Jump to content

Agony

Members
  • Posts

    43
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Agony's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Agony

    Intel SSD

    Σας ευχαριστώ για την βοήθεια θα το κοιτάξω σήμερα το βραδυ. Σκέφτομαι να βάλω έναν ssd σε netbook με atom τον 80g postvile από ότι είδα έχει ICHI7 κοντρόλερ λέτε να δω διαφορα σε σχέση με τον σκληρό του netbook η είναι πεταμένα λεφτά? Γιατί στον Netbook με τον Q9100 είδα τεραστια διαφορα
  2. Agony

    Intel SSD

    Είμαι και λίγο άσχετος μπορείς να μου εξηγήσεις πως βλέπω αν έχω intel η microsoft drivers στον ICHI9 κοντρόλερ μου? Και αν έχω intel μπορείς να μου δώσεις το link για τις microsoft ?
  3. Agony

    Intel SSD

    Καλησπέρα έχω τον postvile 160g σε windows 7 ultimate τον έκανα firmware update για το trim suport και επίσης έκλεισα από τα options του το defrag schedule, πρέπει να απενεργοποιήσω και το ( alow files on this drive to have contents indexed in adition to file properties ) ? επίσης ok έκανα την το firmware το trim το ενεργοποιώ εγώ κάνω κάτι? η είναι από μονο του enable ? Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά
  4. Agony

    Intel SSD

    Σε ευχαριστώ Eddi , και κάτι ακόμα όταν λες πέφτουν οι επιδόσεις εννοείς dld μετά από 2 χρονια θα έχω 10 mb λιγότερα σε speed από τα 250 που είναι τώρα? Offtopic : έναν SSD για Netbook d250 πολύ οικονομικό ?
  5. Agony

    Intel SSD

    Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. τον δίσκο τον έχω κάνα μηνα , υποθέτω ότι πρέπει να του κάνω update? Αν δεν του κάνω και τον αφήσω έτσι θα χαλάσει μετά από καιρό χωρίς το trim που λέτε όλοι? Δεν θεωρούμε αποχυμωτής ώστε να στίβο και το παραμικρό mb από τον ssd οποτε αν δεν τίθεται θέμα μελλοντικής ζημιας θα μπορούσα να τον αφήσω έτσι?
  6. Agony

    Intel SSD

    Μια ερώτηση προφανώς χαζή για εσάς, απλά δεν είμαι γνωστης του θέματος. Κάνοντας Firmware update χάνω και τα data από τον intel ssd postvile 160gb ?
  7. Agony

    The nVidia ForceWare Driver Thread

    Aporia gia thn Geforrce FX 5200 eiparxoun Vista Drivers? giati katevasa tous neous kai leei oti upostirizoun apo seira 6 kai panw
  8. Agony

    The nVidia ForceWare Driver Thread

    8800 GTX Vista New Beta drivers arive 100.64
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.