Jump to content

Qatara

Members
  • Posts

    12
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Qatara

  1. Qatara

    Δείξτε το κουτί σας...

    Μιας και ο Chrisnitro 2000 exei 136 μηνυματα αρα παλιος,(nice work btw Chris),καλως σε βρηκα...Ναι το κουτακι εχει βαφει απο μενα πριν περιπου εναμιση χρονο. Ωστοσο παρολο που ειχε ασταρωθει 2 φορεσ με τοσους καθαρισμους,βαλε βγαλε hardware ειναι εμφανη τα χτυπηματα και αρκετα ξεφλουδισματα(και το κουτακι γενικα δεν ειναι και τιποτα τρελο απο θεμα ποιοτητας)... Υπομονη για Cm stacker 830 αν και εκει θα γινει ποιο επισημη δουλεια με ηλεκτροστατικη αρκει να βρω κανα φουρνο,αν και μεχρι τωρα οσουσ εχω βρει και επικοινωνησει δεν αναλαμβανουν να βαψουν τοσο μικρεσ επιφανειεσ ... Εν αναμανη λοιπον. Ευχαριστω για το καλωσορισμα MaGiCman!(Tα πρωτα βηματα στα φορα ειναι παντα τα ποιο δυσκολα )
  2. Qatara

    Δείξτε το κουτί σας...

    Χαιρετω τον κοσμο του Thelab.gr Το κουτακι δεν ειναι τιποτα σπουδαιο(εν αναμονη CM Stacker 830 black ) Εδω το desk εδω οταν ανοιχθηκε μετα απο εναμιση χρονο WoWκαψιματος για να τον καθαρισω... Η σκονη δεν φαινεται αλλα εβγαζε ματι λολ O καθαρισμος ηταν οκ ωστοσο ειχα ορεξη για σπαταλη χρηματων και πεταξα τα φανακια+ψυκτρα τα αλλαξα με λιγοτερα db και αγορασα και την infinity. Πραγματικα η ψυκτρα αξιζει ολα τα λεφτα αλλα ειναι και huge!!!Ιδου η αποδειξη μια τελευταια απο αυτο το τρισαθλιο κουτι...(3 μερουλες μεχρι στακερ 830,i cant wait!!!)
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.