Jump to content

sakius

Members
  • Posts

    28
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by sakius

  1. sakius

    #labxmas2014 day 8 gift 13

    6 Αυγούστου 2012
  2. sakius

    Γρίφοι - The Ponos Thread

    Από το πολύ πάλεμα έχουμε μελανιάσει!!!
  3. sakius

    Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

    Ένας φίλος έκανε το εξής: Έκανε εγκατάσταση για να τρέχει το παιχνίδι απο το cd και στον λογαριαμό που έφτιαξε ξέχασε τον κοδικό του. Όταν πάει στην ΕΑ για υπενθίμιση του ζητάει να βάλει κατευθείαν καινούργιο κοδικό τον βάζει αλλά οταν πάει να συνδεθεί στο game , του ζητάει ξανά το σιριαλ του παιχνιδιού όπου όταν το βάζει , λέει οτι χρησιμοποιηται!!! Υπάρχει καμία λύση ή πρέπει να το ξαναγοράσει;
  4. sakius

    Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

    Ειλικρινά μακάρι να υπήρχε BAN για τέτοιους λόγους ή έστω ένας περιορισμός. Ορισμένες συμπεριφορές οδηγούν παίχτες να παίξουν ένα παιχνίδι ψιλοβρώμικο και αυτοί!
  5. sakius

    Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

    χαχαχαχα εχθές το έκανα έφαγα 3 δικούς μου έτσι και έναν αντίπαλο και ο λόγος που παίζω ακόμα recon είναι ότι είμαι ψιλοάσχετος με τέτοια παιχνίδια και ακόμα δεν θεωρώ ότι μπορώ να κρατήσω ένα αξιοπρεπές K/D ratio με άλλη κλάση. Έχω παίξει πολύ λίγο τις υπόλοιπες με μία τάση προς τον engineer !!! Άν μπορείτε κάντε ένα friend request να σας κεράσω κανένα dog tag
  6. sakius

    Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

    Άσε δεν είχα και κανέναν γνωστό μέσα και η περίπτωση που είχα πέσει ήταν λίγο χειρότερη οπότε δεν προλάβαινα να πεθαίνω!!!
  7. sakius

    Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

    Δες εδώ [ame]http://www.youtube.com/watch?v=KB6ZHmLC2v0[/ame]
  8. sakius

    Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

    Πως βγαίνεις όμως από πίσω τους όταν είσαι στην Laguna Alta ; Σκάβεις λαγούμι ή έρχεται ο Παλαιοκώστας με το ελικόπτερο και σε παίρνει?
  9. sakius

    Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

    Καλημέρα!!! Noobas και εγώ γενικότερα στον κόσμο των fps, και έχω καεί εντελώς!!! Όπως ήταν απολύτως φυσιολογικό ακολούθησα την τακτική recoon πρώτα να ξεκλειδώσω τίποτα και βλέπουμε μετά! Αυτό που παρατήρησα πάντως ήταν η τακτική όπως λέει και ενα φιλαράκι ότι ονομάζεται base rapeing. Σου έσπαζαν τα νεύρα δεν σε άφηναν να βγεις από την βάση σου, είχαν κλείσει και την έξοδο με 2 τανκς και από πάνω 10 άτομα μόλις έκανες spawn κατευθείαν έβλεπες τα ραδίκια ανάποδα.Οπότε αυτό πού έκανα άλλαξα ομάδα και πήγα με c4 και ανατίναζα τα τανκς!!! Το άσχημο είναι ότι συμβαίνει σε αρκετές πίστες και από μεγάλα levels παιχτών. Τέλειος τρόπος να ανέβεις γρήγορα αλλά χωρίς κανένα νόημα και δεν επιτρέπεις τον άλλον να παίξει.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.