Jump to content

dubber

Premium Members
  • Posts

    4.725
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    10

Everything posted by dubber

  1. Νόμιζα μεταξύ μας μπορούσαμε να συνεννοηθούμε, τι να πω... Με το κόλπο που λες δεν ξέρω αν θα δουλέψει σαν Commander, μπορείς να το δοκιμάσεις. Θεωρητικά αυτό της Nikon δεν είναι κάτι το τόσο απλό καθώς (και πάλι θεωρητικά) είναι συγκεκριμένο ώστε να επιτρέπει τα IR
  2. Ho - Ho - Ho - Ho, Mary christmass Βάλε ταινία και βάρα 2-3 φλασιές. Πες μας μετά εντυπώσεις Θα βγάλει καπνό από την πρώτη φλασιά. Η ένταση φωτός είναι τόσο μεγάλη που αν βάλεις εμπόδιο μπροστά εγκλωβίζεται μια μεγάλη θερμότητα μέσα στο χώρο της λάμπας. Μου κάνει εντύπωση πως δεν σου πήγε το μυαλό ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο ούτε και μετά την 1η αναφορά μου.
  3. http://cgi.ebay.co.uk/Nikon-SG-3IR-IR-Panel-f-Built-in-Flash-f-SB-R200-D70_W0QQitemZ220470693654QQcmdZViewItemQQptZCamera_Flash_Accessories?hash=item335513cf16
  4. dubber

    Intel SSD

    GeorgeVasil αυτό εννοούσα. Το θεωρώ ανόητο να βασιζόμαστε σε αυτό.
  5. dubber

    Intel SSD

    Δηλαδή εγώ που έχω 6.3 να μην πάω σε SSD?
  6. dubber

    Intel SSD

    Μμμμμ... Και μιας και χώθηκες στην κουβέντα, για πρότεινε κι εσύ σε τι να πάω
  7. dubber

    Intel SSD

    To MLC δεν μας αρκεί δλδ ε? Thnx
  8. dubber

    Intel SSD

    Υπάρχει λόγος που δεν αναφέρθηκε καθόλου ο Mushkin?
  9. dubber

    Intel SSD

    Απλά μου κάνει εντύπωση καθώς το write του Vertex είναι σχεδόν 2πλάσιο.
  10. dubber

    Intel SSD

    2 Vertex όμως έναντι του 1 γρηγορότερου Intel?
  11. dubber

    Intel SSD

    Αυτό που λες δλδ είναι ότι η απόδοση θα είναι όντως αρκετά καλύτερη αλλά εγώ δεν θα την καταλαβαίνω. Άρα δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην πάω σε 2Χ SSD
  12. dubber

    Intel SSD

    Πέτρο, Ζάχο (και ΣΙΑ ) γιατί να μην πάω στον Vertex που έχει αρκετά καλύτερο Speed στο write? Είναι πλασματικό νούμερο? Επίσης, από τη στιγμή που δεν θεωρώ μπελά το Stripe, γιατί να μην πάω σε 2Χ ό,τι πάρω ώστε να 2πλασιάσω τα νούμερά μου προς το καλύτερο?
  13. dubber

    Intel SSD

    Είναι πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα που έκανες format. Αλλά από την άλλη, αν στην αίσθηση δεν καταλαβαίνεις διαφορά, τότε δεν με χαλάει. BTW, κοντά στα 400-450€ να πάρω 2 Vertex 60άρηδες?
  14. dubber

    Intel SSD

    Το θεωρείς νορμάλ εσύ αυτό ή το λες από την άποψη ότι και καλά έχουν την ίδια συμπεριφορά με τους μηχανικούς οι οποίοι "ζωντανεύουν" μετά από format? Να το θέσω αλλιώς, αν στους 10 μήνες δεν είχες κάνει format, θα είχε πέσει αισθητά η απόδοσή τους? Γιατί εγώ σε ένα Stripe με 4 μηχανικούς που έχω εδώ και πολύ καιρό, δεν έχω κάνει φορμάτ αλλά δεν βλέπω και πτώση επιδόσεων. Μην πάρεις κακοπροαίρετα τα παραπάνω, απλά σκέφτομαι να κάνω αγορά 2 SSD δίσκων για stripe για το λειτουργικό μου partition Και θεωρώ ότι έχεις αρκετή εμπειρία πάνω σε αυτό το θέμα (όπως και άλλοι όπως ο Πέτρος και η ChSin7 οπότε αν έχουν χρόνο ας απαντήσουν)
  15. dubber

    Δείξτε το κουτί σας...

    Βασικά "Δείξτε το κουτί σας" λέει ο τίτλος. Εκτός του ότι δεν έχεις κουτί, είσαι και σε λάθος θέμα. Πήγαινε στα προβλήματα.
  16. dubber

    Δείξτε το κουτί σας...

    Thnx, οι φωτογραφίες το αδικούν νομίζω. Μάνο εύκολο είναι, βοηθάει πού το Raven.
  17. dubber

    Δείξτε το κουτί σας...

    Μερικές μέτριες φωτογραφίες και από το δικό μου κουτί:
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.