Jump to content

ELRICIOS

Premium Members
  • Posts

    54
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by ELRICIOS

  1. Εχει ελεχθει ιδιαιτερα σε αυτο το σημειο, βασει των αναφορων που ειχα απο τον προηγουμενο σε πολλους και διαφορους υπολογιστες που μπορεσα να εχω στην διαθεση μου.

     

    Το προγραμμα δεν μπορει να αγγιξει πεδια που να αφορουν booting address η οτιδηποτε αλλο που να σχετιζεται, αυτο εξαλλου μπορει να φανει και απο τα πεδια που ενεργει βασει του log file.

     

    Επειδη βλεπω οτι συγκεκριμενα εχεις το ιδιο προβλημα εσυ, θα με βοηθουσαν καποια στοιχεια για το συστημα σου.

     

    2600Κ

    Asus Maximus IV Extreme με το τελευταίο bios

    Gigabyte 270X Windforce

    840 Evo με το rapid mode στο magician ενεργοποιημένο (ίσως αυτό ?)

    win10 από upgrade win8 (αυθεντικά)

     

    αυτά μου έρχονται 

     

  2. Το thread με τα ανέκδοτα είναι παραδίπλα...

     

    Μην ανησυχείς και το Black Hole ήξερα που είναι αν ήθελα να κάνω αναφορά σε κάποιο ποστ. Προτιμώ να απαντώ στον ίδιο τόνο ειδικά στις κλάψες.

  3. Είναι και θέμα προσωπικότητας, καριέρας και όχι μόνο θέσης.

     

    Ειδικά σε θέμα προσωπικότητας και καριέρας ούτε που τον βλέπει ο Μπερμπάτωφ τον Καμπιάσο. Μόνο λόγω θέσης θα μπορούσες να πεις ότι είναι πιο πάνω λόγω του ότι τα παιχνίδια τα κερδίζουν τα γκόλ και τους θεατές το θέαμα. (και τα παγκόσμια τρόπαια οι άμυνες και οι ομάδες). Αλλά το έχασες μόνος σου το δίκιο σου.

     

    http://www.transfermarkt.com/esteban-cambiasso/erfolge/spieler/7520

     

    http://www.transfermarkt.com/dimitar-berbatov/erfolge/spieler/65

     

  4. Γιατί τόσο κλάμα για τον Χιόνη ? Ένας χαρακτήρας είναι που μπορεί να πέθανε, σιγά τα ωά.
    Εδώ τρώμε στη μάπα το goblin εδώ και πόσες σαιζόν (ψόφος κακός). Εδώ ξεφτιλίσανε την υπέρτατη Σέρσει.
    Εδώ ο άσπιλος παραλίγο να πεθάνει από κάτι cosplayers. Εδώ ο one true king έκανε την κόρη του BBQ και πάλι πέθανε(?).
    Και εμείς σπαζόμαστε για τον Χιόνη. Για ποιόν ? Τον Γιάννη τον Χιόνη. Τον Χιόνη.
     

  5. Το να γράφεις τα ίδια και να λοιδορείς μέρα νύχτα μια εταιρεία σε 2-3-4 forums ειλικρινά και χωρίς διάθεση για flame δεν καταλαβαίνω τι εξυπηρετεί.
    Ο καταναλωτής ψηφίζει "με τον παρά του". Οι εκστρατείες καψίματος των μαγισσών γυρνάνε μπούμερανγκ όπως ανακάλυψαν και οι sjw

  6. Τελικά το έσωσα. Με το repair menu των ίδιων των windows δεν γινόταν γιατί μια συνέπεια του φαινομένου που αναφέρει και ο atiman σχετικά με την αναγνώριση του HDD είναι και το ότι κλειδώνεσαι και έξω από το pc ακόμα και στο recovery καθώς δεν ταυτοποιούνται τα password των users :p

    Έφτιαξα ένα bootable usb, από εκεί έκανα refresh windows (μεγάλη μαγκιά δεν το είχα ξαναχρησιμοποιήσει) και ξαναμπήκα χωρίς να έχει χαθεί τίποτα, ουσιαστικά μόνο install τα διάφορα προγράμματα από πάνω πρέπει να κάνω. Αα και να στήσω backup plan αυτή τη φορά :p Ευχαριστώ τα παιδιά που ενδιαφέρθηκαν και βοήθησαν.

     

    @atiman, δεν βάζεις μια προειδοποίηση στο τίτλο μέχρι να το κοιτάξεις ?

  7. @atiman,

     

    Για την ακριβεια ξαναδοκιμασα και εβγαλε "INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE"

     

    Οπως επισης και "A required device isn't connected or can't be accessed - 0xc0000225"

     

     

    Το ίδιο και σε εμένα πριν λίγο και δεν είχα στήσει backup. Άλλος τρόπος να το σώσουμε ?

  8. Στο fakefb έχεις κάνει ενα απλό πρόγραμμα με javascript που ελέγχει αν ενα προφίλ εχει cover page, φίλους αρκετους και activity στο timeline τους. Αν δεν πληρη τις προδιαγραφές τις παραπάνω το χαρακτηρίζεις σαν FAKE. Δηλαδή κάνεις εναν έλεγχο που κάποιος με το μάτι θα μπορούσε να καταλάβει ( και φυσικά ενας κακόβουλος χρήστης θα έβαζε και προφίλ εικόνα, θα εκανε και εικονικά post, θα έβρισκε΄και φίλους). Παρόλα αυτά το χαρακτηρίζεις το fakefb Artificial Intelligent software!

     

     

    Να προσθέσω ότι τουλάχιστον σε μια προηγούμενη "version" που ισχύουν ακριβώς όσα λες, έβγαζε fake τα private profiles, γιατί φυσικά αν ο άλλος δεν θέλει να είναι χύμα το timeline του, εε κατά πάσα πιθανότητα είναι παιδεραστής και Taliban ταυτόχρονα :D

    • Like 1
  9. Εγώ ενεργοποιήθηκα πριν μερικές ημέρες με Wind (χαλάνδρι) και όταν είδα την ταχύτητα απλά δεν πίστευα τα μάτια μου. 4997 up / 49998 down. Μάλλον είμαι τυχερός που το dslam είναι στα 50 μέτρα..........

     

    Που περίπου στο Χαλάνδρι αυτά τα νούμερα ? O_O

    Εγώ κοντά Πλατεία Κέννεντυ και ούτε με κιάλι δεν τα βλέπω (wind)

  10. αναφερόμουν στον φίλο που έχει Unity (ELRICIOS)

    μα γιατί ? αν ήθελε η bliz θα το είχε κάνει nerf. Αλλά και πάλι με ένα Soj κατά πάσα πιθανότητα θα είμαι οκ. Θα το δοκιμάσω το σκ :hmm:

  11. Wardrobe - Community - Diablo III

    Skism btw ποσο καρτελα σου λεει cooldown reduction? Γιατι κατι δεν μου βγαινει στο δικο μου... Θα επρεπε να εχω 10(crimson)+7(shoulder)+12(helm)+15(fervor skill)+10(paragon points)=54 και εχω 44 και δεν ξερω γιατι. Δεν μετραει κατι...

    αν τα αθροίσω μου βγαίνει over 50%, η καρτέλα δείχνει 40,4 οπότε ή κάτι δεν παίρνει υπόψην του ή (πιο πιθανό) έχει diminishing returns

    Edit: ναι έχει :

    "The formula is basically CDR = 1 - ( (1- CDR1) * (1-CDR2) * (1-CDR3) ... ) where the CDR# things are the cooldown reduction values of your gear/skills as decimals."

  12. Όταν παίζουμε μαζί δεν κοιτάς να σηκώσεις κανένα vyr μόνος σου θυμάσαι να σου ανοίγει ο να μην πώ.

    Άσχετο ο Πέτρος έχει μαζέψει πολύ gear γιατί δεν είναι απλά τυχερός αλλά παίζει αρκετές ώρες. Ο skism εναντιθέτως κάθε 10 λεπτά σηκώνει legs και πράσινα παίξει δεν παίξει, σπάζομαι (χαριτολογώντας) να βλέπω το loot του skism όταν είναι μέσα.

    (Και απο σήμερα γκαντέμιασμα και δεν σηκώνει κανείς απο τους τρείς ούτε κίτρινα.)

    και εγώ σαγαπάω γουτσου γουτσου :p

  13. ΔΕΝ ΠΕΦΤΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΙΧΝΩ :wall:

    Άλλαξε spec και αν είναι δυνατόν και όπλο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα σου είναι το spec.

  14. Σαν να λέμε, ότι εάν πεινάσεις ή δεν έχεις έν κεραμυδι πανω από το κεφαλι σου θα φας τα βιβλία σου :)

    Σαν να λέμε αν μια ημι-χρεωκοπημένη χώρα μπορεί για Χ λόγους να παρέχει ικανοποιητικά μόνο το ένα απο τα 3 (άλλη συζήτηση αν θα έπρεπε ή όχι να τα παρέχει και τα 3 ή κανένα) ναι η μόρφωση είναι το σημαντικότερο. Τα υπόλοιπα ακολουθούν.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.