Jump to content

ELRICIOS

Premium Members
  • Posts

    54
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by ELRICIOS

  1. ELRICIOS

    Διαγωνισμός - 13 Χρόνια TheLab.gr

    Χρόνια πολλά στο TheLab Μας έμαθε πολλά πράγματα, μεγαλώσαμε και ετοιμαζόμαστε να γράψουμε και τους μούργους μας μέλη να μαθαίνουν από μικρά. Να είστε όλοι καλά.
  2. Δεν έχουμε με ποιον να μαλώσουμε πια. Αν δεν υπάρχει αντίπαλος τι να μαλώνεις, μόνος σου ? Εδώ κόψανε και την Ερμού και παραγγέλνουν χριστουγεννιάτικα από το internet πια.
  3. ELRICIOS

    Atiman Catalyst Uninstaller software

    Δεν νομίζω να το έχει καν η mb, αλλά παρόλα αυτά δεν είναι ενεργοποιημένο
  4. ELRICIOS

    Atiman Catalyst Uninstaller software

    2600Κ Asus Maximus IV Extreme με το τελευταίο bios Gigabyte 270X Windforce 840 Evo με το rapid mode στο magician ενεργοποιημένο (ίσως αυτό ?) win10 από upgrade win8 (αυθεντικά) αυτά μου έρχονται
  5. ELRICIOS

    Atiman Catalyst Uninstaller software

    INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE πάλι ?....... ελπίζω να μην χρειάζεται να κάνω όλη αυτή την διαδικασία πάλι...
  6. Μην ανησυχείς και το Black Hole ήξερα που είναι αν ήθελα να κάνω αναφορά σε κάποιο ποστ. Προτιμώ να απαντώ στον ίδιο τόνο ειδικά στις κλάψες.
  7. Ο βαζελάκος να δεις τι έχει πάρει με την κλάψα
  8. Ειδικά σε θέμα προσωπικότητας και καριέρας ούτε που τον βλέπει ο Μπερμπάτωφ τον Καμπιάσο. Μόνο λόγω θέσης θα μπορούσες να πεις ότι είναι πιο πάνω λόγω του ότι τα παιχνίδια τα κερδίζουν τα γκόλ και τους θεατές το θέαμα. (και τα παγκόσμια τρόπαια οι άμυνες και οι ομάδες). Αλλά το έχασες μόνος σου το δίκιο σου. http://www.transfermarkt.com/esteban-cambiasso/erfolge/spieler/7520 http://www.transfermarkt.com/dimitar-berbatov/erfolge/spieler/65
  9. ELRICIOS

    Game of Thrones - Spoilers μέχρι τρέχον επεισόδιο

    Γιατί τόσο κλάμα για τον Χιόνη ? Ένας χαρακτήρας είναι που μπορεί να πέθανε, σιγά τα ωά. Εδώ τρώμε στη μάπα το goblin εδώ και πόσες σαιζόν (ψόφος κακός). Εδώ ξεφτιλίσανε την υπέρτατη Σέρσει. Εδώ ο άσπιλος παραλίγο να πεθάνει από κάτι cosplayers. Εδώ ο one true king έκανε την κόρη του BBQ και πάλι πέθανε(?). Και εμείς σπαζόμαστε για τον Χιόνη. Για ποιόν ? Τον Γιάννη τον Χιόνη. Τον Χιόνη.
  10. ELRICIOS

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Το να γράφεις τα ίδια και να λοιδορείς μέρα νύχτα μια εταιρεία σε 2-3-4 forums ειλικρινά και χωρίς διάθεση για flame δεν καταλαβαίνω τι εξυπηρετεί. Ο καταναλωτής ψηφίζει "με τον παρά του". Οι εκστρατείες καψίματος των μαγισσών γυρνάνε μπούμερανγκ όπως ανακάλυψαν και οι sjw
  11. ELRICIOS

    Atiman Catalyst Uninstaller software

    Τελικά το έσωσα. Με το repair menu των ίδιων των windows δεν γινόταν γιατί μια συνέπεια του φαινομένου που αναφέρει και ο atiman σχετικά με την αναγνώριση του HDD είναι και το ότι κλειδώνεσαι και έξω από το pc ακόμα και στο recovery καθώς δεν ταυτοποιούνται τα password των users Έφτιαξα ένα bootable usb, από εκεί έκανα refresh windows (μεγάλη μαγκιά δεν το είχα ξαναχρησιμοποιήσει) και ξαναμπήκα χωρίς να έχει χαθεί τίποτα, ουσιαστικά μόνο install τα διάφορα προγράμματα από πάνω πρέπει να κάνω. Αα και να στήσω backup plan αυτή τη φορά Ευχαριστώ τα παιδιά που ενδιαφέρθηκαν και βοήθησαν. @atiman, δεν βάζεις μια προειδοποίηση στο τίτλο μέχρι να το κοιτάξεις ?
  12. ELRICIOS

    Atiman Catalyst Uninstaller software

    Το ίδιο και σε εμένα πριν λίγο και δεν είχα στήσει backup. Άλλος τρόπος να το σώσουμε ?
  13. ELRICIOS

    GreyOS - Το Free και Open Source Browser-based O/S

    Να προσθέσω ότι τουλάχιστον σε μια προηγούμενη "version" που ισχύουν ακριβώς όσα λες, έβγαζε fake τα private profiles, γιατί φυσικά αν ο άλλος δεν θέλει να είναι χύμα το timeline του, εε κατά πάσα πιθανότητα είναι παιδεραστής και Taliban ταυτόχρονα
  14. Που περίπου στο Χαλάνδρι αυτά τα νούμερα ? O_O Εγώ κοντά Πλατεία Κέννεντυ και ούτε με κιάλι δεν τα βλέπω (wind)
  15. ELRICIOS

    #labxmas2014 day 2 gift 3

    4 και εγώ
  16. Μπράβο και σας ευχαριστούμε !
  17. ELRICIOS

    Diablo 3

    μα γιατί ? αν ήθελε η bliz θα το είχε κάνει nerf. Αλλά και πάλι με ένα Soj κατά πάσα πιθανότητα θα είμαι οκ. Θα το δοκιμάσω το σκ
  18. ELRICIOS

    Diablo 3

    αν τα αθροίσω μου βγαίνει over 50%, η καρτέλα δείχνει 40,4 οπότε ή κάτι δεν παίρνει υπόψην του ή (πιο πιθανό) έχει diminishing returns Edit: ναι έχει : "The formula is basically CDR = 1 - ( (1- CDR1) * (1-CDR2) * (1-CDR3) ... ) where the CDR# things are the cooldown reduction values of your gear/skills as decimals."
  19. ELRICIOS

    Diablo 3

    SuperiorGene - Community - Diablo III αν και δεν έχω κάνει login για 4-5 μέρες. Του χω δώσει άδεια μέχρι το επόμενο patch δεν έχει και κανένα νόημα να λιώνω για λίγο καλύτερα stats. Τ6 solo άνετα όπως είναι.
  20. ELRICIOS

    Diablo 3

    και εγώ σαγαπάω γουτσου γουτσου
  21. ELRICIOS

    Diablo 3

    Άλλαξε spec και αν είναι δυνατόν και όπλο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα σου είναι το spec.
  22. ELRICIOS

    Diablo 3

    Skism#2447 αν δέχεστε κόσμο
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.