Jump to content

messinios

Members
  • Posts

    33
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by messinios

  1. messinios

    Αγορά Απάτη απο μέλος

    Δυστιχώς δεν ημουν παρων διοτι δεν πήρα κλητευση και ειχα ξεχαση την ημερομηνια και δεν ξερω αν ήταν παρων. Πάντος αν τον δικάσουν και αλλη μια φορά απο τους τοσους εξαπατημενους σιγουρα θα παει μεσα. Η αρχη έγινε και τον ξέρουν τωρα , δεν ειναι οπως εγω που ψαχναμε να τον βρούμε.
  2. messinios

    Αγορά Απάτη απο μέλος

    Πρός ενημέρωση όλον. Η δίκη έγεινε στην Καλαμάτα και ο "κυριος" πήρε 6 μήνες φυλάκιση για απάτη κατα εξακολούθηση. Καλή συνέχεια σε όσους έχουν δικαστικό αγώνα ακόμα μαζί του και....ΠΡΟΣΟΧΗ στα λαμόγια.
  3. messinios

    Αγορά Απάτη απο μέλος

    η δίκη δυστιχώς για μια φορά ακόμη αναβλήθηκε λόγω ωραρίου. Στεναχωριέμαι βέβαια πολύ που διαβάζω ακόμα ότι υπάρουν κάποιοι που ακόμα την πατάνε όπως εμείς πριν κάποια χρόνια ....παρότι το δημοσιοποιήσαμε. Χαίρομαι που κατα κάποιον τρόπο τα υπόλοιπα παιδιά ξέμπλεξαν απο την σοβαρότατη υπόθεση που τους είχε μπλέξει.
  4. messinios

    Αγορά Απάτη απο μέλος

    Είναι η δευτερη φορά που αναβάλετε η δίκη και μάλιστα για τον ιδιο λόγο. Και οι δύο αναβολές έγιναν λόγο ωραρίου. Την πρώτη φορά ήταν παρών η δικηγόρος του ενω αυτήν την φορά δεν νομίζω να ήταν, Το κακό ότι ένας φίλος ιδιο-παθόν για δεύτερη φορά είχε την δικηγόρο του εκεί και απο ότι μου είπα η ιδια κουράστηκε με την υπόθεση.
  5. messinios

    Αγορά Απάτη απο μέλος

    Αναβλήθηκε για της 14-5-2012!!! Αν και το "ενδιαφέρων" ήταν μεγάλο.
  6. messinios

    Αγορά Απάτη απο μέλος

    αν ειναι να παρευρεθεί κάποιος ας μου στείλει pm να του δώσω τηλέφωνο να συνεννοηθούμε.
  7. messinios

    Αγορά Απάτη απο μέλος

    Τελικά την Δευτέρα είναι η δίκη στην Καλαμάτα!! Αν κάποιος ακόμα θέλει να παρευρεθεί θα ήθελα να μου στείλει ένα μήνυμα.
  8. messinios

    Αγορά Απάτη απο μέλος

    Οι ημέρες περνάνε και η μέρα της δίκης είναι πολύ κοντά. Θα ηθελα να ξέρω και να υπάρξει μια άμεση επικοινωνία ποιοί θα είναι παρόν στην δίκη 30-5-2011!!
  9. messinios

    Αγορά Απάτη απο μέλος

    Μα.... τον έχουν είδη βρεί και είναι γνωστός πλέον για την δικαιοσύνη. Το θέμα είναι να παρευρεθεί στην δίκη για να δικαστεί. Περιμένω νεα απο όλους σας για το ποιοι πρόκειται να έρθετε στην Καλαμάτα.
  10. messinios

    Αγορά Απάτη απο μέλος

    Αν θες να βοηθήσεις για να κλείσει αυτή ή υπόθεση κάποια στιγμή καλό είναι να παραστής στη δίκη με την απόδειξη κατάθεσης όπου γράφει το ονομά του.Φυσικά μιλάμε για το ίδιο άτομο... ΣΩΣΤΑ;;; Δεν μπορεί κάποιος σε μία κοινότητα να εξαπατά συνέχεια με τέτοιο τρόπο συνανθρώπους μας και να μην κάνουμε κάτι. Εχω πεί και πάλι όταν ξεκίνησα το θέμα ότι δεν είναι μόνο θέμα χρημάτων αλλά θέμα ανθρωπιάς και συνείδησης. Εμείς οι υπόλοιποι γιατί να εργαζόμαστε για να ζήσουμε και άλλος να κλέβει και να ζει εις βάρος μας; Βρεθείτε 2-3-4 μαζί με ένα αυτοκίνητο και ελάτε στην δίκη,με το να λέμε που να τρέχω εγώ ,που να πάω τώρα....δεν καταφέρνουμε κάτι σε αυτήν την κοινωνία. Ευχαριστώ και θα χαρώ πάρα πολύ να σας δω στην δίκη.
  11. messinios

    Αγορά Απάτη απο μέλος

    καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να ξέρω ποιοί είναι διατεθειμένοι να έρθουν στην δίκη και τι κινήσεις έχουν κατά νου να κάνουμε για την υπόθεση.
  12. messinios

    Αγορά Απάτη απο μέλος

    Λοιπόν η δίκη είναι στις 30-5-11 στην Καλαμάτα. Ελπίζω αυτην την φορά να γίνει και να μην ζητήσει αναβολή. Η κατηγορία εναντίων του είναι : Απάτη κατά εξακολούθηση. Για όσους γνωρίζουν νομικά μπορεί να καταλάβουν και να μας εξηγήσουν κιόλας τι ακριβώς συμβαίνει. Θα παρακαλούσα όλους όσους μας έχει εξαπατήσει να μπορέσουμε να βρεθούμε και να είμαστε παρόν στο δικαστήριο για να τελειώνουμε με αυτόν τον "κύριο". Είμαι διαθέσιμος προς όλους με ένα pm και τηλέφωνο. Ευχαριστώ.
  13. messinios

    Αγορά Απάτη απο μέλος

    Χριστος Ανέστη. Αυριο το πρωι θα πάρω τηλεφωνο να μαθω ακριβως την ημερομηνια και θα δημιοσιευσω όπως θα έρθω και σε άμεση επαφή μαζί σου. Φίλος απο φορουμ που ημασταν μαζι στην δίκη θυμάται λοτι ελιναι στις 30-5-11,εγω έχω κολήσει στις 6-5. Αυριο θα σας πω.
  14. messinios

    Αγορά Απάτη απο μέλος

    Καλημέρα σας. Επανέρχομαι στο θέμα μας αφου πρώτα πρώτα ζητήσω μια μεγάλη συγνώμη για το μεγάλο διάστημα που χάθηκα από όλους εδω στο φορουμ αλλά και από τους ομοιοπαθούντες. Ο καιρός που θα γίνει η πρώτη δίκη εφτασε και θα γίνει στην Καλαμάτα αν θυμάμαι καλά στις 6-5-11 (θα το διασταυρώσω). Μέχρι τώρα έχουν γίνει πολλά εδω μέσα και διάβασα για νέες μηνύσεις και αγωγές. Μπορούμε λοιπόν όλοι μαζί να συνεννοηθούμε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.....έστω και αν καθυστέρησα να επανέλθω στο θέμα...απλά είχα τα δικά μου που με κράτησαν καιρό εκτός φορουμ. Όποιος θέλει να επικοινωνήσουμε μαζί ας στείλει πμ και θα τα πούμε άμεσα πλέον τηλεφωνικά. Ευχαριστώ.
  15. messinios

    Αγορά Απάτη απο μέλος

    katerinoula...δεν ζήτησα να μου δώσεις τίποτα απο τα παραπάνω ούτε εγω ούτε κάποιος άλλος εδω μέσα.Και ο συγκεκριμένως τύπος ή τύποι αν είναι παραπάνω δεν μας έδωσαν φυσικά τέτοια στοιχεία και γιαυτό άλλωστε όσον αφορά αυτόν που αναφέρομαι εγώ τον έχουν εντοπίσει και είμαστε στα δικαστήρια. Το αν μετά απο όλα αυτά έχουν αλλάξει πολλά στα forum και στις συναλλαγές μεταξύ μας;;; Ναι!!!
  16. messinios

    Αγορά Απάτη απο μέλος

    Είπαμε....μετα Χριστό Προφήτες ...... να σαι καλά. Και η διαφορά με την θεία στην λαϊκή ξέρεις πια είναι; Ότι και χαλασμένα χόρτα να σου δώσει και να σε στείλει δεν σου δίνει ούτε ονομ/μο ούτε τα υπόλοιπα στοιχεία της ,ενω εδώ.....
  17. messinios

    Αγορά Απάτη απο μέλος

    Δεν έχετε λοιπόν παρά να το κάνετε. Όταν ξεκίνησα εγώ την όλη ιστορία βρέθηκαν άλλοι δύο από άλλο forum οι οποίοι φυσικά έκαναν ακριβώς το ίδιο.Άρα είμαστε είδη τρεις......καλό είναι να γίνουμε παραπάνω.
  18. messinios

    Αγορά Απάτη απο μέλος

    Για σας και από εμένα.Διάβασα όλα όσα γράψει. Θα μπορούσα να πώ πολλά για όλα αυτά αλλά δεν είναι του παρόντος. Το σίγουρο είναι ότι.....Μετά Χριστό ...προφήτες. Μάλλον μιλάμε για το ίδιο άτομο διότι δρα με τον ίδιον τρόπο ακριβώς (πολύ θράσος) ή για σπείρα. Όταν δίνεις τραπεζικό λογαριασμό στην ουσία δίνεις και το ονομ/μο σου και τα υπόλοιπα στοιχεία σου. Το όνομα του γνωστού georarg που εγώ προσωπικά έχω κάνει μήνυση (αλλά έχει πάρει αναβολή) είναι Γεώργιος Αργ...... Εδώ βέβαια η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος δεν επενέβη ποτέ αν και είχα στείλει πολλά μηνύματα. Τι μπορείτε να κάνετε;;; Μήνυση κατά του συγκεκριμένου προσώπου ...αν ο τραπεζικός λογαριασμός σας βγάζει το ίδιο όνομα, αλλά ενημερώνοντας την αρμόδια αρχή ότι εκρεμεί εναντίων του δίκη στην Καλαμάτα και ότι έχει εντοπιστεί απο τις αρχές για να μην τον ψάχνουν άδικα και χάνουν χρόνο. Αφού βρεθούμε και άλλοι που πιστεύουμε σε κάποιες αξίες είναι πιο εύκολο να τον τιμωρήσουμε κιόλας στην δίκη που θα γίνει στις 5 Μαϊου 2011 στην Καλαμάτα.ότι θέλετε για απορίες παρακαλώ πμ. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και για τον χώρο σας.
  19. messinios

    Αγορά Απάτη απο μέλος

    Όπως έχω πει και παραπάνω η δίκη έχει αναβληθεί για τον Μάιο του 2011. Άρα δεν υπάρχει και κάτι νεότερο,απλά τότε ο "φίλος" δεν είχε εμφανιστεί και είχε φέρει δικηγόρο προφανώς για να πάρει μόνο ....αναβολή.
  20. messinios

    Αγορά Απάτη απο μέλος

    Η δίκη αναβλήθηκε για τον Μάιο 2011.......δυστυχώς. Οποιος θέλει παραπάνω απαντήσεις να στείλει pm. lechuck...... δώσε κάτι να επικοινωνήσω μαζί σου.
  21. messinios

    Αγορά Απάτη απο μέλος

    Φυσικά και είναι από Ελλάδα.Αθήνα-Αργυρούπολη
  22. messinios

    Αγορά Απάτη απο μέλος

    Το θέμα τελικά πήρε κανονικά τον δρόμο του.....στις 17/3/2010 ορίστηκε δικάσιμος (σήμερα πήρα την κλήση). Απλά το αναφέρω για ενημέρωση.
  23. messinios

    Αγορά Απάτη απο μέλος

    βρέθηκαν τουλάχιστον δύο που εξαπατήθηκαν από το μέλος georarg. Θα ήθελα να τούς ευχαριστήσω και από εδώ.
  24. messinios

    Αγορά Απάτη απο μέλος

    στο link που σας παραθέτω είναι ολόκληρη η ιστορία. Το μέλος georarg που ηταν μέλος και στο παρόν φόρουμ έχει εξαπατήσει οικονομικά αρκετούς. Πουλούσε πράγματα και δεν τα έστελνε ποτέ με αποτέλεσμα να κερδίζει αρκετά χρήματα κλέβοντας κόσμο. αν κάνετε ένα search με το nik του θα δείτε κι εδώ. έχει γίνει μήνυση και η ασφάλεια ζητά μέσω εισαγγελέα πρόσθετη κατάθεση που θα γίνει σήμερα το βράδυ (με δικαίωμα αύριο) περισσότερους χρήστες που έχουν πέσει θύματα. Γιαυτό ζητώ και από εδώ μέλη που έχουν πέσει θύμα. πμ....... ευχαριστώ.
  25. messinios

    Αγορά Απάτη απο μέλος

    http://www.e-pcmag.gr/forum/index.php?showtopic=36139 παρακαλώ ανατρέξτε στην τελευταία σελίδα περιμένω πμ
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.