Jump to content

paravatis

Premium Members
  • Posts

    67
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About paravatis

  • Γενέθλια 15/10/1984

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Ελλάδα, Αθήνα, Γλυφάδα

paravatis's Achievements

  1. paravatis

    Αποτελέσματα: Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2022!

    Συμμετοχή: check Κατάσταση οφθαλμών: κουμπότρυπες Υγεία και χαμόγελα για όλους το 2023! Καλή Πρωτοχρονιά!
  2. paravatis

    Corsair iCUE H115i RGB PRO XT_AIO 2x140 CPU Cooler_Review

    Τρομερή πληροφορία και νέα δεδομένα στην κατηγορία "διαλέγω κουτί". Τρομερό σχολείο αυτή η παρουσίαση τελικά! Έγω έχω όλη την πληροφορία που χρειαζόμουν(και μάλλον άλλη τόση). Σταματάω τις ερωτήσεις εδώ... ?
  3. paravatis

    Corsair iCUE H115i RGB PRO XT_AIO 2x140 CPU Cooler_Review

    @Seafalco οφείλω να ομολογήσω ότι πρώτη φορά βλέπω να απαντάει reviewer με κόντρα review. Ρισπέκτ που λένε στο νησί μου. Έχω καλυφθεί πλήρως και σε όλα τα επίπεδα. Επειδή όμως τρώγωντας έρχεται η όρεξη, μια τελευταία ερώτηση. Σκέφτομαι την εξής δύο λύσεις(sic) ως αντιμετώπιση του φαινομένου σειρήνας και απώλειας air flow: 1) Αν μιλάμε για case fan, θα μπορούσε κάποιος να χρησιμοποιήσει αποστάτες 1-3mm για να δώσει λίγο "αέρα"; 2) Αν μιλάμε για ψυγείο, θα μπορούσε κάποιος να φτιαξει μια χαρτονένια "φλάτζα"(ή για πιο σκληροπυρηνικούς να τυπώσει 3d) ώστε να "κλείσουν" τα κένά και να έχει και το φουρφούρι την επιπλέον απόσταση που χρειάζεται; Τομυαλό μου πάει σε χαρτόνι μακέτας για να παίρνει και λίγους κραδασμούς. Μη νιώσεις υποχρεωμένος να απαντήσεις. Ήδη έχεις πει πολλά... ? Αν υπάρχει χρόνος στο μέλλον και αν δεν έχει καλυφθεί ήδη από την υπάρχουσα βιβλιογραφία, θα είχε και ενδιαφέρον και μία μελέτη για τοποθέτηση case fans(πόσα, πόσο μεγάλα, που) σε συνδυασμό με αέρα ή/και ψυγείο, θετική/αρνητική πίεση στο κουτί και άλλα τέτοια επιστημονικά. Ένα μεγάλο ευχαριστούμε και πάλι πάντως! ? ??
  4. paravatis

    Corsair iCUE H115i RGB PRO XT_AIO 2x140 CPU Cooler_Review

    Εξαιρετικό review! Έθιξε θεωρώ σχεδόν όλο το εύρος των πιθανών διατάξεων που θα κοιτούσε να εξερευνήσει το κοινό ενός ΑΙΟ(οι των custom/extreme λύσεων μη με φάτε παρακαλώ ?). @Seafalco ένα μεγάλο μπράβο και ένα ευχαριστώ για το "ξεστράβωμα". Απαντηθήκανε ένα σωρό απορίες και ανοιξάνε οι ορίζοντές μου. ? Τώρα όμως μου δημιουργήθηκαν 2 απορίες για όποιον έχει χρόνο-όρεξη: 1) Αν στη διάταξη push-pull "ζευγαρώναμε" ανα δύο τους ανεμιστήρες(1 corsair push με 1 corsair pull και 1 noctua push με 1 noctua pull) θα είχαμε ενδεχομένως διαφορετικά αποτελέσματα και αν ναι προς ποια κατέυθυνση; Σκέφτομαι ότι αρκετοί μπορεί να έχει ένα ζευγάρι ανεμιστήρες να κάθονται και ενδεχομένως να είναι μια ρεαλιστική εναλλακτική(;) αντί για το επιπλέον έξοδο αγοράς νέου ζεύγους που "ματσάρει". 2) Θυμάμαι τα παλιά τα χρόνια που τα μέσα ήταν λιγότερα και τα parts δεν ταιριάζανε πάντα μεταξύ τους, αρκετός κόσμος για να συγκεντρώσει το airflow στο ψυγείο αλλά και για να μειώσει το φαινόμενο της "σειρήνας" έκλεινε τα κενά αυτά με ταινία. Είναι λύση σε επίπεδο "πατέντας" ή χάνεις από κάπου αλλού; Προφανώς το ιδανικό θα ήταν να είχε μεριμνήσει ο κατασκευαστής. Και πάλι ένα μπράβο πάντως για το review και εύχομαι με το καλό και στο youtube!
  5. Παλιότερα θυμάμαι ότι κυκλοφορούσαν αυτοκόλλητα γράμματα(ή χαλκομανίες) για τα πληκτρολόγια χωρίς ελληνικούς χαρακτήρες. Μπορείς να τσεκάρεις και αυτή τη λύση και ν'αγοράσεις το keyboard της προτίμησής σου. Μια αναζήτηση για "διαφανα αυτοκολλητα με ελληνικους χαρακτηρες" θα σου δώσει νομίζω αρκετές απαντήσεις.
  6. paravatis

    #labxmas2014 day 4 gift 7

    Το hack με όνομα Spacewar!
  7. paravatis

    Sony: Αναβάλλει την προβολή της ταινίας «The Interview»

    Τ
  8. paravatis

    Η νέα ultra-WQHD κυρτή οθόνη της Samsung

    Σε 16:9 παντω που δοκιμασα μια που φε
  9. paravatis

    Καταφθάνει το νέο UMX1 Plus Mini-ITX Case από την Cooltek

    Σε κανέναν δε φαινεται στενάχω
  10. paravatis

    Η Microsoft διαθέτει preview του Skype Translator app

    Θυμίζει λίγο ένα φωνογ
  11. paravatis

    TfA Tickets app: Δυνατότητα πληρωμής του εισιτηρίου σας από το smartphone

    Εγώ πάντως δεν μπο
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.