Jump to content

raven_g20

Premium Members
  • Posts

    1.652
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About raven_g20

  • Γενέθλια 06/07/1980

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Athens
  • Ενδιαφέροντα
    sports
  • Επάγγελμα
    Everything & Nothing

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

raven_g20's Achievements

  1. raven_g20

    Τι mp3 ακούτε αυτή τη στιγμή; v2.0 (MusicLab)

    Είχε κολλήσει στο μυαλό και δεν μπορούσα να το βρω πουθενά. Reddit to the rescue!
  2. raven_g20

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v8

    Χρόνια πολλά σε όλους. Ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος, με υγεία σε όλους και τις οικογένειές σας! Ότι επιθυμείτε και με πολλά δώρα και για τα "μεγάλα παιδιά"
  3. Τσίρκο "Medrano" και στην Ρόδο...όταν όλοι χαίρονταν με τις μεταγραφές εγώ ήμουν δύσπιστος. Κάτι βρώμαγε...30 πόντους με το καλημέρα? Και επειδή σίγουρα (έχουν ήδη) θα αρχίσουν δικαιολογίες τύπου είναι "κανούργια ομάδα" και ο "Ολυμπιακός είναι χρόνια μαζί" κτλ να υπενθυμίσω πως μεγααααααααααααλο ρόλο παίζει η μπασκετική αντίληψη αλλά και ικανότητα. Δεν το έχω δεί ακόμα αυτό...μόνο από Σλούκα. Ανυπομονώ να δω πως θα αντιδράσει ο πρόεδρος. Έ ρε γλέντια...
  4. Μήπως δεν φαίνεται η δουλειά του γιατί δεν κάνει τίποτα? Εγώ απ' αυτό που βλέπω ειναι από κακός σουτέρ μέχρι κακός πασέρ. Αν είναι να παίζει αμ. χαφ, έχουμε και άλλους για "χαμαλοδουλειές" καλύτερους και δοκιμασμένους στην ομάδα. Πάντως θέλουμε δουλειά σαν ομάδα αρκετή. Ελπίζω ο Αιτόρ να επανέλθει και αυτός γρήγορα γιατί χρειαζόμαστε και πλει-μακερ. Όσον αφορά τον διαιτητή, όταν είσαι κακός τότε επηρεάζονται και οι 2 ομάδες από τις αποφάσεις σου. Όταν είναι μόνο μια τότε κάτι άλλο δεν πάει καλά. Γενικά θέμα διαιτησίας υπάρχει απ' όσο θυμάμαι να βλέπω μπάλα και πιθανόν δεν θα λυθεί ποτέ εκτός αν πέσει πελεκυς απο την κυβέρνηση σε συνδυασμό με Φιφα (τύπου Αγγλία - από μπαν σε Ευρωπαικά μέχρι εντός)...αν και πάλι με τα μυαλά που "κυβερνάνε" τα ντόπια ποδοσφαιρομπασκετο*insertsport* δρώμενα, δεν θα αλλάξει τίποτα.
  5. Δεν είπα ότι παίξαμε τέλεια. Αλλά η φάση της αποβολής, τα αμέτρητα ατιμωρητα φάουλ στον Ιωαννιδη (μιλάμε κάθε επαφή κ φάουλ), το μεγαλύτερο, για μένα, κάζο όταν έφευγε μόνος ο Μπερνάρ και αντί να αφήσει πλεονέκτημα (ειδικά όταν η μπάλα δεν έφυγε, ουσιαστικά, ποτέ από τη κατοχή μας) το σφύριξε! Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι δεν παίξαμε καλά. Μετά το γκολ μας αράξαμε κ παίζαμε τσουκου μπολ λες κ είχαμε την Λίβερπουλ απέναντι μας. Γενικά υπάρχουν κακοί παίχτες στην ομάδα που ακομα δεν κατάλαβα πως βρεθήκαν μέσα (βλ. Βιλενα) και η άμυνα μπάζει. Αλλά αυτό δεν είναι επουδενι ελαφρυντικός παράγων για να κάνει τα δικά του ο ρεφ. Όσο για τον Παοκ δεν με νοιάζει τι λένε. Εγώ κοιτώ την ομάδα μου κ τα δικά μας παιχνίδια.
  6. Κρατικό μυστικό είναι? Πόσταρε την βρε σι να την δούμε όλοι. Εκτός αν δεν θέλεις επειδή δεν είναι έτοιμη(?) ή για κάποιο άλλο λόγο.
  7. Έτσι εξηγείτε ο τόσος ντόρος από πλευράς ΑΕΚ για την διατησία 2 εβδομάδες πριν...καλή δουλειά κάνει ο γέρος. "The king is dead, all hail the King" και ο νοών νοείτω.
  8. raven_g20

    Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε 2.0 (TVLab)

    Ξενερα απόλυτη τα τελευταία επεισόδια από: Blacklist & Witcher. Τι σκ@τ@ ενα σωστό sendoff δεν ξέρουν να κάνουν? Φαινεται πως τα γράψαν με βιασύνη και δεν τους ενδιέφερε καν οι γνώμες των τηλεθεατών...Τι να πω...
  9. Ααα φάουλ... Δεν ήξερα ότι προηγουμενος ο κουλης είχε ευχηθεί νίκη του Ολυμπιακού. Έτσι εξηγούνται όλα. Πέραν της πλάκας, κρίμα. Πάρε ένα ταιμαουτ ρε Μπαρτζωκα... Φτιάξε ένα play με βεζε να το σηκώσεις... Κρίμα.
  10. Τρομερό μπάσκετ από ολυμπιακό και δεν είμαστε καν στο 3ο 10λεπτο ακόμα. Προβλέπω 15-20 πόντους διαφορά. Μακάρι να το σηκώσει!!
  11. raven_g20

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v8

    Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία, αγάπη και ειρήνη. Ότι επιθυμείτε και πάντα τα καλύτερα
  12. Ντε κ καλα, με το ζόρι να το πάρει ο κοντός ε? Ο ένας με χέρι ο άλλος με μουφα πέναλτι... Για να δούμε... Γαλλία vs Fifa...
  13. Εν τω μεταξύ τώρα συνειδητοποίησα ότι τα παιχνίδια δεν είναι free to watch...απόλυτη ξεφτίλα... Ντροπή τους κ πόσο δε τους τάχα μου ακέραιους κ σωστούς δημοσιογράφους που κάνουν ντόρο για μ@λ@κιες αλλά εδώ όλοι σιωπή... Ρε δεν γμ... Καλά κάνω κ έχω ετήσιο ipt με 40ε κ βλέπω αγγλική μετάδοση... Ουστ λαμογια...
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.