Jump to content

SyMpToM

Members
  • Posts

    2
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by SyMpToM

  1. SyMpToM

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Καλησπερίζω, σος ερωτηση για όποιον θυμάται: ζήτησα confirmation of employment letter απο την ΙΒΜ για χρήση από στρατολογία ελλάδος και στο confirmation letter αναγράφεται "ο ταδε εργαζόμενος με permanent address in bla bla, Athens has been employed in IBM since ..for unlimited period of time". Υπάρχει περίπτωση να στραβώσει το ελλάδα με το ότι η permanent address δεν είναι τσέχικη και να πει "ααα οχι εσυ δεν μενεις τσεχία"; Εγω θυμάμαι οτι παντα μας λένε οτι η permanent address ειναι της χώρας μας και η temporary είναι η εδώ... Γνωρίζει κανείς; Thanx!
  2. SyMpToM

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα, ήρθε και εδώ πρόταση από ΙΒΜ με 28000 καθαρά...το χω σκουπίσει 2-3 φορές το νήμα απο την αρχή και πρίν πάρω την μεγάλη απόφαση θέλω να ρωτήσω εαν έχει αλλάξει κάτι στις τιμές που λέγονται (οπότε και τα 28000) είναι επαρκή.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.