Jump to content

BitE

Members
  • Posts

    23
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by BitE

  1. BitE

    Επιδιόρθωση μιας Samsung TFT οθόνης

    Εντάξει και εμένα είχε φτάσει σε σημείο να κάνει 1ώρα+ να ανοίξει και δεν έμπαινα στον κόπο.. Τελικά έμεινα 1 σ/κ χωρίς οθόνη και την πήγα στα qbielabs :dance3:
  2. BitE

    Επιδιόρθωση μιας Samsung TFT οθόνης

    Χαλαρά σού 'ρχεται...
  3. BitE

    Επιδιόρθωση μιας Samsung TFT οθόνης

    Τούμπανη έγινε η σαπιοοθονούλα μου ... :clap: H extended director's cut έκδοση του video δεν θα ανέβει τελικα?
  4. BitE

    Official Windows 7 Thread

    Βασικά οι drivers των windows updates αναγνωρίζουν την κάρτα σου με το ακριβές της όνομα/μοντέλο, πχ εμένα πρίν έγραφε 3800series και μετά 3850κτλ.
  5. BitE

    Official Windows 7 Thread

    Οκ έκανα ριστάρτ το ρούτερ και είμαι όλα παίζουν οκ τώρα Θενξ για τη βοήθεια.
  6. BitE

    Official Windows 7 Thread

    Χαχα, ναι οκ, η forthnet είναι χάλια κτλ. αλλά μέχρι πριν 2 μέρες που ήμουνα σε xp δέν είχα τόσο τραγικό πρόβλημα και όχι σε όλα τα site και συγκεκριμένα απο την nvidia που κατεβάζεις κατευθείαν απο forthnet έπιανα full ταχύτητα χωρίς download managers, ενώ τώρα και απο εκεί με 20 κατεβάζω, οπότε κάτι άλλο παίζει. Νά και ένα speedtest:
  7. BitE

    Official Windows 7 Thread

    'Εχει κανείς πρόβλημα με ταχύτητες download; Έχω το 7600build x64 και οι ταχύτητες παίζουν απο 20 εώς 50kb/s σε όλα τα site! Btw έχω forthnet και συγχρονίζω στα 16k down/1k up.
  8. BitE

    Official Windows 7 Thread

    Ναί εγώ, αν και τρέχει κανονικά, δε μπορώ να το κάνω να τρέξει με vsync off από τους drivers της nvidia και όταν προσπάθησα να παίξω στο garena είχα πολλά spikes στα fps και σε γενικές γραμμές 15-20 λιγότερα fps απ' ότι στα xp που είναι σταθερά στα 64fps που κλειδώνει το warcraft3. Πάντως άν δε μπορείς καν να το τρέξεις, δοκίμασε να περάσεις πρώτα το 1.22a full patch.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.