Jump to content

skate

Premium Members
  • Posts

    288
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About skate

  • Γενέθλια 17/05/1991

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
  • Ενδιαφέροντα
    BmX, Graffiti, Exploring the Computer Network.....

skate's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. skate

    Satellite A10-S103 reset password

    έκανα βίδες το λάπτοπ, έβγαλα την εσωτερική μπαταρία και το άφησα ένα ολόκληρο βράδυ... αλλά η αλήθεια είναι ότι δέν πάτησα το power button... και τώρα το έχω ξανα μοντάρει.. αύριο θα το δοκιμάσω κ αυτό.... τι να κάνω... άλλη ιδέα?? υπάρχει κάποιος που να με βοηθήσει να βρώ ας πούμε το jumper για το cmos του bios?? :/
  2. skate

    Satellite A10-S103 reset password

    επίσης δοκίμασα να αφαιρέσω την μπαταρία για ένα βράδυ αλλά και πάλι τίποτα...
  3. Καλησπέρα σε όλους, έχω το εν λόγω λάπτοπ με κωδικό μοντέλου Model No. PSA10E-00KWY-GK και μητρική FHZSY1, και έχω ξεχάσει τον κωδικό μιάς και έχει περάσει καιρός από την τελευταία χρήση του.. το έχω ανοίξει τελείως και έφτασα στο σημείο να κρατάω την mobo στα χέρια μου.. πουθενά μα πουθενά δεν βρήκα χάλκινα και καμία μα καμία αναφορα πάνω στην mobo που να λέει J1,J2, CMOS,RESET τιποτα τιποτα τιποτα.... παραθέτω μέχρι και τα χαρακτηριστικά του απο την συγκεκριμένη σειρά laptop που βρήκα. download FRU manual
  4. προσωπικά θεωρώ πως μπορεί θέλοντας και μη έχει επηρεαστεί η εξέλιξη της πληροφορικής από την κρίση αλλά κακά τα ψέμματα είναι τόσο μπροστά που δέν έχει έχει ανάγκη και νόημα κυρίως.. κατ' εμέ να προχωρήσει κιάλλο (τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο τουλάχιστον..)
  5. skate

    Τι ψύξη έχετε στο κύριο PC σας;

    μπρρρρ... αεράκι... αν και το ψήνω άσχημα στο βραχυχρονο μέλλον όταν φτιάξω το νέο κουτί custom μου να του βάλω και υδρόψυξη!!:woot:
  6. skate

    Obsidian Series 800D

    ομορφο, ευχρηστο (οχι σε ολες τις περιπτωσεις και για ολους..) αλλα οπως ειπαν και οι προλαλησαντες.. τα ανεμιστηρακια... καπου το χαλανε το ολο κλιμα... ετσι οπως ειναι τοποθετημενα... αλλα.. καλο ειναι να δουμε και κανα review..
  7. skate

    Show your desktop

    νά και το δικό μουυυυυ :) :woot:
  8. skate

    Show your desktop

    ok( :laughing: ), poio polla thn allh fora, xD:jump: :p
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.