Jump to content

trib

Premium Members
  • Posts

    2.195
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    31

Review Comments posted by trib

  1. Η αλήθεια είναι ότι τα Windows 10 μπορείς να τα βρεις και φθηνότερα. Εκτός αν υπάρχει κάποιος περιορισμός από τη Shuttle. 

     

    Σε κάθε περίπτωση εκεί στον επίλογο που αναφέρεις τις χρήσεις του μηχανήματος, λόγω του ότι αυτά τα συστήματα είναι παρεξηγημένα, λίγος κόσμος γνωρίζει ότι ένα τέτοιο PC καλύπτει ουσιαστικά τα πάντα σε καθημερινή βάση εκτός από gaming. Που αν μιλάμε για τον 8700 με την UHD 630, κάτι θα παίξεις. 

     

    Έχουμε στη δουλειά κάποια παρόμοια της HP και πραγματικά με έχουν αφήσει με ανοιχτό το στόμα. 

    • Like 1
  2. 1 hour ago, gaig said:

    Αν δεν κανω λαθος, υπηρξε περιοδος μεταβασης 1-2 ετη, αλλα ολοι ασχοληθηκαν 1-2 μερες πριν την καταληκτικη ημερομηνια.

     

    Ναι, και περισσότερα μη σου πω. Απλά όλοι κινητοποιήθηκαν όταν άκουσαν ότι θα "κλείσουν" τα αναλογικά για πάντα. Τρομοκρατία στους δρόμους για το αγαπημένο κουτί της χώρας :D

     

    Μάλιστα, η αλλαγή έγινε το 2014 αλλά επειδή ο κόσμος δεν ήταν εκπαιδευμένος στο θέμα της ψηφιακής τηλεόρασης, αγόραζε τηλεοράσεις που ναι μεν είχαν ψηφιακό δέκτη, αλλά υποστήριζε MPEG-2. Η DIGEA αφού "έκλεισαν" τα αναλογικά, πέρασε σε MPEG-4. 

     

    Άγαρμπα εννοώ, ότι τα διαφημιστικά σποτ της DIGEA ήρθαν λίγο καθυστερημένα και ο απλός κοσμάκης δεν καταλαβαίνε πως γίνεται η "ψηφιακή" τηλεόραση να μην "πιάνει" τίποτα και τι είναι το MPEG-4.

  3. Αναλυτικό και επίκαιρο review, αν και έχουμε περιθώριο έως και το 2022 σαν χώρα. Η αλλαγή δεν θα γίνει άγαρμπα όπως με το αναλογικό που έβλεπες πανικόβλητο κόσμο να αγοράζει "μηχανάκια" να βλέπει τηλεόραση. Μέχρι και στη λαική είχαν βγάλει ψηφιακούς δέκτες. 

     

    Να συμπληρώσω πάντως, πως το 2016 σχεδόν όλες οι premium σειρές τηλεοράσεων είχαν ήδη DVB-T2 (Samsung, Sony, LG, Panasonic). 

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.