Jump to content

BitE

Members
  • Posts

    23
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by BitE

  1. Τα ίδια έκανε και η Samsung T200HD μου.. τώρα που και που το βλέπω και στην Samsung BF740 να αργεί... αλλα λόγο που δεν το κατέχω με τα ηλεκτρονικά, δεν θέλω να μπλέξω και να την κάψω την οθονούλα :p

    Εντάξει και εμένα είχε φτάσει σε σημείο να κάνει 1ώρα+ να ανοίξει και δεν έμπαινα στον κόπο.. Τελικά έμεινα 1 σ/κ χωρίς οθόνη και την πήγα στα qbielabs :dance3:

  2. Μόλις τέλειωσα με φρέσκια εγκατάσταση 7 64bit Pro. Άλλη φάση... :dance3:

    Νούμερα από το raid αύριο... επίσης δεν παίζει η xonar dx και είδα πως η asus δεν δίνει ακόμα για τα rtm driver:wall:

    Επίσης έβαλα τους catalyst 9.9 και το windows update επιμένει πως πρέπει να βάλω drivers για την ati μου! :fun:

    Βασικά οι drivers των windows updates αναγνωρίζουν την κάρτα σου με το ακριβές της όνομα/μοντέλο, πχ εμένα πρίν έγραφε 3800series και μετά 3850κτλ.

  3. Χαχα, ναι οκ, η forthnet είναι χάλια κτλ. αλλά μέχρι πριν 2 μέρες που ήμουνα σε xp δέν είχα τόσο τραγικό πρόβλημα και όχι σε όλα τα site και συγκεκριμένα απο την nvidia που κατεβάζεις κατευθείαν απο forthnet έπιανα full ταχύτητα χωρίς download managers, ενώ τώρα και απο εκεί με 20 κατεβάζω, οπότε κάτι άλλο παίζει.

    Νά και ένα speedtest:

    566071738.png

  4. Εχει κανεις προβλημα με το warcraft 3?

    Ναί εγώ, αν και τρέχει κανονικά, δε μπορώ να το κάνω να τρέξει με vsync off από τους drivers της nvidia και όταν προσπάθησα να παίξω στο garena είχα πολλά spikes στα fps και σε γενικές γραμμές 15-20 λιγότερα fps απ' ότι στα xp που είναι σταθερά στα 64fps που κλειδώνει το warcraft3.

    Πάντως άν δε μπορείς καν να το τρέξεις, δοκίμασε να περάσεις πρώτα το 1.22a full patch.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.