Jump to content

paravatis

Premium Members
  • Posts

    67
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by paravatis

  1. Παλιότερα θυμάμαι ότι κυκλοφορούσαν αυτοκόλλητα γράμματα(ή χαλκομανίες) για τα πληκτρολόγια χωρίς ελληνικούς χαρακτήρες. Μπορείς να τσεκάρεις και αυτή τη λύση και ν'αγοράσεις το keyboard της προτίμησής σου.

     

    Μια αναζήτηση για "διαφανα αυτοκολλητα με ελληνικους χαρακτηρες" θα σου δώσει νομίζω αρκετές απαντήσεις.

  2.  

    Γιατί να μπείς στη διαδικασία, εφόσον υπάρχουν τόσα site αγγελιών.;

     

    Γιατί πολλούς πλέον τους γνωρίζω προσωπικά και προτιμάω να συναλλάσομαι με ανθρώπους που κρατάνε το λόγο τους και έχουνε κώδικα συμπεριφοράς παρά με τον οποιονδήποτε τυχαίο από "ένα site αγγελιών".

     

     

    Να σου υπενθυμίσω τέλος, ότι ο astrolabos παραμονεύει.

     

    Το ξέρω πολύ καλά. Όπως είπα παρακολουθώ το φόρουμ. Αυτό που έγραψα ήταν προβληματισμός-τροφή για σκέψη.

  3. @karmen1983 @astrolabos

     

    Αν κάνω διπλοποστ ζητώ συγγνώμη αλλά από το search δεν πήρα κάτι.

     

    Και πάλι συγγνώμη για το διπλοποστάρισμα. Καταλαβαίνω λοιπόν ότι πρέπει τώρα, ενώ είμαι εγγεγραμμένος(όχι μόνο εγώ - οποιοσδήποτε στη θέση μου) από το 2006, παρακολουθώ το φόρουμ συχνά πυκνά και έχω πάμπολλες επιτυχημένες συναλλαγές με μέλη της κοινότητας(ενδεικτικά pol77, angel_f, firekiller) να αρχίσω να ποστάρω σε θέματα ανεξαρτήτως ενδιαφέροντος και χρόνου απλά και μόνο για να πιάσω τη "διακοσάρα". 

     

    Αγαπητοί φίλοι αυτό είναι κατα τη γνώμη μου άδικο. Καταλαβαίνω ότι και εσείς θέλετε να διασφαλίσετε την ποιότητα απλά θέλω να πω ότι το "είμαι ενεργός στην κοινότητα" δε θα πρέπει να κρίνεται από το πόσα ποστ έχεις. Ποιό είναι το επόμενο στάδιο; Πόσα likes θα πάρει μια φωτογραφία μου;

     

    Καλή συνέχεια σε όλους.

  4. Καλησπέρα, εγώ δεν έχω δυνατότητα νέας καταχώρησης στις Αγγελίες(προσφορά και ζήτηση). Δοκίμασα να καθαρίσω τα πάντα. Δοκίμασα και από της δουλειάς που μου φέρανε φορμαρισμένο PC προχθές αλλά χωρίς επιτυχία. 

     

    Δεν έχω κάνει κάτι ή πρόκειται για bug; 

     

    Αν κάνω διπλοποστ ζητώ συγγνώμη αλλά από το search δεν πήρα κάτι.

  5. Καλησπέρα σε όλους,

    Είμαι ένας γενικά ευτυχισμένος κάτοχος του BeQuiet Dark Power 850W. Τον τελευταίο καιρό όμως αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Κάποιες φορές ο υπολογιστής δεν ξεκινάει. Πατώντας το power απλά δεν ανταποκρίνεται ΤΙΠΟΤΑ. Ούτε κάνει να ξεκινήσει το φανακι(τροφοδοτικού, επεξεργαστή, κουτιού), ούτε παίρνω κάποια ένδειξη πως κάτι δεν παέι καλά. Το μόνο περίεργο είναι ότι το κουμπί για ower on στη mobo(έχει κ ξεχωριστό) ανάβει.

    Εχω δοκιμάσει να τα ξηλώσω όλα κ να παίξω με ενα dimm κ δε βοήθησε. Οταν αναβει ο υπολογιστής, όλα είναι καλά. Ούτε πρόβληματα στη λειτουργία, ούτε κολλήματα. Επίσης, έχει έρθει ηλεκτρολόγος και μέτρησε τη γείωση η οποία είναι ΟΚ.

    Το σύστημα έχει ως εξής:

    i5 3570K Stock

    Gigabyte Z77X-UD3H-WB WIFI

    Ram Corsair 2x4Gb 1600Mhz Low Profile

    Sapphire 7870 OC

    2 x SSD

    1 x Optical

    Το πρόβλημα λύνεται αν πατήσω κάμποσες φορές το power(πιο σπάνια) ή αν βγάλω το τροφοδοτικό από την πρίζα για μεγάλο διάστημα(ώρες) κ ξαναπροσπαθήσω.

    Επίσης να αναφέρω ότι λειτουργεί 2 χρόνια κ ενώ το έχει ξανακάνει τώρα τελυταία έιναι κάπως πιο έντονο. Το φαινόμενο παρατηρείται μόνο μετά από shut down κ όχι μετά sleep/stand by. Υποπτεύομαι κάποιον πυκνωτή αλλά δεν έχω ιδέα απ'αυτά.

    Τέλος να ρωτήσω αν μπορώ να το πάω κάπου για έλεγχο? Eχει blacklisted serial οπότε ψάχνω κάποιον αξιόπιστο/αξιόλογο ηλεκτρονικό maitre του είδους.

  6. το βλέπω χλωμό να βρω με το βύσμα αυτο, είναι λίγο σπάνιο.

    θα ψάξω ομως γιατί δε λέει να εχω καινούργια οθόνη κ να μη μπορω να τη χρησιμοποιήσω.:TD:

    Πάρε το τροφοδοτικό και πήγαινε Κατουμα ή Βενιερη στο κέντρο. Ζήτα ένα με τα ίδια ρεύματα και αν δε βρεις βυσμα παρακαλεσε να σου πατεντάρει το παλιό απάνω στο καινούργιο, αν δε στο προτείνουν και οι ίδιοι. Έχω να πάω χρόνια απο'κει αλλά γενικά θυμάμαι πως ήταν πάντοτε ΠΟΛΥ εξυπηρετικοί.

    /EDIT

    Βιάστηκα και εκ των υστέρων είδα ότι λύθηκε το πρόβλημα. Όπως και να χει το αφήνω ως ιδέα. Αν κρίνεται off-topic θα το καταλάβω μάλλον... :D

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.