Jump to content

Jaco

Premium Members
  • Posts

    6.819
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    33

Review Comments posted by Jaco

  1. Ρώτησε με ότι θες, ναι. Αλλά να ξέρεις ότι μπορεί να καθηστερώ λίγο με τις απαντήσεις λόγο χρόνου.

     

    Η πλακέτα ελπίζω να έχει τον ίδιο επεξεργαστή, γιατί πολλές φορές αλλάζουν τα components και αφήνουν το ίδιο όνομα. Αν δεν έχει τον ίδιο επεξεργαστή, δεν θα δουλέψει το firmware.

  2. Γεια σου Σπύρο. Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε και πλέον έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στο DMX. Νομίζω ότι δεν συμφέρει πλέον να κάνεις κάτι τέτοιο, καθώς θα δυσκολευτείς να βρεις αυτή την πλακέτα.

     

    Υπάρχουν όμως άλλες λύσεις όπως το DMX Arduino shield, το οποίο λίγο πολύ είναι ένα RS232 -> RS485 converter με midi connectors. Επίσης υπάρχει αρκετό έτοιμο software γι' αυτό στο ίντερνετ και μπορείς να κάνεις σχεδόν ότι θες.

     

    Για ArtNet δεν το έχω ψάξει, αλλά σίγουρα κάτι θα υπάρχει πάλι για το Arduino. Και όταν λέω Arduino δεν αναφέρομαι μόνο στο παλιό, αλλά και σε όλες τις καινούργιες παραλλαγές που υποστηρίζουν το ίδιο ΑΡΙ.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.