλή ευχέρεια για να το εγκαταστήσεις αφού βασίζεται σε source.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.