Jump to content

JupiTer

Members
  • Posts

    15
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About JupiTer

  • Γενέθλια 17/06/1983

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Στους πέντε δρόμους

JupiTer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Δε λέω ότι κουράζει, λέω ότι δεν είναι εύκολο στην ανάγνωση. το φόντο του μηνύματος είναι το ίδιο με το φόντο του προφίλ αυτού που ποστάρει κ είναι δύσκολο να το ξεχωρίσεις με την πρώτη ματιά. Όσο για τις ειδήσεις, δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα αν κάποιος αναδημοσιεύει κάτι κ να αναφέρει κ την πηγή. Δεν είναι μεγάλος κόπος για έναν mod να δει το θέμα κ να ελέγξει για την ορθότητα του άρθρου μέσω του συνδέσμου της πηγής που πιστεύω ότι πρέπει να αναφέρεται, αφού μιλάμε για αναδημοσίευση κ όχι για προσωπικό ρεπορτάζ κάποιου μέλους. Οι mods αn κάνουν πιο σχολαστικό έλεγχο για off topic, δε θα μεγαλώνουν τόσο πολύ κάποια θέματα χωρίς λόγο.
  2. Σήμερα έγινα μέλος. Αυτά που δεν μου άρεσαν είναι τα εξής κ δεν ξέρω κ αν τα έχει αναφέρει κ άλλος. 1.Tο χρώμα που παίζει στα thread είναι λίγο δύσκολο. Τι εννοώ είναι ότι δε βοηθάει στην ανάγνωση των μηνυμάτων αυτή η εναλλαγή σε κάθε μνμ κ επίσης δε βοηθάει το χρώμα των κουμπιών γιατί είναι όμοιο με τα υπόλοιπα κ έτσι πρέπει να ψάχνεις λίγο μέχρι να βρεις το κουμπί που θέλεις. 2.Kάποια thread έχουν μεγαλώσει τόσο πολύ(όπως αυτό) κ έτσι είναι δύσκολο για κάποιον να τα διαβάσει. Πρέπει να παρεμβαίνουν οι mods κ να τα χωρίζουν. 3.Mε χάλασε λίγο το γεγονός ότι δεν μπορώ να βάλω avatar απ την πρώτη στιγμή. 4.Tο quote θα προτιμούσα να έχει άλλο χρώμα κ πιο έντονα αναγνωριστικά για να φαίνεται πιο εύκολα. Σε πολλά θέματα που μπήκα έτρωγα ώρα μέχρι να καταλάβω που είναι το quote k που η απάντηση. 5.Uα το ήθελα πολύ να υπάρχει η δυνατότητα να δημοσιεύουν ειδήσεις κ τα απλά μέλη. 6.H εκλογή mod με ψηφοφορία που προαναφέρθηκε, δεν είναι σωστό να γίνει γιατί μπορεί κάποιος να μαζέψει τους φίλους του να τον ψηφίσουν κ να γίνει mod χωρίς να το αξίζει. Όλα αυτά δεν ξέρω αν έχουν αναφερθεί ήδη, αλλά λόγο του μεγέθους είναι δύσκολο για κάποιον να διαβάσει το συγκεκριμένο thread. Σαφώς κ οι προτάσεις είναι φιλικές κ δεν προσπαθώ να το παίξω forum master. Φιλικά JupiTer
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.