Jump to content

gtlunatic

Members
  • Posts

    11
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About gtlunatic

  • Γενέθλια 11/07/1977

gtlunatic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. gtlunatic

    espressακι κανεις; (CoffeeLab)

    Είδα μια νέα μεταλλική επαναγεμιζόμενη κάψουλα για illy μηχανές για όποιον θέλει να βάζει οτι καφέ θέλει! (στο skroutz πρέπει να ήταν)
  2. Θέλω να σκανάρω λεπτομερώς κείμενα με λογότυπα κυρίως ασπρόμαυρα και ήθελα να ρωτήσω ποιά τεχνολογία scanner θα συνιστούσατε CIS ή CCD ? Έχω βρεί τα παρακάτω μοντέλα: Canon CanoScan Lide 220 (CIS) Epson Perfection V37 (CCD)
  3. gtlunatic

    Καλύτερος εκτυπωτής για αντίγραφα

    Θεωρώ οτι ο δεύτερος που προτείνεις ο L550 ίσως ταιριάζει στις ανάγκες μου (γιατί δεν χρειάζομαι τόσα χρώματα) αλλά θα κοιτάξω και για laser απλά είναι δελεαστικό να έχεις και έγχρωμο και φθηνό σε μελάνι εκτυπωτή! Διάβασα όμως σε κάποιες κριτικές στο skroutz εδώ οτι ο L550 είναι αρκετά αργός και χωρίς καθόλου καλή εκτύπωση ενώ φαίνεται να έχει αρκετά ίδια χαρακτηριστικά με τον L850 (ο οποίος βέβαια είναι καλύτερος) αλλά και 200 ευρώ πιο ακριβός χωρίς να χρειάζομαι τόσα χρώματα. Θα μπορούσαν βέβαια αυτές οι κριτικές να είναι από άπειρους users. Θα σου στείλω σε pm μια σελίδα σαν παράδειγμα η οποία έχει και γραφικά και λογότυπα και αφού μπορείς να το φωτοαντιγράψεις και να το σκανάρεις θα είναι για μένα μια σημαντική βοήθεια!
  4. gtlunatic

    Καλύτερος εκτυπωτής για αντίγραφα

    Επίσης τι γνώμη έχετε για το παρακάτω πολυμηχάνημα με τεχνολογία precisioncore? EpSON WORKFORCE PRO WF-5620DWΉ να προτιμήσω την τεχνολογία micropiezo που αναφέρεται παραπάνω με επαναγεμιζόμενα δοχεία μελάνης?
  5. gtlunatic

    Καλύτερος εκτυπωτής για αντίγραφα

    Αυτοί οι Epson είναι τεχνολογίας piezo inkjet θα έχω καλύτερα αποτελέσματα σε κείμενα με γραφικά (όχι φωτογραφίες) από οτι με τους laser? Επίσης το scanner θα βγάζει αξιόπιστα πανομοιότυπα αντίγραφα?
  6. gtlunatic

    Καλύτερος εκτυπωτής για αντίγραφα

    Ευχαριστώ θα το ψάξω με τα dpi!
  7. gtlunatic

    Καλύτερος εκτυπωτής για αντίγραφα

    Προτιμώ το πολυμηχάνημα για να είναι αυτόματη η διαδικασία αλλή η αλήθεια είναι οτι έχω 2 laser printer και θα ήταν πιο οικονομικό να πάρω σκέτο scanner...αλλά και πάλι προτιμώ τη διαδικασία one-button.. υπάρχει κάποιο πολύ καλό πολυμηχάνημα με πολύ καλό ενσωματωμένο scanner? Το τελευταίο laser πολυμηχάνημα μου είναι ένα Samsung SCX-4623F με πολύ καλά αποτελέσματα εκτύπωσης αλλά προφανώς όχι κάλα αποτελέσματα scanner..
  8. gtlunatic

    Καλύτερος εκτυπωτής για αντίγραφα

    Πως?? Δεν μπορούμε να τυπώνουμε ευρώ? Άλλα μας έλεγαν πάλι και άλλα κάνουν Σοβαρά τώρα...οπότε θα χρειαστώ έναν καλό scanner ή ένα καλό πολυμηχάνημα με πολύ καλό scanner έχετε να προτείνετε κάποιο μοντέλο?
  9. Χρειάζομαι έναν εκτυπωτή για ακριβή αντίγραφα κειμένων δηλαδή να μη φαίνεται (σχεδόν) οτι έχει διαφορά από το πρωτότυπο. Οποιον εκτυπωτή και αν είχα εως τώρα laser,inkjet, πολυμηχάνημα έβγαζε ωραία αντίγραφα αλλά φαινόντουσαν ότι είναι αντίγραφα ενώ φυσικά στα ακριβά μηχανήματα φωτοτυπικών η διαφορά ήταν πάντα αισθητή προς το καλύτερο. Το budget που έχω είναι γύρω στα 500-600 ευρώ αν έχει κάποιος να προτείνει κάτι ευχαριστώ!
  10. gtlunatic

    espressακι κανεις; (CoffeeLab)

    Θεωρητικά είναι για απεριόριστες χρήσεις, πρακτικά στα 2 χρόνια ίσως χρειαστεί αλλαγή αλλά μέχρι τότε θα την έχω αποσβέσει "απεριόριστες" φορές :yes2:
  11. gtlunatic

    espressακι κανεις; (CoffeeLab)

    Όποιος θέλει μπορεί να δοκιμάσει και την επαναγεμιζόμενη συμβατή κάψουλα Nespresso οπου βάζεις οτι καφέ επιθυμείς και την ξαναχρησιμοποιείς απεριόριστα. Την πήρα από το i-home εδώ και 9 μήνες και δεν έχω αγοράσει ξανά κάψουλες :crazy_pilot:
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.