Jump to content

Viper-kt

Premium Members
  • Posts

    291
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Viper-kt

  1. Viper-kt

    Cubot S168 ή αλλιώς το smartphone των 70€

    Εβγαλαν update που αναφε
  2. Viper-kt

    Nexus 4

    Δηλαδη, το forward2me χρεωνει 30 λιρες (~35 ευρω) για να το στειλει και το Yasatrans μονο 5 ευρω για παραλαβη απο την αποθηκη τους?
  3. Viper-kt

    Tablet PC's

    Και το K800 (το εχω ακομα στο συρταρι) εχει αλλα δεν ειναι το ιδιο Αληθεια, ποιο tablet πηρες? Για δωσε link να το δουμε.
  4. Viper-kt

    Tablet PC's

    Το τι περιμενες το εννουσα απο την αποψη οτι τα 50 ευρω ειναι ενα πολυ χαμηλο ποσο για tablet. Οθονη, cpu, ram και χιλια δυο αλλα που εχει το tablet, δεν γινεται να σου κοστιζει 50 ευρω. ή μαλλον γινεται, αλλα εχεις τα αποτελεσματα που ανεφερες. Στο GPS, το 35αρι ευρω (πολυ χαμηλη τιμη δηλαδη) για κινεζικο ακουγεται λογικο. Αλλα στα tablet οχι. Ουτε στα κινητα. Τελος παντων, συγνωμη αν σε προσεβαλα, δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου
  5. Viper-kt

    Tablet PC's

    Σε βλεπω επιθετικο χωρις λογο. Αναφερεις οτι εχεις προβληματα σε ενα tablet των 50 ευρω και αμεσως βγαζεις ολα τα κινεζικα αχρηστα. Να παρω δηλαδη και εγω μια καρτα AMD των 50 ευρω και επειδη δεν παιζει Crysis 3, να βγαλω ολες τις AMD καρτες αχρηστες. ή να παρω το Samsung των 70 ευρω που δεν φορτωνει ουτε το tetris και να βγαλω ολα τα Samsung αχρηστα. Οτι πληρωνεις παιρνεις, ισχυει και στα κινεζικα. Παμε παρακατω. To Nexus 7, ειναι 7" με 1 GB ram. Εγω μιλησα για 10,1" με 2GB ram. Υπαρχει διαφορα οπως και να το κανουμε. Και μην συγκρινεις τιμες GPS με tablet. Διαφορετικη κατηγορια και τεχνολογια.
  6. Viper-kt

    Tablet PC's

    Με 170 ευρω πλεον παιρνεις Quad με 2GB RAM και ips οθονη. Μην συγκρινεις τα tablet του κιλου (απορω με 50 ευρω που εδωσες τι περιμενες να εχεις?) με τα καλα Κινεζικα tablet ανω των 150 ευρω. Βεβαια εχουν και αυτα τα θεματακια τους, αλλα καμια σχεση με τα προβληματα που αναφερεις.
  7. Viper-kt

    Tablet PC's

    Κατι τετοιο? Γραφει οτι εχει GPS αλλα δεν εχει κυκλοφορησει ακομα για να ξερουμε λεπτομερειες. Επισης βγαινει και με 1900x1200 αναλυση. Blog - the pipo M7 PRO with1920X1200 8.9 resolution inch screen released |ChinaPadMall
  8. Viper-kt

    Tablet PC's

    Κινεζικο και GPS δεν πανε μαζι. Μονο τα hyundai Τ10 και Τ7 εχουν GPS αλλα σε πολλα κομματια δεν λειτουργει και θελει ψαξιμο για να δουλεψει, με οχι και τοσο καλα αποτελεσματα.
  9. Viper-kt

    Tablet PC's

    Νομιζω πως το Firewire, δεν εχει GPS. Το εχεις ψαξει?
  10. Viper-kt

    Android Mobiles Thread

    Παρε ενα backup τα αρχεια σου. Πηγαινε στις ρυθμισεις και κανε φορματ την εσωτερικη μνημη του κινητου. Μετα κανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Οταν θα ανοιξει παλι το κινητο, κατεβαζεις το SEUS. Θα σου πει οτι εχεις την τελευταια εκδοση και αν θελεις να κανεις επανεγκατασταση. Θα διαλεξεις επανεγκατασταση (θα κατεβασει ενα μεγαλο αρχειο, πανω απο 300ΜΒ). Αν σε ρωτησει αν θελεις να κρατησεις παλιες ρυθμισεις, θα διαλεξεις οχι. Με αυτο τον τροπο θα περασεις καθαρα την ICS (και οχι απλα update οπως εκανες με το PC Companion). Lags-resets κτλ θα μειωθουν σε μεγαλο βαθμο. Αν δεν σε καλυψει, το επομενο βημα ειναι root και ξυλωμα εφαρμογων.
  11. Viper-kt

    Official Windows 7 Thread

    Ευχαριστω παιδια. Σε ετοιμο pc εχουν 50-60 ευρω διαφορα τα Premium με τα Pro, οποτε μαλλον θα προτιμησω τα δευτερα να εχω το κεφαλι μου ησυχο
  12. Viper-kt

    Official Windows 7 Thread

    Ως client θα λειτουργει. Server υπαρχει (Win server 2003). Τα υπολοιπα pc εχουν XP pro (με ελπιδα καποια στιγμη να ανανεωθουν και αυτα).
  13. Viper-kt

    Official Windows 7 Thread

    Να ρωτησω κατι ρε παιδες. Θελω να παρω ενα απλο pc (της ταξης των 400-500 ευρω) που θα μπει σε γραφειο και σε δικτυο με αλλους 4 υπολογιστες, με δικτυακους εκτυπωτες κτλ κτλ. Μου ειπαν να μην παρω Win 7 Home premium γιατι δεν τα πανε καλα με την δικτυωση (δεν ειναι καταλληλα για δικτυο) και να προτιμησω Win 7 Professional. Οντως ισχυει κατι τετοιο?
  14. Viper-kt

    Official Windows 7 Thread

    Οι συγκεκριμενοι codecs ειναι καλοι (τους ειχα βαλει στο laptop για δοκιμη) αλλα θα σου προτεινω μια πιο απλη λυση. Δοκιμασε Kmplayer και MPC-HC (Media Player Classic Home Cinema) που υποστηριζει και dxva.
  15. Viper-kt

    Official Windows 7 Thread

    Start και στο search γραψε winver και πατα enter:)
  16. Viper-kt

    Official Windows 7 Thread

    Διερευσε και το ISO απο την MS. Θα το βρειτε στο περιπτερο της γειτονια σας
  17. Viper-kt

    Official Windows 7 Thread

    Δοκιμασε απο amazon:)
  18. Viper-kt

    Official Windows 7 Thread

    Φιλε μου, απο χθες διαφορα site αναφερουν οτι η RTM ειναι η 6.1.7600.16385.win7_rtm.090713-1255. Η πηγη σου ειναι λιγο αργη
  19. Viper-kt

    Official Windows 7 Thread

    Η RTM κυκλοφορει εδω και μερες. Απλα δεν ειναι το γνησιο ISO απο την Microsoft και εχει τον boot loader της 16384. Το αν θα διαρευσει αυριο επισημο ISO, δεν το ξερω...
  20. Viper-kt

    Official Windows 7 Thread

    Αν δεν κανω λαθος, εχεις 30 μερες να τα ενεργοποιησεις αλλιως μετα κλειδωνουν.
  21. Viper-kt

    Official Windows 7 Thread

    Η 7100 ειναι RC οποτε μπορεις να παρεις κλειδι απο την MS νομιμα. Η 7264 ειναι μεν RC αλλα οδευει προς την RTM και δεν λειτουργουν τα κλειδια που δινει η MS. Σαν εκδοση, η 7264 ειναι πιο σταθερη και πιο γρηγορη απο την 7100.
  22. Viper-kt

    Official Windows 7 Thread

    Το Link που δινεις ειναι 3 μερες παλιο και στο τελος εχει Update: Please note that 7600.16384 may not be the final build.
  23. Viper-kt

    Official Windows 7 Thread

    Δεν υπαρχει λογος για αναβαθμιση τωρα. Περιμενε την τελικη RC (μεσα στον Απριλιο ακουγεται) ή μια και καλη οταν βγουν:yes4:
  24. Viper-kt

    Official Windows 7 Thread

    Fix Windows 7 Build 7057 Desktop.ini Opening on Every Reboot
  25. Viper-kt

    Official Windows 7 Thread

    Ωραιο Link:T: ΑΛλα μου φαινετα οτι το 16 ζηταει ο φιλος. Παντως του δωσαμε αρκετο υλικο. Δεν μπορει, κατι θα του κανει:clap:
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.